Nevím, jestli věřit příteli. Co mám dělat?

nellamk
16. srp 2014

Ahoj holky, asi bych začala jak to máme... Mám přítele už 5 let a kousek, bydlíme ve stejné vesnici, ale ne spolu. Každý u svých rodičů. Náš vztah je docela normální, řekla bych, někdy se pohádáme, ale mluvíme spolu hned. Jediné co je špatné, jsou lži. Pořád se dozvídám, že někde byl potají a tak. Asi před týdnem přítel vezl takové (mnou pochybné) lidi, kteří fetují a mají asi 5 dětí. hrozně jsme se kvůli tomu pohádali, protože to udělal pro dvě stovky (!). Po celé vesnici jsou pomluvy, že můj přítel má něco s jednou z jejich dcer. Nevěřila jsem tomu. Ale když už mi volal i jeden známý, že tam ta holka byla, sháněla se po příteli a psala mu že ho miluje, začala jsem mít obavy. Včera večer jsme se milovali v autě a přišla mu smska... Když jsme skončili, ukázal mi jí, klepal se jak ratlík a bál se co mu na to řeknu. Bylo tam napsáno: " Jestli chceš, tak jsem u bytovek. Mirka" (to je ta jejich dcera). Nejdřív dělal, že neví, kdo to je, a pak si nááááhodou vzpomněl, že je to TA MIRKA. Hrozně jsme se pohádali a já už nevím. Přítel tvrdí, že s ní nic nemá... Čemu mám věřit? :( Eště bych dodala, že jsme se měli stěhovat do Děčína (asi 15km odsud), ale najednou si to rozmyslel a chce něco tady ve vesnici. Když sem mu řekla, že to je kvůli ní, vysmál se mi. :( Co mám dělat?

eldrag
16. srp 2014

pravdu zná bohužel asi jen on, já bych s člověkem který mi lže být nemohla :( také je tu možnost, že se ta mladá do něj prostě zabouchla a snaží se ho dostat (možná i jednou dostala). Dala bych jasnou možnost, chceš být se mnou a mluvit pravdu nebo konec.

nellamk
autor
16. srp 2014

@eldrag ale když mu řeknu, ať jdem za ní tak to ne ne neee a hlavně, aby s JEJÍMA rodičema byl za dobře... Není to poprvé, kdy mi lhal a minule, když jsme se hádali, tak mi jí jako předhazoval, že jestli mi chutnala její k***a a tak. Byla sem z toho hotová a furt jim mává a přitom mě pomlouvají. Já nevím, furt mi píše přítel, že by mě nepodvedl, ale už jenom to, že celá vesnice má jeho číslo a všichni mu pořád píšou, mě děsí. Moje číslo tady má asi 5 lidí.

denyzuza06
16. srp 2014

není nic horšího než lež, všechno se dá vyřešit když se chce na obou stranách, ale se lhářem nic nenaděláš protože nevíš kdy mluví pravdu a kdy lže......není nic horšího než když nemůžeš svému partnerovi věřit.

sarkad2856
16. srp 2014

@nellamk Dám tu najevo bud bude upřímný,žádná lež a nebo je konec.Pokud se snaží jen jedna strana,nemá to budoucnost a už je divné to že kdyby s Tebou chtěl bydlet tak bydlí a nezustává doma

tvarohacek
16. srp 2014

máš pochybnosti už teď ve fázi, kdy spolu chodíte, jak myslíš, že bude Váš vztah vypadat za dva, pět, deset let? šla bych od něj..

eldrag
16. srp 2014

@nellamk souhlasím s ostatními, člověk který ti lže a je na tebe hnusný si nezaslouží nikoho. Pryč a honem startovat nový život, za pár týdnů se ti uleví. Buď silná !

kamino
16. srp 2014

Chtela bys s tim zit dal? Jsi schopna se pres jeho lzi prenest? Je schopen s tebou otevrene komunikovat?Myslis,ze i kdyby jste to vyresili,jsi schopna mu to zapomenout? Jestli je ndpoved Ne,jak neni co resit. Hlavne neotehotni...

gepe
16. srp 2014

@nellamk reknu to jinak, dle toho co jsi mi sama pripomela. 🙂 Sestrenka od mala jezdila k babicce, kde si nasla i pritele. Byli spolu skoro 10 let, vikendy, ci dovolene spolu. Nejednou mel nejaky prusvih. Jak to dopadlo? Nikdy spolu nebydleli, max byli spolu o vikendu, ci tu a tam nejaka dovolena. No, jak jsem psala, byli 🙂 poznala kamarada z toho mestecka, ktery pracoval v Pze odkud je, resp. byla ona tu a tam si vysli, ted maji dva krasny kluky po svatbe 9 let, celkem spolu 10 🙂. Co z toho prameni? Kdyz se vztah nikam nevyviji, partner neni schopny mluvit pravdu, natoz kdyz bydlite stejne a musite to delat v aute 😕 po 5ti letech? Reknu to, jak to rikavala moje babicka i moje mama 🙂
"Pro jedno kviti, slunce nesviti." 🙂

lenkaef
16. srp 2014

@nellamk kolik je tobě a kolik přítelovi?

evulina77
16. srp 2014

odstěhuj se do Děčína, udělej tlustou čáru a začni znova s někým jiným. Rozbitý hrneček můžeš slepit, ale furt je slepenej. Lepit vztah má cenu, když jsou třeba děti nebo ten druhej stojí za to. Ale podívej se na svého přítele bez růžových brýlí, stojí to za to? Nevím, mě se zdá, že moc né...

terezzz_zl
17. srp 2014

Z toho co řekl při hádce bych jasne usoudila, že s tou holkou něco má. Plus k tomu lze, ja bych to nezvládla a skončila to....

moucha
17. srp 2014

Ukonči to,děláš že sebe jen pipinu.....za to ti nestojí.....sms by mu jen tak nepsala,kdyby spolu nic neměli. W