Nevěrná a strašně zamilovaná. Co teď?

kacenka0804
27. kvě 2024

Hezký večer,ráda bych se zde alespoň malinko vypsala,chápu že ne všem se bude líbit můj příběh ale i s tím počítám,doufám že zde najdu i ty kteří mě pochopí. Po 11 letem vztahu jsem svého přítele podvedla....není to mezi námi dokonalý ale nějak sme fungovaly. Před skoro třemi lety sme poznaly manželský pár který bydlí dva baráky od nás. Společné dovolené,výlety atd ...po dvou letech sem se se sousedem zblizila,rozuměly sme si úplně ve všem,stejný humor, stejné myšlenky,stejne povahy....od první společné chvíle až do té poslední sem nic krásnějšího nezažila. Dovoluji si říct že zamilovaní sme byli oba,taky sme ale věděly že nikdy nemůžeme být spolu,on svým způsobem svoji ženu a moji kamarádku miloval. Nikdy sem od něj na ni neslyšela nic špatného. Viděly sme se denne,ať sami a nebo večer u kafe,byl to samozřejmě určitý adrenalin ale vidět sme se prostě musely,každou volnou chvilku sme si volaly a psaly. Opravdu to bylo krásné....až do minulého týdne kdy už situace byla vážná a jeho žena měla tušení,odešly sme oba z domova a 5 dní sme byli jen spolu,tušila sem že je to konec,že jen protahujeme problém. Situace se opravdu vyhrotila a on odjel domů a vše co mezi námi bylo manželce řekl,bohužel byl v takovým stavu že to řekl i mému příteli. Vinu hodil víceméně na mě,ale asi chápu důvod. Já se během toho co to doma říkal porezala,tak strašně to psychicky bolelo že sem už potřebovala citit jinou bolest,on to zjistil a asi proto že nevěděl co se mnou to udělal tímto způsobem. Oboum nám doma odpustily,stále je to čerstvé. Já sem doma řekla jak to opravdu bylo a co sme k sobě cítily,myslím že on podal jinou verzi. A já chápu proč
Jen můj největší problém že na něj nedokážu zapomenout,vídám ho denně,ráno když vezeme děti do školy,odpoledne když se vrací z práce.
Vzhledem k tomu že má od ženy nůž na krku musel mě zablokovat a já s ním žádný kontakt nemám. Vždycky sme si slibovaly že bez sebe dlouho nevydržíme,že se prostě sejdeme ať to dopadne jakkoliv.....
Poraďte co teď dělat? Vím že nevěra je zla....ale v životě se dějí věci které neplánujete a prostě přijdou
Nejsem schopná začít normálně fungovat a vím že k přítelovi nic necítím a jen tu přežívám
Na konec bych ráda napsala že to celé trvalo 8 mesicu



























doma

sigyn
27. kvě 2024

Co dělat? Čelit svým následkům.

lenickakl
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
luciesofiealex
27. kvě 2024

Bože nevěrná a ještě k tomu blbá,jako promiň ale exmilenec je žena že téměř všude píšeš tvrdé y?"Psaly,slibovaly...."

lenkalubina
27. kvě 2024

@luciesofiealex taky teď nad tím přemýšlím 🤔

martinka_33
27. kvě 2024

Jsi zamilovaná do pekneho idiota. Kdyz nekdo neumi drzet jazyk za zuby, tak at neni neverny ☝️ nejvic tim ublizil manzelce a pak tvemu priteli, be tak ze se pelesil jinde, ale tim ze to rekl. Fakt nic horsiho neznam, kdyz uz nevera, tak ale tajne..

biciklissie
28. kvě 2024

No, já myslím, že by ses měla probrat. Nevím, jak byl zamilovaný, ale fakta mluví trochu jinak. Celé to hodil na Tebe. Manželce dal přednost. Prý bez Tebe nemůže být, ale zablokoval si Tě a nejste v kontaktu. Všem to vykecal bez předchozí domluvy s Tebou. Tolik k té velké lásce. Vzala bych rozum do hrsti a zkusila doma zachránit, co se dá. Nebo, jestli nechceš, tak se dej do kupy, s přítelem se rozejdi a najdi si někoho, kdo za to stojí. Nejsi první ani poslední, co se zamilovala do kreténa/slabocha/podvodníka/lháře/manipulanta/atd., ale měla by si zkusit zachránit ten zbytek důstojnosti, co ještě máš.

irmamala
28. kvě 2024

Neveru bych ti odpustila, ale ten pravopis….😂 Jste oba idioti. Nevera je hra pro tvrdaky, obzvlast kdyz se do toho pustite na domacim hristi. On se prizna manzelce (z duvodu?), napraska i tebe, totalne te potopi a ty slintas za plotem a rikas tomu laska? Co ti na to rekla kamaradka? To asi bude fajn se ted potkavat na ulici😀 Na tvem miste bych se propadla hanbou do zapadniho nemecka, nez abych myslela na frajera, ktery se mnou takhle vyjebal.

