Nevěrný manžel

mamamia001
28. kvě 2017

Ahoj holky, rada bych slysela vase názory na situaci, ktera me potkala.Jsem 12 let vdana, cekam s manzelem treti dite, jsem v 5.mesici.Manzelstvi mame myslim docela OK, nejake krize byly, manzel dvakrat sháněl jine zeny, jednou jsem jej v návalu hormonu (opravdu jsem byla psychicky na dne) vyhodila z bytu. Nakonec jsme se usmířili, je to uz 3 roky a ja verila, ze zvladneme uz vse.ted jsem jej ale vecer nachytala, jak si s nekym telefonuje a jelikoz jsem uz tusila, ze neco neni OK, udeřila jsem at je fer a rekne pravdu. Rekl - ma pul roku milenku, je o dost mladsi, svobodna a bezdětná.Seznamil je jeden známy,byla to sazka,zda ji muj muz dokáže sbalit.pak to utnul, ona se ale ozvala a začali mit sex, ona otehotnela a o dite prisla.tehotenstvi byla pry nehoda.miluje ji, ale nas opustit nechce.jsem totalne v pasti, nemuzu přestat brecet, i kdyz vim, ze miminku to škodí a snazim se.Kdyz se to provalilo, snažil se a byl extremne mily, hladil me a tulil, ja o tom s nim chtela mluvit, ale emoce jsem c tomto stavu uplne nezvladla, ale zadne hysterické scény jsem nedelala, ale potrebovala jsem vedet jak se veci maji, ale asi jsem tim spis uškodila a ted me trapi, ze jsem to neustála.Nechci brat detem tatu, ale hrozne moc to boli.....

dzejnany
28. kvě 2017

@mamamia001 zkus to nějaký čas, jestli dokážeš být ty sama v jedné místnosti s ním. Já třeba po nevěře dlouho hledala k příteli cestu, dala jsem mu ještě jednu šanci, ale bylo to pro mě ubíjející. Jeho slova, doteky vše jsem si převáděla do situace, že to dělali s druhou. Naštěstí jsem to po dlouhé době překousla a po deseti letech se nám narodila dcera a ted plánujeme svatbu. Jsem ráda, že jsem mu dala druhou šanci, i když to bolelo, ale i ted mám jistotu, že to tehdy pro něj taky bylo poučení a už by to neudělal. Jestli tvůj se k druhým furt vrací, tak je to běh na dlouhou trat a ty potřebuješ být fit pro své děti. Otec jim zůstane, brát jim ho nebudeš, jen bude jinde.

vineta
28. kvě 2017

@mamamia001 To mě mrzí, takové zjištění je vždycky těžké, a v těhotenství obzvlášť.. důležité bude, jak se k tomu postaví on, pokud milenku pošle k vodě a bude se snažit získat znovu tvojí důvěru, bude na tobě, zda budeš ochotná v manželství pokračovat.. Osobně mi na tomhle přijde nejhorší to, že ti tohle provádí v těhotenství, a ještě ti o ní řekne.. Hlavně si nic nevyčítej, na takový zjištění by asi málokdo zvládnul reagovat klidně. Máš právo bejt naštvaná a nešťastná, ale mysli teď hlavně na miminko. Držím pěsti, ať je brzy líp..

mamamia001
autor
28. kvě 2017

Dekuji s gratuluju, jak jsi to zvladla a jak to dopadlo. Ja krava porad cekam, ze me obejme a rekne, ze ho to mrzi, miluje me a ukonči to hned, ale nic takoveho se nedeje. Jen v prvni chvili, to chtel i sex. Pry se s ni musi videt, a uvidi, jak se rozhodne, ted to pry ukončit nemuze, protoze by ji psychicky moc ublížil a navic je citove u ni prece jen vic. Asi jsem mela mlčet a na nic se neptat......

caverina
28. kvě 2017

@mamamia001 nezlob se ale já bych mu už nevěřila....jí miluje ale vás nechce odpustit...musí si to rozmyslet....tak to je hnus prvního kalibru...

vineta
28. kvě 2017

@mamamia001 Aha, a tobě asi psychicky neubližuje.. můj ty bože. Nechápu, jak se někdo takhle může chovat ke své ženě, navíc těhotné.. pokud se milenky nevzdá, není to ke spokojenému žití, tohle si nezasloužíš.

mamamia001
autor
28. kvě 2017

@vineta Dekuji, kez bych nasla silu byt v klidu a ustala to. K radikálnímu kroku se zatim nema, jednak ji miluje a jednak by ji ublížil. Vim, ze nema smysl tlacit, ale tahle nejistota me ubiji.

caverina
28. kvě 2017

@mamamia001 víš co je ale nejhorší...že tu jistotu nebudeš mít nikdy...vím že teď když jsi těhotná je to o to těžší, ale....

