Nevěra přítele, řešit nebo neřešit?

guinevra93
19. říj 2016

Ahoj, mám takový dotaz, tak nějak mám tušení, že mě přítel podvádí.
Sbírám pomalu ale jistě důkazy už od únoru tohoto roku.
Od nalezených kondomů u něj v tašce(kondomy nepoužíváme) a teď ještě po víkendu jsem u něj v autě našla cizí dámskou halenku, schovanou v sáčku na odpadky aby nebyla cítit ta intenzivní vůně(halenka není moje velikost ani vkus, je vidět že je nošená). V únoru jsem taky našla u něj v dokumentech v tašce s notebookem i ofocenou její OP, vstupenky na výstavu Titanic, a vstupenky do kina(mě tvrdil, že musí být déle v práci). Je to holka ještě mladší(1997) než jsem já. Dělá zdravotní sestřičku v Praze v jedné nemocnici, díky Jejímu OP vím i její adresu(bydlí cca 30km od Prahy). Známý mi říkal že je to taková "matrace" nechá se hýčkat, což je pravda, taky jsem u přítele našla slevový poukaz na wellness skoro za 2tis(pro 2os, kde byl sní-ověřeno) a já dostala cedník z Globusu. Pokaždé když musím jet za rodiči mimo Prahu jeden kondom z té tašky zmizí. Jednou jsem ho už kvůli těm kondomům konfrontovala, a zapíral a řekl že je dostal k nákupu(což může být pravda, k narozeninám jsem dostala prádelko a k tomu to dávali jako dárek). S přítelem jsme spolu pět let a tři roky pod společnou střechou, před rokem jsme si koupili vlastní byt.
Už jednou jsem si srovnávala priority, a vyšlo mi že nechci být domácí "puťka" a taky ho nechci ztratit a dělat scény ale taky to nechci přehlížet....
Jak byste reagovaly vy??? Šly byste za ní do práce? Nebo domů? Chtěla bych je spolu nachytat, ať je to 100%, ale nevím jak.
Nějaká rada?

prostejina
19. říj 2016

Promluvit si s přítelem a na rovinu říct to, co vim. Nechces dělat scény, a jít za ni do prace by scéna byla a ještě by ses ponizila. Promluv si nejprve s nim a zjisti, jak to je doopravdy.

gramli
19. říj 2016

Jsi dobra, ze si jeste s nim.. ja iz bych byla davno pryc vedet tohle..

barumat
19. říj 2016

Myslím, že když je spolu nachytáš, budeš na tom nejvíc bita ty, i když máš dojem, že ti to naopak nejvíc dodá trumfy do rukou. To, co píšeš je celkem jednoznačné a jinak se vysvětlit nedá, takže hlavní je, jestli s ním i tak chceš být, nebo ne. Nebudu ti plnit hlavu plky typu "co mu doma chybí", a podobně, protože k tomu, aby chlap zahnul, nepotřebuje vůbec žádný nedostatek. Bohužel naopak často když je úplně spokojený, začne mít dojem, že by to chtělo ještě nějakou tu třešinku, a jak bylo řečeno v jednom filmu, ona se vždycky nějaká ta rajda najde... Takže osobně radím postavit před hotovou věc, ubít argumenty, a potom to tlačit tam, kam potřebuješ nebo chceš - vykopnout ho? Sbal si věci. Získat byt? Podepiš mi dohodu. Zůstat s tebou? Kopni milenku do prdele, ověřím si to, jinak potáhneš ty. Atd. Je to hnusné, je to těžké, ale bez bolesti to bohužel nejde, a vím to z vlastní zkušenosti. Co tě může potěšit je, že neznám manželství, kde by se nevěra neobjevila.

guinevra93
autor
19. říj 2016

@prostejina Já bych u ní v práci a nebo doma scénu neudělala, jen bych se přišla podívat na ní, čistě ze zájmu.....

sisinka74
19. říj 2016

@barumat líp bych to nenapsala

sisinka74
19. říj 2016

@guinevra93 já bych to taky nedělala, bych se totiž neovládla DDD

rainbow_x
19. říj 2016

V první řadě musím říct, že máš teda svatou trpělivost, od unora je to celkem dlouhá doba a já bych takhle dlouho mlčet nedokázala, jsem horká hlava. A já osobně, bych to určitě neřešila s ní, ale s manželem. A taky si myslím, že pokud spolu jezdí na welnes, nacházíš dámské prádlo a následně mizí kondomy, tak je 100% že Tě podvádí, takže já bych je osobně ani vidět nepotřebovala.

blanche1206
19. říj 2016

@guinevra93 Já osobně nechápu, na co čekáte? A už vůbec mi hlava nebere, že se chystáte bojovat za vztah s člověkem, který Vám zanáší jen co vytáhnete paty z domu...?! A s tímto chcete plánovat společnou budoucnost? Nevím, pravděpodobně u vás ještě funguje chemie ze zamilovanosti, že se na to nedokážete podívat z jiného úhlu ale to se o něj jako fakt máte v plánu"prát"? Hoďte nohy na ramena a posbírejte veškeré zbytky důstojnosti a hrdosti, pokud si sebe dokážete vážit a mít se ráda...! Nic ve zlém, hodně sil a štěstí!

