Ničí mě asexualita partnerky. Co dělat?

peter_26
12. črc 2024

Jsme spolu skoro 3 roky a já se velmi trápím. Mně je 30 partnerce 39.
Přítelkyni miluji ale jsem extrémně frustrovaný a moc jsem propadl pornu a masturbaci.

Jde o to, že přítelkyni je nepříjemné všechno mé sexuální chování a můj chtíč. Sex máme jednou za dva měsíce cca když má touhu. Jinak jí vadí všechno. Já po ní často touží a dávám to najevo. Chytím ji za zadek, vášnivě ji políbím. Hned mi řekne, že ze mě velmi cítí touhu a odtáhne se nebo zablokuje mé ruce.

97% případů mě odmítne. Já by potřeboval intimitu tak 4 krát do týdne. Jakékoli sexuální hrátky ne jen sex. Když už máme sex, tak je to super. Je to ale čím dál méně.

Nemá fantazie, nemyslí na sex nemasturbuje.
Bydlíme spolu a těžko se mi takto žije. Já po ní toužím často a velmi mě přitahuje.

Když přijdu po odcestování domů tak já bych se na ni vrhl i kdybych byl jakkoli unavený ona má jen zastaví že nemá chuť.

Je mi velmi smutno, protože máme krásný vztah, jen sexuální život nefunguje.

Já jsem velmi nápaditý chci zkoušet hračky a všechno možné a přítelkyně nic :(

Vždy máme jen klasický sex, moc mi chybí orální sex hlavně já jí a experimentování.

Nevím co už mám dělat nebo ji nedokážu opustit :(

Masturbací to neumím vynahradit nebo nemám kde, ona nenávidí porno a masturbaci odsuzuje jako hřích. A jsme pořád doma spolu.

kakba
12. črc 2024

Za me, kdyz to v ni neni tak to nezmenis i kdyby si chtel. Takze ti povim jedno. Vztah pujde do kopru, protoze si casem poridis babu, ktera bude mit sex rada jako ty. Sex ma byt soucast partnerstvi. U Vas toto neni a nebude.

me_druhe_ja
12. črc 2024

@kakba Sex nemusí být součástí partnerství, ale musí to cítit oba stejně

te_reza
12. črc 2024

A byla taková pořád? Máte děti?

izz76
12. črc 2024

Vzpamatuj se, mladý 30 let chlap, nemusí ztrácet čas d frigidni ženskou,jdi o dum dál.

sorboni30
12. črc 2024

@peter_26 nezměníš.. ženská buď je na sex nebo není. Já bych taky sexovala častěji než partner, ale teď v horku jsme unavení oba takže 1x za týden to dáme. Dva měsíce bez sexu bych ale nedala..ani mesic! Můj muž když chce orál, řekne si o něj.. udělám, je šťastný.. a o tom to je. Mluvit o tom otevřené což my děláme. Pokud to u vás nefunguje, nebude jiná možnost.. promluv s ní.

lv
12. črc 2024

Najdi si někoho s podobným apetitem, jako máš ty, tohle nemá budoucnost (tedy pokud to dřív bylo a není teď, z důvodu stresu, nemoci, starostí, to by mohlo být dočasné).

adelisss
12. črc 2024

No a partnerce přijde v pohodě mít sex 1x za 2 měsíce? Navrhnul jsi už sexuologa?

voskovkyapastelky
12. črc 2024

A když ten sex máte, tak je super pro tebe a i pro ni? A pokud i pro ni, vis to 100%?

reeeza
Autor odpověď smazal
Zobraz
reeeza
12. črc 2024

To že máš rád sex a že máš větší libido, to ještě neznamená, že jsi dobrý milenec pro svoji ženu 🤦‍♀️

Aneb to, že jí se do toho nechce jako tobě ještě neznamená, že chyba musí být zákonitě na její straně 🤷‍♀️

