Nevím, co dělat

bozena123
3. dub 2024

Ahojte, neviem co delat. Som zmatena ve vztahu s mojim muzem. Od patku. Pohadali sme sa a ja na nho silne kricela on mi vycital veci ktore sa ma dotkli vybehla som na nho. On ma chytil za krk pred detmi 3 rocna a 1 rocneho sem mela na rukach. Nestalo se to po prve ale poprve sem ja nic neudelala (fyzicke) predtym som do nej drgla nebo neco ted on len proto ze sem kricela a on stratil nervy. Inak mame normalny vztah vsetko funguje raz za 3 mesice se pohadame o deti se stara nikam nechodi. Predtym sem to hodila za hlavu. Ted se me to dotklo. Komunikujeme kvoli detom ale velmi to boli. Nikomu som o tom nepovedala. Chcem najprv dobre popremyslat aky krok urobim lebo viem ze ked o tom niekomu poviem bude to na rozchod uz to nikdy nebude take ako predtym.

reeeza
3. dub 2024

Ahoj. Já bych hodně dala na to, jak k tomu přistoupí.

Je rozdíl jestli si to uvědomuje že to bylo absolutně přes čáru, ukáže lítost nebo se omluví.
A nebo jestli to bude svádět na tebe, kdybys přece na něj nekřičela, neudělal by to atp..
Faktem je že to udělal, jelikož neovládl své emoce. To s tebou nemá nic společného to je pouze a jen jeho zodpovědnost!!
Stejně tak ty jsi křičela jelikož jsi neovládla své emoce. To je zase tvoje zodpovědnost.

Takže za mě hodně záleží na tom, jak se k tomu postaví...

bozena123
autor
4. dub 2024

@reeeza dekuji je mu to hodné lito i plakal

lv
4. dub 2024

Co poradna? Násilí ve vztahu fakt ne, aby k tomu nedošlo, zkuste to řešit předem

zanett
4. dub 2024

Hele, ja nevim, ale pokazde, kdyz chlap breci jako nasledek nejake chyby ve vztahu, tak mi to proste prijde divne. Ja vim, ze dneska holt zijeme v dobe, kdy se na emoce klade velky duraz a kazdy se pitva ve svych pocitech, stare rceni, ze 'kluci neplacou', to je pomalu sprosty vyraz....ale proste mi to i tak prijde jako divna manipulace. Jakoby si tim chtel lehce a bez namahy odcinit to spatne, co udelal. Napadl te? Zadny problem. Chlap si pobreci, cimz da jako najevo, ze toho OPPRAVDU HLUBOCE lituje a jede se dal. A kdyz te zase za mesic napadne znovu, tak OK, zadny problem. Proste si zase trochu pobreci. Nedavno tu jela diskuze o tom, jak chlap manzelku opakovane podvedl a jako dukaz, ze sve nevery lituje, pred ni pry denne breci😅 Mne by se tim chlap jeste vic zprotivil.

bozena123
autor
5. dub 2024

@zanett Ano to suhlasim ale nieje to bezne len ked sme sa rozpravali prejavil ľútosť ze sebe nevie odpustit a nežiada ani odo mna to odpustenie lebo sebe to vycita. Naozaj neviem co robit ci to ma zmysel. Nemozem sa tomu nikomu zdôveriť

jarla
5. dub 2024

Ty už jsi tu jednou o tom psala, viď? Za sebe můžu říct, že bych odešla, teď je to chytání pod krk, časem může přitvrdit, toho bych se dočkat nechtěla.