Nevím, co dál....

lenkaro
27. srp 2023

Ahoj potřebuji se spíš vykecat cítí alespoň někde zpětnou vazbu. S přítelem sme 13 let máme 7mi letou holčičku teď půjde do druhý třídy, přítel(31) se v práci zamiloval do o deset let mladsi kolegyně (22)která má taky svou rodinu 3lety dítě a partnera s kterým chvíli je a chvíli není.. přítel se úplně zbláznil platí jim byt jezdil k ní několikrát do týdne na noc (má kamarádka bydlí vedle ni) takže poznala auto i když mě lhal o tom že je jinde ,už sme to jednou řešili chtěli to nějak začít znova s tím že s tou holkou dá pokoj..nedal a teď se odstěhoval ,dal mi návrh že může se mnou bydlet dal ale Budem si žít každý svoje ,aby to bylo jednodušší vodit dceru do školy že školy a tak ,ale někde jinde řekl že už se vrátit nechce (kdyz u toho byla ona) mě řekne že se domluvíme, zatím mi skoro na nic neodpověděl, já nějak nevím jestli se dá takhe žít... spolu ale bez sebe. Vůbec mu ted nerozumím, řekl mi že poznal něco jiného a už mu nejde se vrátit ke mně ale myslím že tam je to protože tě holce je 20 a je s ní chvíli, ptala sem se jestli s ní bude bydlet on mi řekl že zatím nechce ,že bude u rodičů, nakonec zjistím že tam mají byt už spolu domluvený... nějak nedokážu uvěřit že to takhle skončí bez nějakého ukončení domluvy ohledně malý vůbec nevím co s ním..

zmrzlinka
28. srp 2023

@lenkaro je zamilovanej a to je blbý.S ním se asi na ničem nedomluviš.Zbal mu kufr a ať jde.Mej svoji hrdost i když je to těžký.

monuleee
28. srp 2023

Já mám na tohle svůj názor, za který mě dost často lidi odsuzujou. Ale je to prostě můj názor. Pro mě je tohle zrada a stát se tohle mě, tak řeknu chlapovi ať si táhne. Rozhodně bych nečekala jak se on rozhodne, ale respektuji přístupy jiných lidí,že chtějí zachránit co se dá... Já bych to nedokázala prekousnout

jancazao
28. srp 2023

Přesně jako píše @monuleee... manžel to tak taky chtěl, řekla jsem mu, ať si takovou píp najde někde jinde. Já bych se starala o všechno doma a on by si lítal kam chce. Ani se nestihl rozkoukat, jak rychle jsem byla pryč...
@lenkaro určitě měj svou hrdost a nepros se ho. Když už to udělal jednou...

sinicka
28. srp 2023

A co chceš ty? A jak to vidíš ty?
Já za sebe bych ho vyhodila sama a nečelala bych, co on..

marketa1218
28. srp 2023

Jakože mu budeš prát fusekle, vařit a on si bude užívat jinde? Tak to promiň, ale takovou krávu bych mu fakt nedělala.

sebestka
28. srp 2023

To bys byla pěkně hloupá, aby měl doma od tebe veškerý servis, ale bavit se chodil jinam 😀 ne, pěkně ho sbal a ať jde pryč se vším všudy..jestli se má někdy vrátit a sekat latinu, tak jedině takto. Ať hvězda pozná, jaké to je ho mít doma ve všedním životě a prát mu trenky.

guliii
28. srp 2023

Souhlasím s holkama, ať táhne. A prostě všechno černé na bílém, péče o dítě, alimenty a tak. Moc mě to mrzí, ale přece ze sebe nebudeš dělat jeho služku a čekat až si milostpán vrzne a přinese ti trenky na vyprání. V tomhle stádiu už ti bez něj bude líp.

exbordelar
28. srp 2023

Souhlasim s holkama. On chce sedet jednim zadkem na dvou mistech. Ty mu budes prat trenky, fusky, varit, uklizet a milostpan se prijde domu akorat najist, vzit si ciste hadry, udelat binec a pak vrzat jinde?
To neni uplne stastne reseni a ver, ze bys z toho byla po par tydnech psychicky vycerpana. A otazka je, proc to tedy vlastne delst? Kvuli dceri? Ta z toho bude mit akorat zmatek… myslim, ze byste se meli dohodnout na jasnych pravidlech. Ale ja osobne bych takto zit nechtela. Bud vsechno nebo nic 🤷🏼‍♀️

hasara33
28. srp 2023

@lenkaro kromě dcery tě u něho něco drží? Pokud ne, nech ho jít. 😉 Nejsi první ani poslední a najdeš si jistě někoho, kdo si tě bude vážit. Dceři to vysvětli tak, jak to je a přeji hodně štěstí. 🍀🍀

zlataberta
28. srp 2023

Tak jak píšou holky, ať si táhne.....já bych tohle nesnesla, já se to dozvědět, letí HNED!! Navíc si uvědom, jaký záhul by to byl na psychiku.

