Bohužel,i já jsem se před dvěmi měsíci ocitla ve zlém snu,ze kterého se nemohu probudit...po 25letém vztahu a 19ti letech manželství mě a mé tři děti zasáhla nečekaná a nepochopitelná nevěra manžela. Vyšlo najevo,že poměr trval celé čtyři roky...Já jsem si ničeho nevšimla,manželovo chování ke mě ani v jiných směrech se nezměnilo...vždy jsme si vzájemně důvěřovali,nic si nezakazovali..věřila jsem, že naše láska je opravdová,čistá a hluboká.Žili jsme obyčejný,ale hezký rodinný život,běžný stereotyp,ale spoustu hezkých chvilek...nehádali jsme se ,jen běžné hádky o nepodstatych věcech, ale i ty byly zřídka..vyznávali jsme jsme si lásku,milovali se spolu...i když trochu méně často než jindy,ale to jsem přisuzovala času,věku,únavě...brala jsem to tak,že časem to tak prostě chodí...mluvili jsme spolu,plánovali budoucnost,vše vypadalo v pořádku...až se jednoho dne vše změnilo...
Manžela jsem požádala ať odejde,že si potřebuji vzpamatovat a rozmyslet,co budu dělat...byl pryč měsíc, přespával v autě...měli jsme spolu několik emotivních a bolestivých rozhovorů,které jsme oba proplakali...litoval,prosil,že chce být s námi,že si život beze mě a děti neumí představit a že to s ní byla jen hra a útěk od stereotypu a reality. Dala jsem mi šanci, věřila jsem, že si uvědomil,kdo a co je pro něj důležité a dohodli jsme se,že to zkusíme.Vrátil se, uplynul měsíc a vše vypadalo dobře,oba jsme se snažili pracovat na vztahu,dokonce jsme se pomilovali a bylo to nečekaně pěkné...měla jsem naději, že to zvládneme...dokud jsem nezjistila,že kontakt s milenkou nepřerušil,i přes to,že to byla moje hlavní podmínka jeho návratu. Věděl to a přesto to udělal...tvrdil,že ona to bere citově a že se s ní chtěl sejít,aby si promluvili,nechápu,jak mohl dát přednost jejím poraněným cítím před mými...myslím,že to nemá uzavřeno,i když tvrdil,že ano.Nevim
Kopla bych ho do riti, kdyz sanci na napravu hned na zacatku posral.
Udělal to jednou udělá to podruhé...na takový vztah je lepší se vykašlat 😒
@lenickakl vím,že bych měla...ale nějak se nemohu přinutit to udělat...čím více nad tím ale přemýšlím,tím mi dochází, že budu muset..
@kikisek0058 Asi máte pravdu a vím,že bych měla...není to ale pro mě tak lehké...když ho i přes to stále miluji...jak si porucit,kde vzít odvahu a sílu...
Celkem chapu to, ze nedokaze milenku jen tak odstrihnout. 4 roky jsou opravdu dlouha doba a tam uz budou bohužel i nejake city.Hned lamat hul nad nevernikem dokaze kazdy, ale uz malokdo dokaze vlastne zjistit duvod a nevere se postavit celem. Nějaký důvod proč zacal s milenkou tu prostě je. Nez udelas zaver, bezte alespon jednou do poradny. Ono 25 let zivota jen tak zahodit.....ano dnesni doba bohuzel vztahum nepreje. Neco se pokazi tak to rovnou zahodit a poridit nove, proc se zaobirat nejakou opravou. 😔
@klpoiu Rozumím, co říkáte, přemýšlela jsem nad důvody,nad sebou,co jsem dělala špatně...mluvili jsme o tom také,co ho k tomu vedlo, neumí odpovědět, vymlouvá se na stereotyp, mě prý ale nemá co vytknout,se mnou to nemá prý nic společného,tvrdí,že se nechal oblbnout,že ho zlákalo něco nového,vzrušení,ego narostlo,protože měl obdiv...já mu však taky dávala najevo lásku,nebyla jsem chladná žena bez emocí...spíše naopak,ale přijde mi jen,že mě bral jako samozřejmost, jistotu a že podlehl pokušení,do kterého se pak zamotal a nedokázal už pak vystoupit...
Pokud mu něco na nás vadilo,měl mi to ale přece říct ne se chovat jak mě nemiluje a řešit to milenkou..sám ní to nedokáže vysvětlit...
Jdete do poradny, budou umět s vámi pracovat, pomůžou vám tím projít. Stojí za to, to zkusit.
Já bych se snažila ještě vztah zachránit.
@zmrzlinka Jak..co mám dělat,myslím,že už jsem udělala tolik vstřícných kroků pro záchranu,ale že je měl dělat hlavně on...a místo toho se opět tajně domlouvá schůzku s ní...co já mám udělat více, když on sám,neví co chce...?
Zachránit vztah může jedině tvůj manžel tím, že utne kontakt s milenkou. To se mu po 4 letech evidentně nechce, tak ať si sbalí igelitky a jde za ní.
@lv Ja bych i šla...on toto bohužel neuznává...chce si to vyřešit sám...sice neví jak,plácá se v tom,ale nepůjde..bohužel 😔
@1pomnenka Ano, tam jsem honí poslala, ale tvrdí pořád, že s ní nechce být,že chce být se mnou..ale dále udržuje kontakt...nedává to smysl vůbec...
@lv souhlas. Vy oba mate vuli a chcete byt spolu. S parovou terapii je velka sance, ze prijdete na to, jak spolu byt, aniz by vas to zranovalo, jak se z toho poucit, jak spolu mluvit, co kazdy z vas dvou potrebuje. Drzim palce, at jste stastni 🍀❤️
Ale obě vás mít nemůže, věřím, že by mu to vyhovovalo.
