Nevěra?

iwet91
3. únor 2016

Holky potřebuji radu, s manželem jsme spolu 5 let, máme dítě 10 měsícu, manžel je od narození jiný, sex moc nevyžaduje a mě to vadí, chvili to bylo tak,že jsem ho pořád nutila, pak mě to přestalo bavit a začala jsem to sním řešit, ale přád to bylo že je unavený, nebo líný apod, potom zase ,že se o tom pořád bvím a mu se to protivý, takže jsem to přestala řešit a když jsem měla chut tak jsem se snažila ho vzrušit - vždy se povedlo, ale věčinou se pak otočil a že chce spá, někdy teda něco bylo, ted už mě ale nebaví ho ani přemlouvat, skoro 2 měsíce semnou nespí- byla jsem ted u rodiču , pořád at nejezdím, když jsem teda odjela tak mi hned psal jak je mu smutno ať dojedu, dřív - nonakonec se rozhodl pro nás dojet o 4 dny dřiv . Tak jsme odjely domu, když jem si vybalovala věci všimla jsm si sponky na nočním stolku, ae neřešila to, dneska jsem ji vzala do ruky a zjistila, že to není má sponka, mam jen černé tohle je hnědá - když jsem mu volala kdo tu byl tak řekl, že nikdy, že neví co to je za sponku, že ji asi našel, segry není, moje není - koho tedy je ? Jak to mám řešit až přijde domu, je hrozně vybušný a hned křiči, řešm sním týden problém sexu a taky mi není schopny odpovědět, co byste delaly vy na mém mistě ? Mám obavu, že se ani nepřizná , ale přece nejsem krava ne !? ☹

samaber
3. únor 2016

No hlavně si mu o té sponce neměla říkat, pokud tam někoho měl, dá si ted sakra pozor, aby si nic nezjistila... a ještě z tebe udělá možná paranoidní hysterku. Prolizat telefon a počítač, sice můžeš, ale dost se tím nahloda důvěra... Asi záleží co bys teď chtěla... Asi by to chtělo posílit váš vztah...

iwet91
autor
3. únor 2016

@samaber Počítač má zaheslovaný tam nic nezjistím , a mobil je volný a tam nic nemá, to mi vždy říká neboi ukaže kdo mu píše nebo volá, Nevím jak ho posílit, když chci řešit jakykoliv problém, tak on nechce, vždy otoči řeč na něco jiného - jen teda nechápu proč, pro nás jel dobu kdyby tady někoho měl, jsem z toho docela zmatená

barumat
3. únor 2016

@iwet91 Třeba si to zkusil a pak měl výčitky, tak se rozhodl pro vás zajet dřív, i kvůli tomu, aby si sám "odřízl" možnost udělat to znovu, kdyby ho to ještě lákalo. Každopádně nepočítej s tím, že ti něco přizná, 99 % chlapů bude zatloukat, zatloukat, zatloukat, a ještě bude pro jistotu nepříjemný, aby tě od toho vyslýchání odradil. Pokud se sbalíš, že odejdeš, udělá z tebe ještě blázna - kvůli sponce odcházíš, bůhví, kde se tu vzala, házíš tady na mě nějaký prasárny, ty jsi cvok..). Je to smutný, ale tohle je přirozená reakce běžnýho chlapa, se kterou jsem se setkala nesčetněkrát z vlastní i cizí zkušenosti. Předně se smiř s tím, že pravděpodobně to tak fakt je, asi ti fakt zahnul. Jakmile na tuhle možnost přistoupíš, je jen na tobě, jak se rozhodneš jednat dál, jestli s ním zůstat a časem to překousnout, nebo odejít, ale trhat rodinu. To za tebe nikdo nevyřeší. Bohužel ti musím říct další smutnou pravdu - ze svého okolí neznám žádného celoživotně věrného chlapa. Spíš by mi vadilo, že se mnou sex nemá a s jinou jo. Pokud se s ním rozhodneš zůstat, řešila bych hlavně tohle, protože jinak nejen že se to bude určitě časem opakovat, ale bude to horší a častější. Držím palce, veselé vyhlídky tě nečekají tak jako tak. ☹

lv
3. únor 2016

Kvůli sponce bych nedělala hned závěry a lezla do mobilu, pc..

barumat
3. únor 2016

@lv Tak pokud si je na beton jistá, že její sponka to není, tak promiň, ale tvůj chlap by domů nesl kdesi nalezenou sponku a položil si jí na noční stolek? Ale prosím tě 🙂

tehulka1167
3. únor 2016

@lv Tak já najít sponku na nočním stoluku v ložnici tak bych teda řádila... a co píše barumat souhlasím. Mám tohle všechno za sebou. Můj bývalý byl dokonaly herec a ještě to otočil proti mě.

