Nevěra. Poradíte?

mariibartosiva
25. črc 2020

Dobrý den , mám problém jsem s manželem 5 let z toho 2 roky sme byli svoji tet 21.7 to jsem opět zjistila ze si píše s jinými ženami nabízí sex a tak dále a stále otravuje jednu holcinu když sem ro sla řešit dělal jako by de nic nestalo . Po pravdě mi i dal facku máme spolu 2 děti ale nezajímá ji jo spíše je na počítači potřebovala bych poradit cítím se hrozně nevím co dělat jak dal
On si je jistý ze jo neopustim ale nechápu stále proč to děla on rekne ze neví a já jsem z toho už normálně mimo pro každý větě bych mi to nejradši vpalila vůbec nevím co mám dělat těšila jsem se ze si uzijeme výročí ale celních 5 let řešíme tohle ze někde něco s tam byl z jinou nikdy se nepřiznal k nevěře

lv
25. črc 2020

Co chceš slyšet? Bud se smiris s tim, ze mas doma kurevnika, nebo si zvazis, jestli se chces cely svuj život trapit. To on je na pc, nebo ta holka? Nechapu to.. Pokud kasle na tebe, deti, je on na pc, ma nějaké klady? Pokud ne, rozved se, jdi dal.

evikk1
25. črc 2020

@mariibartosiva Krásný den i tobě, jednoduše, po tom všem jedině rozvod. Muž nikdy nesmí ženu uhodit, byť sebemíň. Evidentně má potřebu kontaktovat jiné ženy a podle mého názoru se jeho chování nezmění. Přeji ti pevně nervy a hlavně se dobře rozhodni. Buď silná ❤️

marcicek84
25. črc 2020

Prosim te a co chces po nas?Jasny nepoucitelny kurevnik,ktery si dovoli vztahnout ruku na zenu,pro me naprosty spolecenky odpad.Odejdi at maji deti lepsi vzor,ten se nezmeni,za me rozvod...a nebo jak tady bylo psano se smiris s tim,ze ma plno milenek....

mariibartosiva
autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
mariibartosiva
autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
mariibartosiva
autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
lv
25. črc 2020

@mariibartosiva aha, no tak to tahni sama, ale bez koule na noze.. Jasně, budes se trapit, treba pul roku, ne cely zivot.

mariibartosiva
autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
zelenaesmolda
25. črc 2020

@mariibartosiva
vis co si myslim?ze jsi dalsi trollik znudeny skaredym pocasim.
Sorry ale zenska,ktera nosi domu 100k mesicne nemuze byt tak blba,aby se nechala mlatit a jeste cele roky podvadet.S tvoji cestinou vydelavas tak max 15 hrubeho nekde u pasu.Navic profil zalozeny tenhle mesic...
Ja myslim,ze je to celkem jasne.

martiina_k
25. črc 2020

@zelenaesmolda jednak ta gramatika neodpovídá takovým příjmům a druhak - kdo bude na MK vytrubovat, že vydělává sto tisíc? Já bych se tu "nechlubila" ani polovičkou....

burnette
25. črc 2020

@zelenaesmolda
Bohužel může manžel měl v bývalé práci, kolegyni která živila manžela, platil mu nájem, jídlo a on se k ní choval jako odpad. Občas si ženy nemůžou pomoc 🙄 pro nás nepochopitelné, ale jsou takové

letalnica
25. črc 2020

@zelenaesmolda Jasně, teť a tak podobně... To je zvláštní škola z ubytovny 🙂

sudylichozrout
25. črc 2020

@zelenaesmolda To me taky napadlo, jak jsem to tu videla. Jeste jsem mela moznost cist i ty smazane komentare. Nidko s prijmem 100 tisic nemuze byt tak hloupy. Trolling jak vysitej.

zelenaesmolda
25. črc 2020

@sudylichozrout
a ted jenom cekam,ze nas nekdo narkne,ze si opet notujeme :D

nihanin
25. črc 2020

@lv lépe bych to nenapsala naprosto souhlasím

marketanova
12. únor 2021

Vím, že se tomu nedá předejít, ale třeba zkusit doma něco nového..v sexu, vzít si nové pomůcky, mluvit o tom co toho druhého trápí..

gramar
12. únor 2021

@sudylichozrout
@zelenaesmolda Já se k vám přidám v tom notování. Pokud je to reál tak je to blbka, pokud je to troll tak je to trotl, k tomu není co dodat 😂