Zároveň věčné tlačení na sex a připomínání tvých sexuálních potřeb je prostě stará známá cesta do pekel. To je prostě fakt všechno jen ne sexy. Tak proč to děláš??

lemamama
13. črc 2024

@reeeza já se mu upřímně nedivím, kdo má sex jednou za dva měsíce? Taky bych se připomínala.
Je ji proboha 39, pokud není spokojená, má.otevrit hubu a říct co se ji líbí a nelíbí, po čem touží atd.

reeeza
13. črc 2024

@lemamama Ale čím větší tlak, tím větší protiak 🙂. Kor v sexu. Tak to prostě funguje. Chce to od něj lepší strategii.
Připomínat se umí každý. Ale zamyslet se nad sebou umí jen někdo...

zanett
13. črc 2024

Ja teda hlavne nechapu, jak to ty frigidni zeny delaji, ze sice s chlapem odmitaji spat, ale ti chlapi je nechteji opustit, i kdyz jim ten nedobrovolny celibat vadi. V okoli jsem za poslednich par let mela (mam) nekolik paru, kdy jim sex neklape, ten chlap je frustrovanej tak, ze uz to ani neumi skryvat (proto to vsichni okolo vime), ale zaroven ti chlapi odmitaji ty zensky opustit. Hlava mi to nebere. To ty zensky umi tak skvele varit nebo co ty chlapy u tech frigidek drzi? Vlastne i tady na Konikovi se cas od casu objevi diskuze frustrovanyho chlapa, kterymu vadi nedostatek sexu doma, ale vzapeti doda, ze tu zenu rozhodne nehodla opoustet. Treba jako tady zakladatel. Fakt to nechapu. Ja byla leta letouci s chlapem, kterej se mnou nechtel spat, taky jsem ho nejdriv nechtela opustit, ale nakonec jsem to nedala a vykopla jsem ho - ale odesla jsem z toho vztahu s naprosto zdecimovanym sebevedomim. Protoze kdyz s vama nekdo nekolik let v kuse odmita spat (aniz by vam rekl proc), je to naprosta pohroma pro sebevedomi.

reeeza
13. črc 2024

Holky ale ona vůbec nemusí být frigida!

Možná nechutí k sexu reaguje na (ne)kvalitu jejich vztahu, (ne)kvalitu jejich sexu atp...nebo na to že u ní chlap žebrá o sex. Třeba pro mě to je taky hrozně asexuální.

Na každou se musí jinak. Ne každé ženě sedí plácání po zadku a vášnivé polibky...možna je spíš romantická duše, potřebuje ve vztahu cítit blízkost.

V první řadě bych autorovi poradila aby přestal myslet na sebe a začal přemýšlet o tom, co by se líbilo jeho partnerce. Když nezabírá plácání po zadku, tak snad zkusím něco jinýho ne? Třeba romantiku ( ale nebudu při tom prostě myslet na sex, ale na vztah). Když nezabírá věčné dávání to najevo, tak tomu dám na chvíli úplně vale atp...Začla bych se ptát jak by se jí to líbilo.

Logicky, taky bych odmítala orál, kdyby mi ho chlap prostě neuměl udělat tak, jak se mi to líbí...Děláš jí to tak jak se to líbilo jiným, nebo ses jí zeptal co a jak je jí příjemné, chtěl jsi aby tě navedla atp?

Sorry ale přežije ten nejpřizpůsobivější, ne ten nejurputnější a nejhlasitější ;)

Nechuť k sexu je většinou reakce na něco. Ne původ problému.

zanett
13. črc 2024

@reeeza Ale pokud neni frigida, tak v takovem vztahu nemuze byt stastna, ne? Tak proc s tim neco nedela. Odhanenim chlapa niceho nedosahne a budou frustrovani oba dva. Ja byt s chlapem, ktery neni dobry v posteli, tak bud se to budu snazit aktivne zlepsi (vytrenovat ho :D) anebo mu dam vale. Ale to strkani hlavy do pisku a odmitani sexu nikam nevede, proc to ty zensky nevidi? Ta zenska ma snad pusu, tak proc nerekne, co ji nevyhovuje? Chlap treba nebude v posteli zadny prebornik, ale lituju ho, pokud ma byt jasnovidec a vestit z kristalove koule, co by madam chtela.