guinevra93
autor
19. říj 2016

@barumat Zajímavá rada, děkuji. Ano je to jisté, jen jsem zapomněla napsat, že můj přítel je právník, na všechno musí mít důkaz, neexistuje prostor pro domněnky, a argumenty umí perfektně ovládat, ještě by na mě vytáhl to, že jsem mu "projela" tašku.

guinevra93
autor
19. říj 2016

@rainbow_x Ano to mám, do teď jsem to přehlížela, ale už mě to nebaví a chci to řešit. Nejhorší je, že on klidně planuje se mnou budoucnost, jako nic, planuje stavbu domečku, dvě děti, svatbu.... uplně normálně.....
Nejvíc mě v hlavě hlodá to, co ona má a já ne, že musel zahýbat....

trdelnik234
19. říj 2016

@guinevra93

A co budes mat z toho, ked budes vediet ako vyzera? Chces sa s nou porovnavat alebo co? Vykasli sa na to. Ake by bolo podla teba idealne riesenie tejto situacie? Priatel pride s prosikom, rajdu pusti k vode a vsetko sa vrati do starych kolaji? Na toto si v prvom rade odpovedz.
P.S. Tvoj priatel ma v tomto pripade iba jeden pozitivny bod k dobru- pri sexualnych radovankach mimo domu mysli na ochranu. Znie to ako blbost, ale riesit rozchod plus chlamydie nie je prave med lizat.
Napis potom, ze ako to dopadlo. Vela stastia pri rozhodovani.

barumat
19. říj 2016

@guinevra93 To není o právníkovi. Já jsem právník a manžel byl to samé, co váš přítel, a byl to přitom elektrikář. To je o tom, že je vaše drahá polovička sprostý manipulátor. Nic víc. nenechte se zblbnout ani zatlačit do kouta, nenechte ze sebe udělat nánu. Nic víc poradit nemůžu. Já byla ráda, když jsem po sedmi letech z toho manželství utekla, a neobešlo se to bez výhrůžek, vydírání... To teď nenapovídám, jak to bude u vás. Jen říkám, že to není o vzdělání ani o profesním zaměření.

trdelnik234
19. říj 2016

@guinevra93

proste su ludia, co k stastiu potrebuju zit dvojity zivot, jedna partnerka im nestaci rovnako ako jedno zamestnanie ci akakolvek ina pre nas ostatnych bezna rutina. Aby mali pocitn, ze ziju, tak potrebuju takto "spasovat", nieoc si stale dokazovat.
Vykasli na tu zensku. Ona odide a pride ina. To sa budes s kazdou jednou stretavat?
Ty si priatela neikdy nepodviedla? Ak ano, ako reagoval?

guinevra93
autor
19. říj 2016

@trdelnik234 Díky, já vím jak vypadá, vím její Facebook, Twiter i fotky z akcí....
Spíše mě zaráží i ten věk, s přítelem jsem spolu přesně 10 let od sebe, on si najde ještě ročník 97, to mě zaráží......
Neodpustím mu to, bude to mít u mě pořád jako v kampeličce......

nnell
19. říj 2016

jestli s ním nemáš děti a obecně odmítáš tolerovat nevěru, tak rychle pryč. Tady nejde o nějaký jednorázový úlet, kdy by si nevěrník sypal popel na hlavu, on nevěrný být chce a to se těžko změní. Jsi mladá a máš šanci potkat někoho mnohem lepšího, věř si!

shine2015
19. říj 2016

@guinevra93 pokud nechces rozchod tak mu nic nerikej...bude vedet ze mu to proslo jednou projde zase....
Pokud s nim chces zustat tak se priprav ze to bude delat i v budoucnu....a ty se zarid podle sebe...
Osobne si myslim kdyz nemate deti tak odejit....
Uvidis. Pevne nervy.

zuzineckah
19. říj 2016

@guinevra93 kopla bych ho do řitě už dávno! 😕
Proč bys mu měla něco dokazovat - nechápu. Víš, že ti nasazuje paroží, že bys s ním mohla pána Boha lechtat na zadku a ty máš potřebu něco dokazovat??? Nezbláznila ses? 😲

shak29
19. říj 2016

Tak a proc tedy mu nenahlasis, ze odjizdis (např pracovni schůzka, pracovni vikend...) a pak se večer vrat nečekaně domu. Takto je nachytas 100%. Ovsem jde o to, jak to zakoncis? Kopnes ho do pr*ele? Nebo s ním zustaneš? Ja sem toho názoru, ze když podvedes, nemilujes. A hlavne - udela to znovu. Neverim, ze ne
Je to devkar, s prominutím 😉

guinevra93
autor
19. říj 2016

@trdelnik234 Možná jsem úplně zvláštní, ale mě vadí to že se s ní schází, kdyby mi to řekl rovnou že si našel milenku, že někoho má atd.... asi bych to snášela líp, mluvím z vlastní zkušenosti, už jsem kdysi něco zažila, muj x me postavil pred hotovou věc, chvíli jsem z toho byla divoká ale pak to byo Ok.....

