Nevěra, manžel si pořídil další tři děti

hankaa007
30. zář 2016

Ahoj holky, mám dotaz pro kamarádku, ona se teda ptá přímo mě, neví o tom, že píši sem, ona na net nechodí, ale já nevím co jí mím říct...Dle mě totiž chce slyšet to co já neřeknu..
Kamarádka má devítiletého syna z manželství které funguje normálně až na manželovi nevěry.. (což mě normální nepřijde) ale po několik letech se ted provalilo, že manžel si pořídil ještě další tři děti....Kamarádka se samozřejmě sesypala, ale ted uvažuje o tom, že bude nadále v manželství setrvávat....
Já se přiznám nerozumím tomu, jak s ním chce dále být....on o děti nejeví zájem, alimenty neplatí..dle vysvětlení jsou to jen chudinky co si nedokáží najít chlapa na normální život a musí žít jako ty vedlejší s levobočkama...Všechny partnerky zarytě přísahaly že berou prášky, ani jedna nebrala a toužily po dítěti....
A co jí na to mám říct? já bych toho chlapa zabila :( na to není ani co říct, ale ona to vidí jinak. Zažila jste některá takovou situaci? Já ji totiž nedokáži pochopit, ale třeba někdo poradí, někdo kdo vychovává levobočka a nebo ví že někde manžel má další dítě.... Dá se žít s takovým vědomím dále v manželství?

enalga
30. zář 2016

Ahoj, no, to je celkem prekérní situace.... Nemluvila bych asi tak úplně o funkčním manželství, když manžel rád zajde jinam... A osobně bych nevěřila báji o tom, že všechny dámy nastejno tvrdily, že berou prášky a nechaly se vědomě zbouchnout... Kamarádka by se možná měla zamyslet, kam až chce zajít v takovém vztahu, bude-li mu nadále tolerovat jeho úlety a čekat, že jí jednou domů dotáhne nějaké, v lepším případě, chlamydie... Anebo sama zjistit, co mu v manželství chybí, aby už nadále neměl potřebu rozsévat geny po republice.

dyslovka
30. zář 2016

@hankaa007 : podle me moc sebevedomi nema a tak je rada, kdyz je moznost, ze by to mohlo zustat tak, jak to je. Ja bych toho chlapa poradne nakopala do kouli, aby si rozmyslel to sve rozsevacstvi. To, ze ty zeny tvrdily, ze berou antikoncepci, to tvrdi on, ze? Keca, aby vypadal, ze on za to nemuze. A pak bych ho vykopala z domu. Proboha, kdyz nepouziva kondom, tak ji muze i nakazit nejakym hnusem. Proboha. Ten chlap ji uplne znicil sebevedomi a sebeuctu. Ta od nej neodejde nikdy. Tady neni co radit. Stejne by se tou radou neridila.

moravanka
30. zář 2016

On neplati alimenty ? Deti je muzou za nekolik let chtit zaplatit pozpatku.
Ja bych odesla, kdovi jak to doopravdy bylo.

hankaa007
autor
30. zář 2016

Holky tak ty nemoce mě vůbec nenapadly !!! to ji musím zdůraznit....ano ona je totálně ponížená a seběvědomí nemá žádné....prý nebude žít minulostí ale buoucností...ale tohle se přece nedá jen tak odpustit...no já se ho nezastávám, ale já měla taky kamarádku co byla tak zoufalá že si s ženatým udělala dítě a také tvrdila že bere prášky a nebrala je...to vím od ní, to byla jediná možnost jak si pořídit dítě....od té doby jsem k ní ztratila úctu protože to byl podraz na chlapa...ale to už je věc jiná..mě by spíš zajímalo zda tohle někdo prožil a žije dál v tom manželství tak jako chce ona nadále zůstat...

hankaa007
autor
30. zář 2016

Alimenty nepatí, není uveden ani v RL dle jeho slov....

enalga
30. zář 2016

@hankaa007 Moje bývalá švagrová zažívá asi to stejné. její manžel si začal pletky se svojí sekretářkou, a udělal jí nejprve jedno a pak druhé dítě. Švagrová s ním v manželství zůstala, protože on je bohatý podnikatel, a ona nikdy nepracovala a bez něj by se neobešla. Děti už mají velké, nejmladšímu klukovi bude 14 let. Ale jak říkám, je s ním, protože on má prachy a barák, kdyby se rozvedli, tak ona by odešla s igelitkou. Je to jen vypočítavost.