voskovkyapastelky
13. črc 2024

@zanett v tomhle máte pravdu, ale bohužel z osobní zkušenosti - otevřít pusu a něco říct je strašně těžký.

adelisss
13. črc 2024

@voskovkyapastelky Pokud mi stojí ten muž a vztah za záchranu, aby fungoval, tak snad budu komunikovat jako dospělý člověk. Co dotyčná řekne, až ji začne partner podvádět? Uleví se jí nebo se bude litovat, jaká je chudinka?

reeeza
13. črc 2024

To je opravdu komplikované. Může tam hrát roli spoustu faktorů. Já bych nesoudila, o jejich vztahu či povaze nic nevíme no...Já třeba taky proaktivně jednám. Ale ne každý je takový...nebo se o to mohla snažit, ale bylo to jako házet hrách na zeď..těžko říct. Zakladatel ale nekomunikuje čili se jádra problému nedobereme

peter_26
autor
13. črc 2024

@zanett

z minulosti mám velmi špatnou zkušenost, měl jsem partnerku histrionku ta má namotala přes sex a pak přišlo peklo a týrání,

aktuálně je vše v pořádku až na ten sex. já jsem povahou dobrák vyhýbám se konfliktům a snažím se plnit partnerce sny

velmi se navážem a nedokážu odejít. bývalá mě podváděla a nedokázal jsem to, až odešla sama protože našla lepší oběť. mám to těžké, teď je přítelkyně ke mně dobrá, máme společné koníčky, ai když jsme dost odlišní stále se umíme dohodnout, až na ten sex
partnerka je spíše povaha že věci chce mít podle sebe

reeeza
14. črc 2024

@peter_26 zkuste polevit. Já vás chápu, mám momentálně skvělý vztah. Ale taky bych se milovala častěji. Hrozně mě to jednu dobu žralo a frustrovalo. Sex jsem potřebovala možná až moc. Zpětně mi došlo že jsem si tím navozovala pocit bezpečí, sebevědomí atp. Sex mi saturoval to co mi chybí...sex mi sloužil k tomu, aby mi bylo dobře. Po čase se to přehouplo. Teď jsem naopak v pohodě, sebevědomá a mám dobrou náladu na rozdávání. A sex mi slouží k tomu abych ten přebytek sdílela.
Můžete být ovlivněn vaším předešlým toxickým vztahem kde byl sex určitě častý a prostě úžasný. To už tak u toxických vztahů bývá. Já byla v toxickém vztahu 2 roky a sexovali jsme/ prováděli sexuální praktiky každý den minimálně jednou. Nechápu jak jsem to mohla dávat 😅 Sloužilo to ale jako naše pojítko. Byli to to jediný co nám ve vztahu klapalo. Lepilo to bolístky. Takže asi tak.

Teď jsem na opačném konci. Máme super vztah, je mi dobře. Jsem v bezpečí a po mým boku je ten nejlepší chlap. A ano cena za to je že mám někdy sex méně často než chci. Ale když je, tak je super.
Sex máme někdy 3x týdně, jindy jednou za tři týdny...ale hlavní je že se prostě na sebe umíme naladit a hlavně jsme se naučili zpracovat si odmítnutí druhého. Je to frustrující...ale nemusí to být frustrující ;)
Doufám že vás žena odmítá s vysvětlením a empaticky. Pokud ne, vysvětlete jí že jí máte rád a tohle vás zraňuje.

Celkově zkuste víc vsadit na romantiku. Chtějte blízkost a intimitu především. Třeba jí u filmu hladit vlasy. Obejmout ji jen tak když vaří. Zkuste fxzický kontakt aniž by jste jí dal najevo že chcete sex. Postupně by se vám mohla otevřít.