verujan
28. kvě 2017

@mamamia001 Promiň, ale on by milence psychicky ublížil, jo? To řekl? A co Ty? Tobě psychicky neublížil? Vždyť spolu čekáte dítě. Lehce se to říká, ale vyhodila bych ho. Dát druhou šanci ano, ale Tvůj manžel ji propásl, už ji dostal a udělal to znovu. Rozchody bývají velmi těžké, zvlášť ve Tvé situaci..., nezašla bys třeba do nějaké manželské poradny nebo k psychologovi, třeba sama, aby Ti třeba poradil, je nad věcí. Jinak přeji hodně sil 😉

mamamia001
autor
28. kvě 2017

Ano, chtel se s ni jeste scházet nejakou dobu, protoze po te, co prisla o dite je z toho spatna...to žárové, za druhe ji pry miluje, pry potrebuje cas, aby zjistil, co chce a kam patri, a uz nikdy nic takoveho neudělá.....Mmch i ona ma zatim pritele, s nimž zije. Pry se rozcházejí.

caverina
28. kvě 2017

@mamamia001 a co ty?ty z toho špatná nejsi?a máš milostivě čekat až se on rozmyslí?to snad není pravda...fakt s někým takovým chceš být?

verujan
28. kvě 2017

@mamamia001 Ani to nebudu komentovat, protože toto mi hlava nebere. On bere ohledy na milenku, protože přišla o dítě. A co ohledy na manželku, která to dítě čeká?
Těhotná manželka přijde manželovi na nevěru, on místo lítosti a okamžitého ukončení onoho vztahu má ještě odvahu vykládat, že milenku miluje. Ta milenka musela vědět, do čeho jde s ženatým chlapem. A kdyby o dítě přišla, tak by Tvůj manžel zůstal asi u ní, ne? Takhle se musí jenom rozmyslet.
Dobře, tak mu odpustíš a budeš to samé řešit třeba za rok znovu. A pak zase. Pravděpodobně bych ho vyhodila, ale ještě bych zašla někam na radu k někomu nestrannému.
Postoj Tvého manžela mne teda dobře naštval. Tobě přeji, ať to zvládneš, opravdu hodně psychických sil, ať už se rozhodneš jakkoli.

lv
28. kvě 2017

Formát chlap, že jde ženatej do sázky "sbalit a odkopnout babu". Tohle je příliš, nechat si tebe alá taky tě miluju, nevím, rodina, nechci přijít o děti, on nakonec hlavu v dlaních, nešťastný, že miluje obě, nechce jí ublížit, ty vlast na něj musíš být hodná, jak to má těžké - takové klišé!! Milionkrat stejný příběh, který je podle mého jen o jeho pohodlnosti, no není to bezva, mít rodinu a ještě kočku bokovku? A zodpovědnost za své činy nikde (ano, za to že tě podvedl, ne 1x, ale vztah).
Řešit to věčně, v klidu, manželská poradna, kde vám s tím pomohou, s komunikací i jak vztah udržet, nebo i zvládnout rozchod. Co takhle ok, tu máš 2 starší děti, na víkend k ní, ať si to zkusí (to jsem nekde četla).

mamamia001
autor
28. kvě 2017

Ano, presne tento pocit mam, mela bych byt hodna, v klidu, dat mu cas si vse srovnat, dat mu prostor se s ni videt. A kdyz jsem nastvana a smutna, bere to osobne a tvari se dotcene. Miluju ho, odpustila bych, ale to by musel reagovat asi jinak. Lásku si nevynutim.....

mamamia001
autor
28. kvě 2017

@verujan taky uz me psycholog napadl......

verujan
28. kvě 2017

@mamamia001 to jako fakt? A proč? Neměla jsi třeba jiný názor? Tak to je pak těžké, jít k němu pro radu. Zkusit jiného. Pokud, jak píšeš, jsi ochotná odpustit mu, stejně bych někam zašla, minimálně se vypovídat, dostat to ze sebe. Aby ses netrápila sama, miminku to určitě neprospěje. Říká se : sdílená starost, poloviční starost.

mamamia001
autor
28. kvě 2017

@verujan blbe jsem to napsala, napadlo me tam zajit, jeste jsem nebyla....

prostejina
28. kvě 2017

Na ni bere ohledy, na tebe ne. Nechce ublížit ji, tobě "klidně". Ji ma v úctě, tebe, i když jsi mu už porodila děti a další je na cestě, v úctě nemá, to by se choval jinak. Jo, lehko se mi to říká, ale šla bych. Nikdy bych mu nevěřila, a vztah, kde není duvera, vlastně není vztah. Kdyby vas (tebe a děti) mel rad, tohle neudělá. Dětem tatu nevezmes, budou se dal scházet. Ty si zachovas důstojnost a úctu k sobě samotný, když ho kopnes do zadku.

verujan
28. kvě 2017

@mamamia001 Tak zkus, má asi větší nadhled a zkušenosti, než my tady.