adelisss
28. kvě 2024

Někdy je dobré přemýšlet předtím, než začneš něco dělat. Ale co teď? Byla jsi zamilovaná v životě i do někoho jiného než do souseda? Přešlo tě to? Tak tě to přejde i teď... Jinak přítele jsi někdy aspoň trochu milovala, je to fajn chlap? Tak teď pracuj na vašem vztahu, věnuj mu pozornost - určitě ho dost bolí, cos dělala - pokud mu na tobě ještě trochu záleží... Nebo by ti bylo jedno, kdyby přítel odešel? To taky ještě může udělat, když budeš pořád myslet na toho druhého...

anonymmm88
28. kvě 2024

Kdo nezažil, tomu se dobře radí. Asi sama vidíš, že se zachoval jako zbabělec, ale rozumím tomu, že jsi zamilovaná a je těžké to vnímat objektivně. Sama jsem byla nevěrná, podrobnosti psat nebudu, nicméně to trvalo asi rok a půl než jsem se z toho vyhrabala. Což je opravdu dlouhá doba. Teď už si vzpomenu, když mi ho něco připomene, s usmevem na rtech.
Blby je, že na sebe asi občas narazíte, o to je to těžší. Nicméně pokud tvůj muž stojí za to, je to fajn chlap a odpustil ti, tak tomu dej čas to dát dohromady. Je to v hlavě. A jde to překonat.

miryp
28. kvě 2024

A teď tu o Sněhurce...

adelisss
28. kvě 2024

@anonymmm88 Ono je docela snadné se do někoho zakoukat. Ale třeba já si uvědomuju, že když ten vztah rozjedu i s intimnostmi, tak ten konec bude o to horší. Je lepší to utnout hned na začátku, pokud člověk nechce rozbít to, co je doma. Stačí mi vidět, jak dopadlo pár manželství v okolí...

irmamala
28. kvě 2024

@anonymmm88 ale tady nejde o neveru, ackoli takhle mezi prateli je to fakt demence. Ale jak muze ona mluvit o lasce, kdyz ji takhle strasne podrazil? Co kdyby ten jeji byl rapl a dal ji po drzce. Nebo jeste lepe, kdyby ji rovnou zapichnul. S domacimi zabijackami se ted roztrhl pytel. Kdyby ji mel rad, jak tvrdi, tak by se ji snazil za kazdou cenu chranit.

anonymmm88
28. kvě 2024

@irmamala s tím souhlasím, že si milenec chtěl zachránit vlastní prdel. Jen se umím vcítit do jejích pocitů. Člověk je prostě mimo. Sama jsem si to zažila.
@adelisss jojo, jako ono se to zvrtne ani nevíš. A utnout to je dost těžký. Ale pak se musí počítat s následky. Jasně, že všichni vidí, že to je debil, že jí třeba jen využil na sex a ted si ona za to může sama, to vše je pravda, ale je těžký přepnout že dne na den, když ona cítí nějakou zradu z jeho strany (ač si za ní může sama) a byt najednou šťastná s manželem. Jako nevěra je opravdu tvrdá "hra" a následky nejsou nikdy hezký, nikdy. Tvrdá většina chlapu od manželky neodejde.

1pomnenka
28. kvě 2024

Udělala jsi chybu, co je téměř v domě, není pro mne. Je konec, budeš se s tím muset smířit.

adelisss
28. kvě 2024

@irmamala Tak hlavně jde o to, že všichni účastníci tohoto kosočtverce :D mají vztahy mezi sebou. Když už nevěra praskla u milence doma, bylo jen otázkou času, kdy by manželka milence roznesla tuto novinu dál. Takže milenec v rámci možná aspoň trochu chlapské férovosti :D řekl kamarádovi, že mu práší ženu. Prostě kamarád a manželka dostali přednost před milenkou. Taková trochu Sofiina volba bych řekla.

rosalindamelinda
28. kvě 2024

Těžko radit, co teď dělat. Musíš si uvědomit, že velký rozdíl mezi manželstvím X partnerským vztahem. Pokud ten pán nemá s manželkou předmanželskou smlouvu, tak by mu mohla finančně opravdu hodně zavařit a to si každý chlap dobře rozmyslí.
Další rozdíl je skutečná láska/zamilovanost X aférka/sex. Jak 100% víš, že všechno, co ti ten pán napovídal, všechny ty sladké řečičky jsou pravda? Třeba to říkal jenom tak a nemyslel to do budoucna vážně. Mluvil snad někdy o rozvodu a společné budoucnosti s tebou? No a pokud ne, tak to byla jenom aférka založená na sexu.
Ty jsi na rozdíl od něj zřejmě vskutku bláznivě zamilovaná a jediné, doopravdy jediné, co ti pomůže je čas. "Odmilovat se" ale někdy trvá opravdu hodně dlouhou dobu, takže ti držím palce, abys to do té doby psychicky vydržela. Ale to bude vážně nesmírně těžké 😔