Ahoj holky, jdu raději s anonymem, aby nikdo nevěděl ze známých.
S partnerem jsme spolu rok, mám 3 letou dcerku, ale bere ji jako vlastní, mají se oba moc rádi. Nikdy nebyl typ, že by podváděl nebo si vypisoval, ani nic takového, známe se už tak 10 let, vše u nás bylo v pohodě, ale hodně hodně pracoval každý den a jezdil domů fakt pozdě večer, tudíž jsme pak se začali od sebe oddělovat a hádat se. No minulý týden přišel s tím, že už ho vztah nebaví a chce být sám, takže se sbalil a odešel, hned na to druhý den mi psal jak ho to mrzí, že to pos*al a řekl něco co nechtěl, ale že toho na něj bylo moc v té práci a už prostě nemohl. No týden jsem ho nechala vycukat, nakonec přišel ALE.. už to prostě není vůbec co bylo. Teď budu psát opravdu jako dítě ve věku 14 let a jako kdyby to byla první láska, ALE…
Začalo to, že jsme se jely s dcerou koupat k jeho tetě, řekl ať za ní jedeme (ten den jsme nevěděly co dělat) tak jsme tam jely a on přijel pak déle a nějak si mě moc nevšímal a ani pusu mi nedal, dala jsem mu ji na tvar protože uhnul (to teda občas dělám i já, že mu ji nedám) no dobrý, pak vše v pohodě. Dál - vždycky měl na tapetě bud nás nebo malou teď nemá z ničeho nic asi 2 dny zpět si ji změnil a včera říkám (ano jako dítě) že jakto že si ji změnil a smála jsem se a on jezis je to jen tapeta, říkám ze to vim, ale ze mě to jen zajímá a smála jsem se a on si dobře teda dal nás jako rodinu na tapetu, dnes přijede z práce a opět změněná, koukám tak mu to rikam a on ze to je jen tapeta, rikam ze nechápu cely rok nás tam mas a teď najednou si nás tam das a druhy den opět ne? No tak si tam teda dal malou.
Pak je 24/7 furt a furt na mobilu, stále mu někdo vypisuje ale furt. Když mu samozřejmě řeknu kdo ti zase píše, jsi furt já mobilu tak nemá problém mi ho ukázat a řekne podívej se.
Na Instagramu začal sledovat holky co známe delší dobu (jsou to kurvy) prodejné holky co spí s každým a začal je náhodou sledovat. Sex by teda mohl mít každý den.
Nikdy bych nevěřila nějakému podváděni, ale tohle se mi nezdá, když na něj uhodim, serve mě ze se cely den jako kreten pari na sluníčku v práci a kdy by na to asi měl čas.
Neřekne mi, ze mě miluje, pohlazeni aby se neřeklo a proste pusu mi nedá, nic. Pak ze se rozejít nechce, ze ze spokojený ve vztahu, ale když mu řeknu ze proste nevim co si o tom myslet a ze jsem z toho špatná, tak mi řekne jestli ma jít pryč a jestli to chci teda ukončit.
Já fakt nevim, finančně to neutahnu bez nej, ani když budu mít příspěvky od socialky, už jsme to počítali a rodinu nemám. Jen mamku a ta už je fakt starší a nemocná.
Neverim mu a vůbec nevim co si o tom myslet.
Moje domění je, ze proste někoho má i kdyby jen na vypisování nebo nevim. Jsem z toho strašně nešťastná a to od té doby co jsme se dali dohromady znovu. Byli jsme bez sebe týden.
Děkuji všem co jste to docetli, jsem paranoidní nebo co byste si mysleli či dělali vy? Děkuji.
Nejsi paranoidní, intuice v tomhle funguje. Musíte si narovinu promluvit. Ale opravdu a upřímně vše rozebrat. Bez výčitek, ideálně bez větších emocí. Najít si klidně někoho, kdo vám s tím pomůže (psycholog). Ale musí být upřímní oba. A vyřešit to. Ať tak nebo tak. Nechat to "plynout".
@areh On mi ale řekne to co píšu. Ženskou nemám, jsem furt v práci, do telefonu se klidně podívej.
Takhle, neřekl by mi to narovinu.
Nemá problémy v práci?
@klokanka31 Nevím o tom, být tam nechce ale kvůli financím musí, prý na konci srpna ho vezmou do jiné, ale nechce tam být.