cherie24
28. srp 2023

@lenkaro koukám, že můj ex není jediný exot a takovými nápady, jakože budeme spolu bydlet, vychovávat, ty mi budeš přát trenky a chystat večeře a já si budu užívat s jinou. 🤦🏼‍♀️ taky jsem takový návrh dostala, poslala jsem ho do háje. Když byl zamilovaný, fakt s ním nebyla vůbec žádná domluva. Vyloženě měl mozek v kalhotách a když jsme se bavili spolu, na všem jsme se domluvili, všechno v pohodě a pak přijel domů a za 2 hodiny telefonát a ječel na mě do telefonu, že takhle teda ne. Zamilovaný chlap je prostě idiot. Co se rozešli, najednou funguje normálně a je s ním řeč. Už se mu asi vrátila krev i do mozku ... 😀 Je mi to líto, jistě je to těžké, ale zachovej si hrdost a pošli ho někam, uleví se všem.
Jo a nedávno se mojí kamarádce stalo něco podobného, její chlap se zamiloval do 19 leté holky v práci, táhl to s ní skoro rok, ona o tom docela dlouho věděla, ale nechtěla zničit rodinu a on se prý té holky nemohl vzdát. Nakonec ho kamarádka vykopla a on se po 3 týdnech vrátil s prosíkem zase k dětem.

pavlinar
28. srp 2023

To je silene, jen si to predstavim, je mi zle :( Souhlasim take s tim, na vsem se domluvit a nazdar.
V takovem "polovztahu" se budes jen trapit. Utni to, a budes mit aspon cas a energii se z toho vzpamatovat a pozdeji take treba nekoho potkas..
Ted ten rez bude drsnej, ale lepsii, nez pomalu uhnivat za ziva.

Spis se pak zeptej holek, co maji zkusenosti, jak se to resi prakticky. Deti resi OSPOD, a castu tu ctu, ze mas navrhnout stridavou peci. Ono prakticky si to neumim predstavit, "vzdat se ditete". Ale ono to taky holoubkum vonet nebude, kdyz by jim dcerka mela asistovat. Vymerit alimenty... bydleni..

monuleee
28. srp 2023

@cherie24 takových kretenu je fakt spousta. Moje o 2 roky starší kamarádka byla vdana cca 16 let. On ji podváděl a ona to věděla a tolerovala. Domluvili se že budou spolu normálně fungovat jako rodina ale můžou mít I jiné partnery na sex. Všechno klaplo, v rámci možností, dokud si nenašla ona chlapa. To už se mu samozřejmě nelíbilo...takže on mohl, ale ona ne...cu*ak. Bohudík už pracuji na rozvodu a ona je zda se spokojena s novým a on skončil sám,v podnájmu...bozi mlýny melou. A třeba můj ex, ten furt lítal za ženskýma. Měl jich i několik zaraz a já to nevěděla. Vše jsem se dozvěděla až když jsem se s ním rozvedla kvůli násilí. Teď je znovu zenatej,mají dítě a on, co jsem slyšela má kdykoliv,kdekoliv milenky.

martinka_33
28. srp 2023

@monuleee melou a za tohle pokrytectví obzvlášť 😀 Muj muž žil s holkou, která mela milence a kdyz si teda i on nasel milenku, vykopla ho. Dneska je to bezdětná pětačtyřicítka 😀

irmamala
28. srp 2023

A tak dá se to chvíli takhle žít ale ne napořád. S bývalým jsme spolu žili asi 10 měsíců, než se vyřešila situace s bytem a myslím, že nám to docela pomohlo naučit se, jak spolu i po rozchodu fungovat a komunikovat a teď po rozvodu máme super vztah. Ale chce to obrovskou dávku slušnosti, empatie, tolerance a sebeovládání na obou stranách. Což si myslím, že nebude Vaše situace, když tobě i jí říká něco jiného. Přijde mi to, jakoby to pořád hrál na obě strany a u tebe si nechával zadní vrátka, kdyby to nevyšlo. Neponižovala bych se čekáním, jestli si to rozmyslí a odešla se vztyčenou hlavou a s přáním všeho nejlepšího. Nepovažuju nevěru v dlouhodobém vztahu nutně za důvod k rozchodu. Ale odchod k jiné bych neodpustila. Resp. i kdybych ho odpustila, stejně bych pořád čekala, kdy to udělá znovu.

