Nevěra. Stalo se vám něco podobného?

13. črc 2024

Ahoj, potřebuji se vypsat, přiznala jsem se manželovi k jednorazovemu opileckemu uletu,který se stal úplně v začátcích našeho vztahu,cca po měsíci našeho vztahu..jsme spolu už hodně let,máme krasne dítko a všecko je moc fajn,ale svědomí mě dohnalo i po tolika letech.. manzel mi řekl,že mi odpouští,ale že to je zrada a je nám ted oboum hrozně.. dokážeme spolu mluvit,objímá me i všecko okolo,ale já teď nevím,jak se mam chovat,trapi me to snad ještě víc,než kdybych to nerekla..Stalo se vám nekomu něco podobného a zvládli jste to překonat?

klokanka31
13. črc 2024

Nechápu proč jsi mu to říkala...🤔

autor
13. črc 2024

@klokanka31 protože mě to hrozně trapilo

klokanka31
13. črc 2024

A ulevilo se ti? Asi ne...

autor
13. črc 2024

@klokanka31 na jednu stranu strašně moc a na druhou mi je hrozne

rayasisu
13. črc 2024

Nemá smysl už teď přemýšlet proč jsi se mu přiznala. Já bych se nejspíš přiznala taky...

Zkus mu dát čas to zkousnout, nejspíš to nečekal a je to pro něj rána a taky ta zrada no 🤷 dej mu čas to vstřebat, snad bude rozumný a kvůli úletu na začátku vztahu nehodí za hlavu celý váš vztah...

autor
13. črc 2024

@rayasisu Tohle přesně mi také říkal, že by lepší ženskou v životě stejně nenašel, že mě miluje,ale že to bolí. Já jsem s tím už nedokázala prostě žít..

autor
13. črc 2024

@rayasisu Nikdy v životě se mezi námi jinak nic špatného nestalo,nenadáme se,máme vše moc krásně.. já byla tenkrát ještě hloupí tele a opilá jsem se tak,že snad nikdy,ale vím že to mě neomlouvá.. bylo to pro mě takové ponaučení,ale stejně jsem si nemohla pomoct a jak šel čas trápilo mě to čím dál víc..

rayasisu
13. črc 2024

Tak mu dej ten čas. Já ho chápu. Mě kdyby teď přišel manžel říct, že na začátku našeho vztahu mě podvedl, tak mě to bude taky bolet a trápit. Pak je možnost ještě nějaké poradny, kde zase dostane jiný náhled na věc.

autor
13. črc 2024

@rayasisu jo,rekla jsem mu to teprve včera,takže to je hrozně čerstvé, večer přišel i usmirovaci sex a bylo to nádherný,snad nejhezčí za celou dobu co jsme spolu

rayasisu
13. črc 2024

Tak snad to nebude tak horké jak to vypadá.

madbetka
13. črc 2024

Já tohle po pravdě nechápu.
Ublížila jsi mu nevěrou, ale mnohem víc jsi mu ublížila tím, že jsi mu to teď, po letech, řekla. Jen proto, abys sama sobě ulevila, jsi mu strašně ublížila a ohrozila všechno, co jste za ty roky budovali. Je to strašně sobecký a přehazuješ tím vlastně zodpovědnost za vztah a řešení vlastní zrady na něj. Píšu to jako někdo, kdo nevěru odpustil a vztah to ustál... Ale dala bych všechno, abych se to nikdy nedozvěděla.

Dej mu čas, snaž se dávat mu najevo, že ti na něm moc záleží. Ale ztracená důvěra se buduje zpět těžko, bude potřebovat spoustu času.

autor
13. črc 2024

@madbetka Jsem si toho plně vědoma a I on mi říkal,že si toho váží,že ví,že jsem riskovala všecko jen kvůli tomu aby jsem mu to řekla.

kokoska29
14. črc 2024

Teda to si udělala pěknou hloupost že si mu to řekla. Jak zaznělo výš, ulevila si akorát sobě ale jemu si ublížila.
Evidentně tě pálí dobré bydlo a ve vztahu se nudíš.Jste spolu spoustu let, něco jste vybudovali, máte dítě, hezký vztah bez hádek ( podle tebe) a ty jdeš a do toho všeho hodíš takovou bombu? Proč vlastně? Potřebovala si nějaké drama? Něco řešit? Tvrdíš že manžela miluješ, ale to nejspíš není pravda..jinak by si nic takového neudělala 🤷 Můžete teď s manželem vyhledat pomoc a zajít si společně na terapii. Ale měla by si počítat s tím že se může stát že o něj přijdeš. Důvěra je křehká a její budování není jen tak 🤷

martiina_k
14. črc 2024

Teda to byla blbost.... nechápu, proč... proč do fungujícího vztahu musíš takhle zabořit nůž 😨 jako cos čekala od toho přiznání? Že manžel řekne - to nevadí, však je to dávno, hoď to za hlavu? To je přeci jasné, že je manžel zklamaný, naštvaný, uražený (nevím co všechno) a ještě nějakou dobu bude.