4 roky s milenkou a ještě to sní neukončil krásne to má zařízené doma servis a milenku 4 roky tak to bych už z hlediska zdraví nic neměla hnusil by se mi už právě že jste spolu 25 let není omluva ze to byl stereotyp a ty typické " kecy" prostě chtěl si šu...jinde proč ho obhajovat copak on není dospělí on nemá OP...a není to férový chlap nestalo mu za vaše roky manželství to vše neukončil a jít dál ...šla bych cestou svoji když mu ukážete že má vše smazané udělá to zas ..
On se na to diva stale svym pohledem a ty tez. Proto je nutna poradna! Pomůže se koukat ocima toho druheho. Pokud tohle oba nepochopite, nehnete se z mista a manželství skončí.
Tak jdi do poradny sama, pomůžou i jednotlivci, třeba se později nechá přesvědčit, že to za to stojí. Když se rozbije auto, jdeme k automechanikovi, že.. Mluvím z vlastní zkušenosti, muž šel "jednou, jenom kvůli mně" nakonec z toho byl půl rok, co nám spravil manželství, co nám otevřel oči, srdce, a moc nám pomohl.
A on se s ni sesel za ucelem ukonceni vztahu, nebo s ni dal udrzoval pomer?
@irmamala Tvrdil mi,že vztah s ní je ukončen a kontakt také,že v tom má jasno, pak nechápu, proč a co šel s ní zase řešit...
Já třeba dokážu pochopit, že se nevěra někdy stane, ale takový ten úlet na jednu noc. Jsme jenom lidi a razím heslo, co oči nevidí, to srdce nebolí. Nicméně 4 roky to už je trochu síla, to je prostě dvojí život. Pro mě by to byla totální zrada. Je to prasárna a že se vymlouvá na stereotyp? To ženská ho má přece taky , děti, domácnost apod. Ale i přesto tedy jsi mu dala druhou šanci, chápu, jste spolu kus života. Jenomže tu taky podělal, takže já už bych s ním nechtěla mít nic společného, předpokládám, že děti už máte velké. Ať si jde k milence, já bych začala pracovat na tom, abych uměla brzy žít bez něho. Hodně štěstí.
To že jste se domluvily,že se s ní rozejde,je sice hezký, jenže chlap to nikdy neudělá,pokud to má jako podmínku.A že by po 4 letech vztahu,kdy měl dost času si vše promyslet se s ní dokázal v okamžiku rozejít?To pochybuju.Tak dlouhý vztah není jen o poblouznění,ale i o citech a ty nezmizí.
@marketa1218 Ano, to si rozumem říkám taky a vše vím,ale city bohužel stále jsou,těm nelze rozumem poručit, ty mi rozhodování neulehčují...děti ještě docela malé...
@ivetikkk ok,takže se mám s tím smířit a nechat zmizet ty svoje...a kam a jak? A proč potom tvrdí,že mě miluje a chce být se mnou,když má takové city u ní...já mu řekla, ať jde za ní a tvrdil,že nechce...tak jaký to má smysl...je to sakra těžké 😔
To vám řekne že vás miluje že u ní to není jako u vás to je TAH právě že vás má jistou 25 let za 4 roky to dobře maskoval že jste nic nepoznala 4 roky š...ji a pak i vas občas a co třeba HPV že vám mohl donést domů to vám dal třeba jako poděkování taky mám názor že nevěra může v životě potkat každého jsme lidí a nejsme nici májetek ale 4 roky to už je moc to není o uletu ale o tom že to chtěl takhle proto to neukončil jen vám to řekl a tím pádem aby měl klid ...od vás a sex byl super to vás přesvědčil aby jste dál nepatrala ...já bych si život zařídila po svém
ale me spis nesedi to ze orodoval jak chce byt jen s vami ze to byl utek od reality atd atd ale to by sedelo spis na jednorazovku nekde-zkrat. On toto vedomne pachal 4 roky a kdyz to tedy prasklo tak se vyštajfuje s tim ze to bylo cele omyl a uz to nikdy neudela? ze mel slabou chvilku?
Nevím no podle me to zas takova slaba chvilka co na cloveka dychne, není
@lencaa11 nevím,fakt nevím, nechce se mi věřit,že to co jsme za ten měsíc ,co je zpět prožili a čím jsme si prošli,že to tak nemyslel,že to necítil...že to je vše lež...
@hanka_12345 je mi jasné,že to je nebyla slabá chvilka a že to bylo mnohem víc...ale pak nechápu,proč to vše dělá a chce mě zpět...já mu hned na začátku dala měsíc čas na rozmyšlenou,ať se rozhodne,s kým chce být...
Když dokázal 4 roky vás tahat za nos tak měsíc mu nedělá problém aby si vás naklonil k sobě můži jsou v tom to směru jako chameleoni umí dobře hrát ...a je jen na vás co mu zbastite ...
@lencaa11 ano chápu...ale nechápu,proč si mě potřebuje naklonit,proč by to dělal...proč nevyužil toho,že to prasklo k tomu,aby šel za ní,když je to tedy tak strašně silné...
co mám dělat.Stale tvrdí,že chce být s námi,ale moje už tak pochroumaná důvěra dostala další ránu, znova mi lhal a vše riskoval...jsme zase na začátku a je to snad ještě horší než poprvé...Poraďte co dělat,jsem zoufalá a nešťastná...má ještě smysl se o něco snažit nebo to vzdát a nechat ho jít, zjistit,co vlastně chce? Myslím,že by i chtěl být s námi,ale je si vědom toho co udělal a výčitky mu brání...jednodušší je si nechat pofoukat bolístku u milenky,tak ho chce,tam je to jednoduché...zato s manželkou to napravit...to je tak těžké...co mám dělat, co by jste dělali vy? Děkuji