lenkaro
autor
28. srp 2023

Díky vám za názory čekat na zázraky nebudu ,zkušenější mi říkají že do vánoc je zpátky doma,ale já na něj nechci čekat jestli si to náhodou nerozmysli nebo to tam nevyjde ..ano jde hodně o tu naši dceru je fixovana na nás oba ,ale táta je pro ni spíš na občasný blbnuti doma případně že ji odvede do školy nebo vyzvedne že školy, ale úkoly sou pro něj nadlidský výkon. Ta slečna se kterou je ma 3 lety dítě taky toho se kterým to dítě má podvedla několikrát, ale neumím si představit že se jakkoliv tato holka bude podílet na výchově mého dítěte. Jsou i další věci co musíme vyřešit ma na sebe napsaný auta (bez auta sem v háji kvůli casu) vozit malou do školy přijet včas do práce Nákupy a pod.. kolik si vůbec mám říct o alimenty ? Rodina i přátelé se mi snaží pomoct jak to jen jde ,díky bohu za ně. Nejhorší je to že vůbec si to vše neumím představit v praxi jak to bude jak to malá zvládne a tak

sinicka
29. srp 2023

@lenkaro u alimentů zaleží, kolik si vydělá. lidi kolem mně mají tak 5.000,- až 7.000,- v tomto věku.. já si myslím, že s cizím tříleťákem ho brzo šupne, ale zpátky bych ho domů nebrala. Minimálně ne hned, jen ať se pořádně vycuká, hajzl jeden 🙂

dodor
29. srp 2023

S tím už asi nehneš. Navíc ti lže. Udělejte si mimosoudní dohodu. Napiš tam i jak často se bude tvé dítě scházet s ním, alimenty a žij si svůj život. Třeba si najdeš lepšího chlapa než má on ženskou. Podle toho co píšeš, tak ho na chvíli využije a zase si najde někoho jiného. Ale to ukáže až čas. Ale zpět ho už neber. Časem ti to udělá zase.

kusanagi87
29. srp 2023

At se odstehuje. Takto to bude takove "divne" pro oba. Jsi jeste hodne mlada 🙂 , pokud jste vekove podobne, take jeste nekoho jineho potkas a co pak? Jak bys vysvetlovala, ze s tebou doma bydli "manzel", ale vlastne nejste spolu.....

Ja bych si to tak take ulehcila. On at si jde k rodicum / bytu s ni a ty at mas SVUJ vlastni prostor.

iva_kucerova
29. srp 2023

@lenkaro Když v tom má jasno, ať si sbalí věci a vypadne. Rozhodně bych s ním už nebydlela.

agneska7
29. srp 2023

Tak já bych řekla že je to celkem jasné. Miluje jinou tečka dál není co řešit zbal si kufry a táhni uvidíme se u soudu 👋 naprosto souhlasím s úplně prvním komentem..... Měj svoji hrdost nebuď hloupá a nečekej, že se něco změní ..... nejsi přece kus hadru !

urtica
29. srp 2023

Snad bych mu i odpustila, že se zamiloval jinde, ale chování vůči Tobě a dceři už ok není. Nechává si zadní vrátka pro případ, kdy by mu to s ní nevyšlo. Souhlas s ostatníma.

jerrabina
29. srp 2023

Já bych ho vykopla k milence. Kdyby se vrátil a mě to tak vyhovovalo, vzala bych ho zpátky, ale kdybych pak já potkala časem někoho lepšího, neváhala bych 🙂

Jinak mi přijde že tak trochu sám neví co chce (a nedá pokoj dokud to nedostane 😄)

fandysek_1
29. srp 2023

@lenkaro zamilovanej chlap to je špatný. Tohle se mi stalo, ale neměli jsme děti. Já jsem hned odešla. Dům byl jeho. Fakt jsem vše ukončila a šla dál svojí cestou. On stejně neviděl, neslyšel a nemělo cenu nic řešit. Za tři měsíce se naše cesta zase spojila.
Kvůli dceři bych se snažila domluvit alespoň na základních věcech, ale určitě bych ho doma nechtěla. To si musí on srovnat s kým chce být. Jestli doma s vámi nebo s ní.

sorboni30
29. srp 2023

@lenkaro pokud jsou v tom city a u chlapa zamilovanost, nejde udělat nic.. Je lepší to ukončit. A hlavně se nedoprošovat a neponizovat!!!

lenkaro
autor
30. srp 2023

Máte asi pravdu ,ne 20 mi už není 😀 je mi 33 asi ji ho nechám i se spinavyma trenkama

sinicka
30. srp 2023

@lenkaro pro asi? Když mu kývneš a podvolíš se, shodis jen sama sebe. Pokud se nekdy má vrátit, tak ať vidí, že to zvládáš i bez něj.

lenkaro
autor
30. srp 2023

To zvládání bude těžký hlavně kvůli odvádění do školy že školy a tak ,já pracuji kratky-dlouhy týden od 6:30 do 21hod on má tři směnný provoz takhle když přijel po noční já odjela do práce s tím že on ji odvede ,teď vůbec nevím jak to bude ..

zmrzlinka
30. srp 2023

@lenkaro to chápu a co Tvy rodiče ?Ty by Ti nepomohli?Nebo ještě změnit práci ať ji můžeš odvést a přivést.

jancazao
30. srp 2023

@lenkaro tak to se bude muset dcerka naučit chodit sama nebo ji dáte do družiny. Dcera taky chodila od 2. Třídy sama, ale ona je hodně zodpovědná, u ní jsem neměla strach, že to nezvládne.