dyslovka
30. zář 2016

@hankaa007 : ja bych rekla, ze nikdo takovy tu nebude, protoze kazda s rozumem by odesla a pokud se tu nejaka takova najde, tak to bude uplne stejne zlomena zena, jako tva kamaradka. Zkus ji pomoct ziskat zpatky sebevedomi, trochu ji uprav, pekne elegantne oblec, zajdete si nekam na kavu, nech ji udelat pekne fotky (slusne) , at si zkusi dat profil na seznamku (byt uz jen kvuli ziskani sebevedomi) , protoze ziskanim sebevedomi ziska i svou ztracenou uctu a nenecha sebou pak jiz takto zametat a treba se zadari a opusti ho a casem si najde muze, ktery se k ni bude chovat slusne a bude ji milovat 🙂

anve77
30. zář 2016

@dyslovka Naprostý souhlas..... Nemá smysl vytrvávat v nefunkčním manželství plném lží a nevěr...Dřív nebo později ji to semele.A alfasamec půjde bručet za neplacení alimentů 😉 Co je to za život s takovým tajtrlíkem. To raději sama v klidu a s vyrovnanou psychikou a možností najít nového a lepšího partnera.

hankaa007
autor
30. zář 2016

Holky přesně to jí říkám také... enalga prosím Tě a jak to švagrová zvládla? to jako jeli dál jako že nic? já bych tohle nedokázala překousnout a těžko se mi radí když mám jiný názor, ale já to nezažila a doufám že nezažiju nikdy....Jako je mi jasné že na světě je hromada levobočků ale co člověk nevidí....
dyslovka díky za radu, zkusím něco vymyslet 🙂 to je totiž dobrý nápad, napadl mě třeba nějaký wellnes víkend jen my dvě ..

anve77
30. zář 2016

@hankaa007 Já si myslím, že bys ji měla ukázat cestu... Pokud stojí o tvou pomoc a chce o tom mluvit a sama si neví rady, bude chtít od tebe názory. Určitě to nejprve zavrhne, ale jak nad tím bude přemýšlet a začne si s tou myšlenkou pohrávat a to je přece super. Už není ma mateřské, tudíž finančně nezávislá, to se jinak uvažuje. Ať kopne do vrtule a jde svému štěstí naproti 🙂 Držím kamarádce palce 😉

tahejhula
30. zář 2016

@hankaa007 Hmmm, ty deti ale jsou i budoucnost, no. Neodparatelna.

hankaa007
autor
30. zář 2016

Ano to máš pravdu :( Ale on se s nimi nestýká, peníze nedává nic... Já ji říkala že jednoho dne někdo může zazvonit a bude chtít peníze nebo zavolat otce...nebo co já vím co :( hrůza fakt hrůza :(

tahejhula
30. zář 2016

To je jedno. Proste je ma. Co kdyz se za par let setkaji sourozenci?

hankaa007
autor
30. zář 2016

no to já nevím, ona má kluka jedináčka a on o tom neví a ani mu to prý říkat nebude.

elvira
30. zář 2016

Kamarádka se rozvedla kvůli nevěrám manžela - ten si vzal poslední milenku, se kterou čekal dítě... no a asi před rokem zazvonila jemu u dveří žena se stejně starým dítětem jako má doma a že to dítě je jeho a chce po něm zpětně alimenty...
Proběhlo dokazování otcovství, musí zaplatit veškeré soudní výlohy plus ty alimenty.
A jako třešínka na dortu - oba synové se jmenují stejně.

tahejhula
30. zář 2016

@hankaa007 Takze az potka segru (je docela mozne, ze damy jsou nekde z nedaleka) a zacnou spolu chodit, tak to bude fakt prca.

sara84
30. zář 2016

Zkuste ji pomoci ven z kruhu. Ma praci? Pokud ano, tak odkladat bokem co.se da, az bude mit na kauci a min vybaveni bytu pohledejte byt, at muze zacit zit. Zajit na OSPod, svereni ditete do pece, alimenty atd. Chlacholit ze bude lip neni cesta. A vedet, ze muj muz pospava jinde,tak se me nesmi dotknout, natoz spolu zdilet loze nebo snad prat a zehlit....

enalga
30. zář 2016

@hankaa007 No, jsou spolu.... ale jak spolu žijí to netuším, přeci jen už se s nimi nestýkám. Ale prostě ona od něj neodejde, byť s tím vědomím, že má jinde děti, žije, jenže je rozmazlená mamonem. Přišla by prakticky o všechno. Jsou spolu už pětadvacet let.

anve77
30. zář 2016

@elvira to ji asi taky čeká.... a obdivuji ženy, které tohle ustojí, když si projdou takovým hnojem, jako je patlání se v nevěrách manžela a dokazování otcovství.