barumat
19. říj 2016

@guinevra93 Jinak ono to opravdu tak je, že chlap zahýbá a přitom vesele plánuje budoucnost, protože je spokojený a nic mu nechybí. Rozuměj, má dobrou přítelkyni, která mu vyhovuje po všech stránkách, má milenku na to, aby se v nudě zabavil a rozptýlil, a ta druhá pravděpodobně nemá vůbec nic navíc, spíš naopak, je spíš druhořadá vůči tobě. Chlapi si jako milenky spíš vybírají ženy, které je nějak extra nezajímají, a pak se jich snadno zbaví, byť do nich zezačátku investují čas, peníze, pozornost... Jen je zrovna něčím zaujaly, tak proč ne. Takový přívěsek, co se zajímavě blýská a rychle omrzí. Strašně ráda bych narazila na chlapa, co tohle nedělá, ale bohužel žádného takového neznám. Tím toho tvého rozhodně nehájím. Pokud nevěru nesneseš, kopni ho někam.

trdelnik234
19. říj 2016

@guinevra93
Nechce sa mi pocitat. Kolko rokov ma vinnik, a kolko rajda? A ty?

shine2015
19. říj 2016

@guinevra93 i kdyz ho milujes jsi si jista ze s nim chces zit a mit jednou deti?? Stoji Ti to za to?? Stane se z tebe zena ktera vycita kontroluje a neveri...zvaz to ;)

trdelnik234
19. říj 2016

@barumat

Uplne suhlasim. Akurat, ze poznam aj chlapov, co neverni neboli ( no myslienkami mozno ale nie skutkami).

guinevra93
autor
19. říj 2016

@shak29 Problém je v tom, že on si je nezve k nám domů, ještě aby, je jsou spolu v autě, vozí ji a vyzvedává u domu, v autě nebo někde v hodinovém hotelu.....takze bych prisla do prazdného bytu a co, řekl by zze byl na nákupu, cestou by se stavil v obchodě, koupil by třeba i dva rohliky a je to.....nikdy nejezdí dál nez cca 30min od Prahy, vidím to v navigaci....

tery_s
19. říj 2016

Podle jména ji najdeš na soc.sítí FB apod. Je to mladá holka, určitě bude mít profil jestli chceš jen vidět, jak vypadá. Upřímně vztah mezi nimi nebude, musí ji být jasné, že doma má tebe a stačí ji nějaký dárek, sex v,autě nebo při nějaké schůzce hotel, wellnes jde mezi nimi o užívání si, je to mladičká holka to ho baví nemá nic co ty ne ani není v ničem lepší jen je to příště bokovka, adrenalin, vášeň to se u delšího vztahu těžko udržuje a muži to mají rádi,resp.každý druhý byl takto nevěrný . Jediné co by mě znepokojilo je doma, jestli to trvá už nejméně od února, je to špatně,začni to řešit seber důkazy,udělej fotku halenky, lístků na muzikál,kino wellnes vše kde nebyl stebou a tvrdil, jak je v práci nebo doma. Buďto půjde s pravdou ven nebo ať jde od tebe, nemáš zapotřebí si nechat s*at na hlavu

shak29
19. říj 2016

@guinevra93 no tak ho s nejakou kamaradkou sleduj. 😆

guinevra93
autor
19. říj 2016

@trdelnik234 On 35, já 25, ona 19

kocvarovas
19. říj 2016

@barumat Tvá poslední věta mě dostala, mám celou noc o čem přemýšlet. Jsem opravdu tak naivní?..

trdelnik234
19. říj 2016

@guinevra93
Pozri ak sa chces s nou trosku pozahravat ako macka s mysou, tak popros nejakeho kamarata, aby ju zkontaktoval na FB a pozvyzvedal. Ak je rajda, tak sa lahko pozvat na drink. Jojj, moznosti je vela, ale v mojom veku a s mojimi skusenostami by som sa naozaj nejakou mladunkou sestrickou nezaoberala.

nnell
19. říj 2016

@guinevra93 hele já takhle jednou ustála nevěru (nevím jestli opravdu byla či jen v počátcích - zjistila jsem, že si psal s jinou, jednou byli údajně "na víně", nevím, tehdy jsem tomu chtěla věřit), zdálo se, že ho to fakt mrzí, nakonec jsme se vzali, plánovali dítě a on si našel jinou v době, kdy jsem byla těhotná, když byly synovi dva měsíce, tak k ní odešel. Tenhle model tedy nedoporučuji,věřím,že někomu to třeba vyjde, obecně se lidi spíš moc nemění, zvlášť,když jim vše nakonec projde.