Píše a volá si s klukama a je úplně v pohodě (z práce kluci)
Dcera má něco podobného ,nemají teda děti ,ale mají 7 měs štěně,vztah 5 let ,mají hypotéku ,nejsou manželé ,postavený barák ,z půlky už vybavený.Všechno bylo v pohodě ,najednou jak když mávne proutkem ,že k ní nic necítí ,skončil v práci ,taky pořád na mobilu ,mobil schovává,otáčí ...tvrdí že nikoho nemá,nakonec dceru vyhodil z domu ,sebral ji klíče ,přestal ji půjčovat auto ..dcera je 14 dní u mě s dvěma taškama oblečení ,se psem ,dojíždí do práce tím stylem , že musí ve 4 hod na autobus ,aby byla v 6 h v práci ,potom po 8 h zase dvě hod.jede domů,z odpolední ještě když je víkend skončí ve 22 h ,do města přijede ve 23:45 a musí přestoupit na městskou dopravu kdy poslední jede 23:50 ,doma je 0:30 .Dostala smlouvu na dobu neurčitou,práce ji baví ,ale kvůli tomu že ztratila možnost jezdit autem ,bude muset skončit . Využil ji akorát na získání hypotéky a odkopl jako psa.Dcera si hledá bydlení ,protože u mě je to jen přechodně.
Ale to chování co popisujete měl také .Podle něho ,ho prý přestal vztah bavit ...
No vrátil se asi mu něco nevyšlo a teď hledá dál tohle je na dvě věci dala bych mu tašku at si jde do světa
@katherine177 🙈🙈 ty brdo to jsou zmetci někteří chlapy já bejt tvou dcerou tak se jen tak nedám zda se podilela na hypo ci vybavení atd ...tak ať se brání a v práci ať nekončí v dnešní době najít práci a ještě na dobu neurčitou je 'zazrak ' ☘️☘️
Po roce vztahu byste meli jeste litat na oblacku te nejvetsi zamilovanosti. Pokud se tak brzy chovate k sobe takhle, nic hezkeho z toho nebude. Nechapu, ze bys to neutahla. Jak jsi to zvladala bez nej? Budete asi mladi, podle me na nej doleha ta zodpovednost, kterou jeste mit nemusel a taky tvoje zavislost na nem sex appelu moc nepripada…
A Ty chodíš do práce nebo si na mateřské? Očividně tenhle vztah nemá budoucnost a měla by si se začít připravovat na to ,že budeš s dcerou sama.
S největší pravděpodobností někoho má a nebo jestli nemá,tak brzo bude mít....
Jasne ze ti to ukaze, protoze vsechno maže. Pro me by tohle byla výstraha jak blázen a s věkem bych dala na svou intuici. Já bych se mohla vykaslat, abych se kvuli chlapovi trapila. Radsi bych byla s detma sama. Na sex jo, ale na vztahy a trapeni uz se mam rada :D
Poslední dobou mi přijde, že co chlap, to blbec tady. Základ je komunikace, bez ní to jde vyřešit těžko. Zkusila bych ještě chvilku počkat, jestli třeba jen nemá nějakou krizi... nicméně pokud by mi nastavoval záda další týden, tak už bych bouchla a prostě mu řekla, že takhle ne..a shrnula bych, co se mi nelíbí, co se mi kvůli jeho chování honí hlavou a co má teda za problém, ať ho případně můžete řešit spolu a být na to dva. Pokud se furt bude chovat jak děcko a tvrdit že nic, tak si začni hledat práci a aktivně řešit, co s malou. A pak ať se sbalí a jde. K čemu je takový vztah, to nvm.
@lencaa11 to je pravda ,jenže to dojíždění je fakt peklo ,jezdí do práce 1,5 h a 1,5 h zpět a pak ještě z nádraží ke mě .Předtím měli auto ,ale to teď není .Ona tu práci má ráda i kolektiv tak by nerada skončila .
@katherine177 on jí přeci nemůže všechno sebrat, pokud se finančně spolupodílela,,
@katherine177 A co si pořídit nějaký malý auto, jen do práce a zpět. Až ji vyplatí, pak už bude lépe.
@katherine177 dcera si nemůže koupit nějaký obyc auto? Aby nebyla závislá na MHD? Měnit práci jen kvůli dojíždění je škoda ne?
@fire85 teď momentálně řeší bydlení a kauce ,rezervace bytu taky něco stojí ,nemá žádné peníze navíc ,jen plat , časem by chtěla auto samozřejmě.
@sebestka samozřejmě nějaké menší auto by chtěla
@mata2hari finanční poradce ,ji poradil právní cestou řešit,on ji totiž vzal i klíče od domu ,kde má všechny svoje věci
@katherine177 to nesmi.. muze klidne zavolat na pcr ze ji brani ke vstupu tam, kde ma.svoje veci.. musi ji tam pustit..
Resila.jsem to naopak, ze jsem potrebovala dostat ex z baraku a resila jsem kdy a co muzu.. a zamezit mu sem pristup, dkyz tu ma veci, jsem nesmela..
Připadá mi, že spolu moc nekomunikujete svoje potřeby. To udělá dřív nebo později bordel v každém vztahu. Bokovka pak může být jedním z možných výsledků...ale je to spíš důsledek než příčina...
+ chci podotknout ze kód na telefon má furt stejný i když jde spát si ho nemění, tak si zas říkám, ze by třeba kdyby podváděl ho změnil, nevim proste.