autor
14. črc 2024

@martiina_k Jo,jsem ta největší kráva pod sluncem,já už to teď taky vím. Snad se nám to podaří prekonat.

autor
14. črc 2024

@martiina_k A myslíš,že fo dokážeme prekonat, když mi řekl,že nás miluje a že mi odpouští.. já vím,že to je odeme hrozne, ale padl na mě takový splin že jsem mu to musela říct i po tolika letech ..kdo si tohle nezažil,tak nedokáže pochopit ten vnitřní pocit :(

kakba
14. črc 2024

Ja bych z toho zase takove drama nedelala. Mesic ve vztahu. To uz byla fakt takova laska, ze si vedela, ze je to ten pravy? A ano, souhlasim. Tohle si rikat vubec nemela.

autor
14. črc 2024

@kakba Začínali jsme spolu, poznávali se a prostě se stalo.. nebylo to nijak plánovaný, prostě alkohol udělal svy q paradoxně po tom jsem si uvědomila,že tohle je ten pravý člověk se kterým chci do budoucna být a žít, proto jsem mu to nemohla říct tenkrát..určitě bych ho stratila,ale jak roky plynuly,občas jsem si na to vzpomněla ale poslední dobou mě to hrozně tížilo,je tomu už 10 let,co se to stalo.

madbetka
14. črc 2024

Ano, můžete to překonat, dokonce si myslím, že pokud je pravda všechno ostatní, co píšeš, tak máte všechny předpoklady to zvládnout.

Jen - odpustit neznamená zapomenout. Já jsem to odpustila, ale to neznamená, že mě to občas vevnitř nesvírá, že to strašně moc nebolí. Už navždycky to tam bude, ať se snažíme sebevíc. Tohle fakt nebyl moc dobrý nápad. Měla sis najít terapeuta, který ti to pomůže zpracovat a uzavřít. Ty sis takhle toho terapeuta udělala z manžela a to není fér.

autor
14. črc 2024

@madbetka Ano,je to opravdu pravda,to co píšu,nikdy za nás vztah jsem mu nedala důvod aby musel zarlit ,nebo něco takového,bylo to hrozně moc fajn,do té doby než se řekla tohle.

autor
14. črc 2024

@madbetka Jsem si toho vědoma a moc Vám děkuji,za slova naděje a útěchy.

irmamala
14. črc 2024

Chtela jsem napsat to same co
@kokoska29 , vsadila bych se, ze jsi na materske a hledas nejake drama😀 Za prvy po mesici randeni bych tomu ani omylem nerikala vztah a neverim, ze te to celych 10 let tak strasne tizilo. A za druhe? On ti odpustil, hned jste se spolu vyspali, Vase laska se upevnila, tak co tu vlastne chces resit?

autor
14. črc 2024

@irmamala Nene,nejsem už na mateřské 2 roky.. já sama nevím,co vlastně chci řešit,chtěla jsem spíš zbaběle slyšet nějaké slova útěchy..nemám se s tím moc Komu svěřit.

lis6
14. črc 2024

A za mě je fajn, že ses přiznala. A myslím, že by z toho neměl dělat vědu. Já bych to ocenila. Ale nedokážu dělat tajnosti

autor
14. črc 2024

@lis6 Moc dekuju,za útěchu 🙂 asi jsem hrozně hloupa,ale pro mě to prostě bylo důležité

pampeliska1313
14. črc 2024

Znám takhle par. Spousty let spolu, přesně - nějak na začátku si nebyla jistá a podvedla, řekla to ale až o x let později - prý to vyšlo nějak spontánně a nakonec si řekla, ze by to měli zvládnout přece… ale rozešli se. On odcestoval někam mimo republiku a stejně po nějaký době byli v kontaktu, proste kazdej byl jinde, stejně je to táhlo. Před nějakou dobou svatba a teď prcek.)

autor
14. črc 2024

@pampeliska1313 Tak to mělo nakonec šťastný konec 🙂

autor
14. črc 2024

@irmamala a jak se mám teď chovat dal,mluví semnou,ale cítím z něj teď takovou odtazitost,což úplně chápu,ale když se ho zeptám, jestli chce od nás odejít,řekne mi že ne

veroniqess
14. črc 2024

V podstatě si to trápení přehodila na něj. Neměla si to říkat, akorát si mu ublížila. Teď to chce čas.

autor
14. črc 2024

@veroniqess Ano,to je pravda,ale máme alespoň čistý stůl:( jednou pro vždy..