Nezájem z partnerovi strany

misqa08
11. dub 2023

Jsem z toho zoufalá nejdu si sem úplně pro radu spíš se někomu svěřit. Jde o to, že s partnerem jsme dva roky. Já 30 on 33 let. Klape nám to všude, je to skvělý chlap. Od začátku se bavíme o založení rodiny oba dva chceme děti. Problém je v tom, že mě přijde že se absolutně o to nezajímá. Vím, že chlapy to moc neřeší, jen bych ráda viděla z jeho strany nějakou snahu. Nejde mu při sexu klasicky ejakulovat a musí se dodělávat ručně. Víme to od začátku vztahu, že je chyba v něm (byl dlouho bez partnerky a hodně masturboval). Bojím se, že pokud se mu to nezlepší přirozeně asi ani neotěhotníme. Snažíme se to vždy nachystat tak aby to skončilo ve mě, ale není to úplně ono. Přijde mě, že se ani nezajímá o to kdy mám ovulaci a zda by jsme tomu mohli ještě nějak pomoct. Také mě přijde jako by schválně bojkotoval vhodné dny na otěhotnění (najednou mu není dobře nebo je unavený). Snažím se ho chápat a akceptovat jeho potřeby vždy jsme se na tom nějak domluvili v tom problém není. Spíš mě to připadá jako by to bojkotoval už od začátku a nic pro to nechce udělat. Jako by mu to bylo vlastně všechno jedno a nějak to dopadne. Je si zcela jistý, že se nám to povede, ale já tomu už nevěřím a začínám hledat i jiné alternativy jak bychom mohli počít. Cítím se kvůli tomu hrozně, vím, že je to hlavně o komunikaci a pochopení toho druhého, jen mám strach, že ta touha po miminku buď žádná nikdy nebyla a lhal mi nebo momentálně není připravený? Jenže kdy bude nejsme úplně mladí a čím dřív něco začneme řešit tím dřív něco zjistíme a zařídíme se podle toho. Jde mi jen o to aby se více zajímal a snažil i on připadá mi jako bych se snažila jen já....😔

zanett
11. dub 2023

Tak predevsim bych vyresila ten jeho sexualni problem. Chapu, ze je ted pro tebe vidina ditete dulezitejsi, ale umis si predstavit, ze bys po cely zbytek zivota byla s partnerem, ktery se musi 'dodelavat rucne' jak pises? Rozumim tomu, ze pokud ti biji na poplach biologicke hodiny, tak se zda byt vsechno ostatni podruzne. Nebo pokud te sex obecne moc nebere a umis si predstavit zivot bez kvalitniho sexualniho zivota. Ale tak mlady chlap by nemel mit v sexu takove problemy. A to pomijim to, ze evidetne vam vazne komunikace obecne, kdyz tapes a nevis, na cem jsi, osobne taky myslim, ze tvuj partner mlzi a najel na vyhybavou strategii. Ja osobne bych se do ditete s nekym takovym nevrhala a nejdriv vyresila ty partnerske problemy. Kdyz se ukazou jako neresitelne, mas cas jeste odejit. S ditetem to pujde hur. Ja osobne bych nesnesla chlapa, ktery nekomunikuje a v posteli se musi pokazde dodelavat rucne. Ale kazdy jsme jiny.

konidana
11. dub 2023

Podle mne to není z jeho strany nezájem, ale spíš nějaká tvá nenaplněná očekávání projevů jeho zájmu. Plno chlapů fakt neřeší ovulaci a plodné či neplodné dny, prostě je to nezajímá. Dítě je pro ně naprosto neuchopitelný pojem, dokud to doma nekřičí, a než s tím začne být zábava, jako s člověkem, což je tak v roce či dvou věku dítěte nejdříve.

Chtělo by to zlepšit vaši vzájemnou komunikaci, asi nejlépe s mediátorem/terapeutem, který vám s tím pomůže

wladimira
11. dub 2023

@konidana naprosto souhlasím

vejnarka88
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
kakba
12. dub 2023

Neznam chlapa co by se zajimal o plozeni deti(mysleno krome souloze) a nasledne tehotenstvi. Netlac na nej, ne vsichni to v sobe maji. On to urcite nemysli zle, ale nevidim duvod mu to cpat do hlavy, protoze ty to tak chces. V prvne rade bycb resila jeho problem a pak plozeni.