enalga
30. zář 2016

@elvira To je jak z Ordinace v Růžový zahradě 😀 Ne... tohle je fakt jako přes čáru

dyslovka
30. zář 2016

@hankaa007 : bud ji oporou a hlavne stuj za svym. Ze zacatku to nebude chtit slyset a bude zalezla ve sve ulite, co ma v hlave, ale pujde to, ver mi. Ja mela partnera, ktery mne takto psychicky take deptal a o jinych zenach nemluve a kamaradka do me pul roku hustila, ze ho mam poslat do ,,zadku,, a ja porad, ze ne, ze by mne nikdo nechtel atd. A nakonec jsem porad nad jejima slovama premyslela a premyslela a v jednu chvili, kdy se me ten partner zeptal : co si o sobe myslis, ze mas nejakou hrdost? Kterou si musis zachovat? .... v tu chvili jsem si uvedomila, ze ano, ze nejakou hrdost jeste mam a poslala jsem ho do riti. Tu hrdist jsem ale mela jen diky te kamaradce. Netrvalo to vubec dlouho a ted jsem stastna s muzem, ktery je hodny, pozorny, lepsiho snad neni 🙂 ale v te dobe bych tomu snad nikdy neverila, ze i ja budu nekdy hrozne stastna 🙂 .. opravdu, zkus ji pomoct, vytahnout ji od toho hajzla.

hankaa007
autor
30. zář 2016

Takové scénáře mě ani nenapadly a to jsem koukala včera na Ordinačku kde taky řeší něco takového ...

jinak holky díky za názory, já s Vámi plně souhlasím ale kamarádka má jiný názor, dle mě jediný důvod proč s ním zůstává je pohodlnost, strach něco nového začít a už je to prostě o zvyku jak mi řekla....

zkusím ji zvyklat na ten wellnes víkend a zkusi to s ní probrat z jiného pohledu než má ona

hankaa007
autor
30. zář 2016

Dyslovka tak to Ti moc přeji !!!! Zkusím to dát přečíst kamarádce, ona neví že sem píšu, ale zkusím to nějak zaonačit...

Holky někdo změnil název téhle diskuze, nechápu proč a kdo?

anve77
30. zář 2016

@hankaa007 možná si kamarádka zatím neuvědomuje, jaký to bude jednou problém s tím žít. Až se milenky spolu domluví a začnou nárokovat 😉 Ale ten strach z neznáma dovedu pochopit, ale pokud je silná a má svou hrdost , odejde od něj. A až se zjistí komu ty děti patří, kdo je jejich otec a komu jsou třeba podobné, tak ji bude akorát hanba fackovat....zvládne to!!!!!

anve77
30. zář 2016

@hankaa007 já též čuměla 😀

dyslovka
30. zář 2016

@hankaa007 : dekuji 🙂 ja doufam, ze si kamaradka necha pomoct, protoze takhle se prece neda zit. Ma doma jen tupe hovado, ktere ji stejne nema rado a ani si ji nevazi ☹ jen si na ni zveda sve ego a to formou, ze se k ni takhle chova ☹

koordinatorka_odboje
30. zář 2016

@hankaa007 zeptala bych se kamarádky, jestli až milenky zažalují jejího manžela o alimenty a soud jim všem třem přiklepne doplatit tři roky zpětně, bude pracovat jak mourovatá a odtrhávat od huby svému dítěti, jenom aby zaplatila za úlety toho svého rozsévače. A může takhle pracovat až do konce života, troje alimenty třem různým ženským, to bude pálka.
A co je to, proboha, za člověka, který má tři utajené děti a klidně v noci spává?? A je si jistá, že jenom tři, teda?

lavender19xx
30. zář 2016

@hankaa007 pokud je na něm pořád citově závislá (když je schopná odpouštět), tak prostě zdůraznit dvě nejzávažnější věci mimo city a sebeúctu, a sice možnost těch pohlavních nemocí a pak ty alimenty. Aby si představila, že je může chlap zadlužit po strop. Jestli tohle s ní nepohne...
Zdena Frýbová o takové patové situaci záletného chlapa psala v knize Robin (je to o psu, ale nejen o něm), kde kamarádky pomohly spolužačce se záletným tatínkem. Zahrály scénu jako další (otravné) děti pro milenku, aby se ta vyděsila a nechala chlapa na pokoji 🙂

lekra
30. zář 2016

Tak to je kanec!! To bych asi nerozchodila. A i když bych probrečela peřiny, s takovým bych teda nezůstala. Kdyby jedno...i to je mazec, ale tři?? Ne, pryč od něj!!

puresin
30. zář 2016

@lavender19xx
@hankaa007
Presne tak - kdyz nepomaha domluva k sebeucte, predhodit ji ty dva zasadni problemy:
Kdyz ma drahous tri dalsi deti, buhvi s kolika zenskyma spava. Bez ochrany. A chlamydie jsou to nejmensi, co treba HIV? A nevi-li oba o tomhle riziku, co kdyz pri nejakem uraze manzel (nebo bohuzel uz i kamaradka) nakazi syna? A druha vec jsou ty alimenty- opravdu chce kamoska platit na cizi deti? Protoze neverim, ze by se alespon jedna dve milenky casem neozvaly, penize jsou mocne. V manzelstvi se sdili vsechno, a hlavne prusvihy.
To s ni prece musi hnout. Drzim palce! 🙂