1772
28. kvě 2017

@mamamia001 A nenapadlo ho, že to milenčino dítě nemusela být náhoda? A kde měli jistotu, že není jejího partnera? A Iv má pravdu, takové sázky nedělá žádný normální zralý muž, tohle se asi bude lepit těžko i s manželskou poradnou.

marketa137
28. kvě 2017

@mamamia001 a ty chceš co? neni to poprvé, je Tě nevěrný kolik měsíců, ani se nechránil když jí zbouchnul a v té době spal i s tebou😝. On se nezmění a i kdyby se s ní rozešel což neudělá za chvíli bude jiná a ty budeš neustále čekat vždy se vrátí na chvilku než si najde další😒

alemari
28. kvě 2017

@mamamia001 nevím co bych ti poradila ohledně ne-vztahu, láska je slepá, ale pokud máš bráchu, tátu nebo kamaráda, tak je popros jestli by manželovi mohli dát řádně na hubu. Ono by to možná celou vyřešilo!

1772
28. kvě 2017

@alemari Asi nevyřešilo, ale jako nápad to rozhodně není špatný🙂.

alemari
28. kvě 2017

@1772 buď by se mu rozsvítilo nebo by šel kam patří. Zdá se, že tu platí " na hrubý pytel hrubá záplata". Při nejmenším by zasloužil rozbít hubu za to miminko v břichu, co má vybervovanou nešťastnou mámu.

mamamia001
autor
28. kvě 2017

Holky diky, zvedly jste mi naladu 🙂 mam i tatu i brachu, a jsem si jista, ze by ho oba zabili, tata je sběratel střelných znrani 😁

alemari
28. kvě 2017

@mamamia001 tak tatovi jako první seber klíče od trezoru a pak ho pošli... pokud dostane fest, přístě ho už nenapadne sázet se ani o pedto s obrázkem!

alemari
28. kvě 2017

@mamamia001 "Pedro s obrázkem" tam mělo být😝

biedronka10
28. kvě 2017

Ja se omlouvam za svuj nazor dopredu...vim ze je to citlive...ale proc takoveho haj...la a ubozaka vubec resit? Ja jsem razna a u me by letel dverma jeste by si vzal s sebou futra a tasku s hadrama at mu je ta fichtle prepere. Dyt to je absolutni neucta vuci Vam a vsem letu, ktere jste s nim stravila. Vy jste jeho manzelka a mela byste byt bezpodminecne na prvnim miste. Co ocekavate...ze se zmeni? Kdo jednou podvede, udela to zas, protoze uz nema zabrany, tak co s takovym clovekem. A jeste aby me rekl do oci ze milenku miluje, no to by rekl poprve a naposled. Moc se omlouvam za razny komentar, ale nadzvedlo me to ze zidle. Vazte si sebe. Mam primo ve svem okoli chlapa, ktery je ve vasi situaci, a dela ze sebe extra hlupaka, misto aby se rozvedl. A milence ma nakvartyrovaneho na drzo v baraku a vsichni se mu jen smeji.

monilineek
28. kvě 2017

Také se omlouvám za názor ale nechápu proč my ženy jsme takové husy? Jako chlápek si v pohodě šuká jinou a vy se trápíte jak to ustát ? No poslat ho rovnou doprdele. Ať si táhne. Tohle bych nedala a hlavně určitě se najde chlap co má jiné hodnoty než myslet na vlastní pero a potěšení. A jen poznámka až bude v Televiznich novinách hledá se žena co seká chlapům péro sekačkem na maso,tak to prosím budu já. Jsou to prasata. Doufám, že ten můj takový není ale ruku do ohně bych už za nikoho nedala.

monilineek
28. kvě 2017

Jo a ještě poznámka, pravděpodobně si k Vám tohle dovolil protože už mu to několikrát prošlo tak proč to neudělat znovu ale mohla by jste pro něj i pro sebe udělat dobrou věc. Ukončit to a pro příští partnerku si to snad už nedovolí. A jestli si myslíte, že by milenka vyhrála ani náhodou ta bude mít vždy na paměti jak podváděl vlastní manželku tak proč by nepodváděl ji? To jsem slyšela x krát.

sedlackovak
28. kvě 2017

Tak já bych mu zbalila věci a kopla bych ho tak do prdele,že by se nestačil ani nadechnout.Ditě bych vychovala sama a láska ta by za nějakou dobu přešla. V životě bych neodpustila nevěru.Jsem v 16tt a můj manžel od začátku to byl 2-3tt co jsem zjistila že jsem těhotná je bez sexu.Jelikož jsem předtím potratila v 7tt mám strach aby se něco nepokazilo.Vím,že mu to moc chybí ale vím, ze mě miluje a vydrží to a nikdy by ho nenapadlo mě podvést.Dá se to nahradit i jinými způsoby a né jinými ženskými.