Nevěra před vztahem?

nevimprave
1. únor 2022

Ahoj, mám otázku

Když jsem se vyspal s ženou, a týden poté jsme spolu zacali chodit s jinou ženou , brali by jste ten sex jako nevěru?

S tou přítelkyni jsme už byly ve stádiu líbání atd.

Brali by jste to jako podvod?

pampeliska1313
1. únor 2022

Jako minimálně to není úplně v pohodě motat hlavu dvoum lidem najednou, působí to, že nevíte co chcete, nebo že máte potřebu si “ještě užít” a ani jedno není úplně to, co by se ve vážným vztahu očekávalo. Nicméně, záleží na tom? Už evidentně vztah máte, tak to nepokažte. I když doufám, že jste troll.

treasurka
1. únor 2022

@nevimprave A kdyby ona se v tý době s někým vyspala, jak bys to bral?

nevimprave
autor
1. únor 2022

@pampeliska1313 Vlastně, jsem to vůbec neplánoval. Opil jsem se, ona taky. Bylo to na jednu noc, a už jsem ji potom snad nikdy neviděl.

pampeliska1313
1. únor 2022

@nevimprave jako za mě osobně - alkohol povoluje hranice, ale pokud pijete normálně, víte o sobě a můžete se rozhodnout, což jste nakonec udělal. Jsem vůči tomu “opili jsme se” obecně celkem skeptická a beru to spíš jako výmluvnou berličku.🙂 pokud to partnerka neví, tak se v tom nešťourejte a proste se příště hlídejte.

intonace
2. únor 2022

To je asi otázka jen pro vás. Záleží na tom jak se který vztah bral vážně/ nevážně. Co se očekává dál. No,ale každý má právo klopytnout a pokud to nynější partnerka neví nechala bych to u ledu. Ale...

mandala
2. únor 2022

@nevimprave Vyloženě nevěru ne, ale jako podraz asi ano...

vladenkamaminka
2. únor 2022

Řeknu ti to z mého pohledu. 23.12.2009 jsem se začala vídat s jedním mužem. Na Silvestra jsem byla na horách s rodinou. Za rok a půl jsem stahovala u něj do PC fotky z dovolené a vyjely tam na mě alba s názvem Lucinka Silvestr 2009. Samozřejmě mi to nedalo a podívala se a na fotkách byla nějaká ženská v jeho bytě jak otvírá šampus atd. Když jsem se ho zeptala, tak chvíli mlžil, ale pak přiznal, že tam i zůstala na noc a tak... No... za sebe bych to raději nevěděla, protože mi to strašně ublížilo, i když jsme spolu byli teprve týden, představa, že si užíval s jinou a vlastně se rozhodoval, se kterou bude, mě ničila... Věděla jsem, že je to přitom běžná věc, ale raději nevědět, časem šel vztah do kopru, byť jsem neměla důvod mu nevěřit, nemyslím si, že by mě dál podváděl, ale už to prostě ve mně zůstane... Nevědět to, tak jsem dnes šťastně vdaná určitě...takže za mne - rozhodně ji to neříkej, ale také už to rozhodně neopakuj

irmamala
2. únor 2022

A není to už teď jedno? Nebo to prdlo a ty chceš obhajobu? 😀 Já jsem teda mívala běžně rozděláno víc známostí, člověk nemůže vsadit hned všechno na jednu kartu 🙂

eviicka
2. únor 2022

Je úplně jedno, co si kdo tady myslí, protože každý máme tu hranici věrnosti někde jinde...

Jinak já toto přesně zažila, byli jsme spolu týden, víceméně neoficiálně a zatím bez sexu a on navštívil ex. Asi aby ulevil svědomí, tak se hned svěřil... ...no jako radostí jsem neskákala, ale ani jsem to nějak nehrotila a nenechala si tím kazit oficiální začátek. Prožili jsme pak spolu několik fajn let.

eviicka
2. únor 2022

@irmamala přijde že "bé" je správně 😉