Ahoj, nevím co mam dělat,. Přítel včera v 5odpo. Odjel autem údajně wa kamarádem a pak se mi naposledy ozval v 10 večer že za chvíli jede domů od té doby ma vypnutý telefon a ještě není doma. Obvolala jsem ze zoufalství všechny nemocnice nikde není ani u známých a kolegové o něm taky neví. Občas se stalo že na noc nepřišel ale vždy byl do 7ráno doma. Mam volat policii nebo ještě čekat nevím
A víš za jakým kamarádem? Jestli můžeš nějak ověřit, že opravdu byl u něj a vyjel od něj večer domů? Zavolat na policii můžeš, třeba jestli nebyla nějaká nehoda nebo tak... Já už bych byla strachy bez sebe ten večer.
Ten údajný kamarád nic neví?
Vím jen že bydlí někde v Bělé
Nemám na něj kontaktu neznám ho
a co rodina, neví? nebo neznají jeho kamaráda?
pokud ti vyloženě řekl že jede domů a nedorazil, policii bych kontaktovala.
ještě mě napadlo, jestli toho kamaráda nemá přítel na fb v přátelích, že bys ho tak mohla zkontaktovat.
pokud má teda fb, nekoukala ses taky, kdy byl naposledy online?
zavolej tu policii, už je to dlouho. oni sami tě navedou co a jak.
Taky jsem pro policii, už je to opravdu dlouho. I kdyby se někde ozral do bezvědomí, tak už by byl zpátky....
Souhlasím, volej policii,je to divný. Snad je v pořádku.
Tak milostpan napsal ze je v poradku a za chvili jede domu .... Asi mu skocim do usmevu rovnou ve dverich ..... 2roky neni moc .... v lepsim pripade rok za dobre chovani
Noo tak na na jednu stranu úleva, že žije, na druhou stranu - tohle bych mu jen tak neodpustila... napiš nám pak sem jeho story, kde se zapomněl...
Jo no doma 4 léta dcera druhé na cestě.... Vzorný to otec
@lenikarna uz by to nebyl pritel ale expritel protoze kdyz mu tohle projde jednou tak to klidne udela znova.a co bude dalsi krok?privede si do vasi loznice milenku a vyhodi te a jeste jim budes muset udelat rano snidani?absolutne neakceptovatelne chovani ve vztahu
No nevím nevím ale toto je klasické chování chlapa co si jezdí užívat. Vy ste spolu tak dlouho ze nevíš za kým jede? Ty neznáš osobně všechny jeho kamarády ? To mi přijde hoooodně divné. Nechci malovat čerta na zeď ale tohle zavání milenkou.
@luciebx Divný co? Jede za kamarádem a přítelkyně ani neví, jak se kamarád jmenuje? Neumím si doma takovou nekomunikaci představit... že se člověk zapomene v hospodě u piva místo v jedenáct přijde k ránu, to se stane. Ale aby o sobě skoro 24 hodin nedal vědět, to je teda hardcore. Navíc otec od rodiny. Ve 20 člověk dělá různý kraviny a mizí na spontánní výlety se zbrusu novými kamarády, ale pokud vím, že na mě někdo čeká, napíšu aspoň pitomou esemesku. A když má doma těhotnou přítelkyni a dítě k tomu.... jsem zvědavá, jestli se dozvíme nějaké rozuzlení.
@malinkaelinka ja se spis bojim, aby se z kamarada nevyklubala bokovka...
o divné asi bych zavolala..