evcann
3. únor 2016

@iwet91 no divné to je, jen tak se tam nevzala, ale taky bych nepocitala s tim, že se přizná, lzou jak muzou a v tomhle obzvlast, byla bych ostrazitejsi a jisti to jen pc nebo mobil, jinak na to neprijdes. Duveru to sice naboura, ale tak kdyz tam nic nebude tak mozna naopak posili a kdyz bude tak alespon nebudes za blbku.

barumat
3. únor 2016

Ještě se připrav na to, že v mailech a podobně třeba opravdu odhalíš pravdu a budeš mít jistotu, ale kolikrát taková pravda a jistota není to, po čem člověk opravdu touží, a bohužel si to uvědomíš až pozdě.

vochozkova
3. únor 2016

Hm zajímavý.No právě kdyby někoho měl tak by si pro vás nepřijel.Byl by rád,že je doma sám a má možnost dělat hlouposti.Nechte ho být,nevšímejte si ho,ale hlavně netlačít!!Já měla pomalu stejný problém manžel se mě nedotkl přes rok o sexu ani nemluvím,ale za celou dobu jsem za ním nepřišla a ani nemluvila o tom.Nechala jsem to tak a čekala co bude.Teď po roce se to otočilo manžel mě chce a je vše v pořádku.Musíte být trpělivá,protože trpělivost růže přináší☺☺

samaber
3. únor 2016

@iwet91 a jak reaguje na vzájemnou blízkost? - Držení za ruce, objimanim, pohlazení, spaní v obětí....

Jinak známej měl holku a ta udělala scénu, že našla v koupelně blonďaty vlas... Nakonec se ukázalo, že té holce hráblo...

samaber
3. únor 2016

Pracovala bych na tom, co funguje. Snažila bych se dělat i vyhledávat, co nejvíce příjemných společných chvíl. Aby byl spokojený on i ty... Ať už romantická večeře, hezké posezení u filmu, nebo třeba něco co jste spolu dělali před dítětem a teď uzná to nebyl moc prostor nebo nálada..

iwet91
autor
3. únor 2016

@lv No vidíte, a já dělám - asi byste byla v klidu kdybyste našla cizí sponku na nočním stolku, že ?🙂
@vochozkova No je to zajímavý, jenže já neumím držet jazyk a když je problém mám potřebu ho zjistit a vyřešit ☹
@barumat Do emailu se mu bohužel nedostanu, chci jen pravdu, pokud tu někoho měl , tak to chci vědět, všechno se dá řešit, ale musí být upřimný a mě přijde, že není :-/
@samaber To je jak kdy . . někdy mě obejme, usne u mě, často mi říká, res. každý den jak mě miluje . . přijde mi ,že u nás hodně vázne komunikace, on je pořád v práci od rána do večera, někdy o víkedu si dokážeme povídat i dvě hodiny,ale problémy spolu nedokážeme řešit ☹

vochozkova
3. únor 2016

Tak pravda je taková,že už to nikdy nebude takový jako na začátku.Vzájemná blízkost vyprchá přijde realita.Ale neříkám že je to tak hrozný😄😄jsem z manželem 10let máme spolu 2 děti.On si na vzájemnou blízkost nepotrpí.Prostě to má v sobě.Já jsem zase úplně jiná a chtěla bych to,ale bohužel stym nic nenadělám.Musím ho brát takového jaký je.Je pravda,že jsem to ze začátku hodně řešila,ale už mě to přešlo,protože jsou i jiné starosti než řešit furt to samé.Hlavně se kvůli tomu nehádejte.Když to nechce tak to nechce☺☺

zuzineckah
3. únor 2016

@iwet91 tak ta sponka by mi vrtala hlavou pořádně, abych byla upřímná asi bych z toho měla pořádný vítr... nicméně, já jsem větší diplomat a taky mi nedělá velký problém prolomit nějaké heslo 😅 takže bych chvíli asi vyčkala jak se bude chovat, sledovala, přemýšlela a kdybych vyhodnotila, že se něco děje, tak bych mu prolezla i ten mail a mobil... Ale to bych si musela být už téměř jistá a v podstatě bych jen hledala jasný důkaz, který by ho jednoznačně usvědčil 🙄
Takhle se dá spekulovat různě...i když...pokud tam nikdo nebyl a ty si si jistá, že hnědou nemáš, tak jak se tam jinak mohla dostat???

shine2015
3. únor 2016

Pokud sskemras o sex a doma najdes cizi sponku ..co chces resit?? Jsou dve moznosti
A) bud to vytahnes s tim ze nahrajes milence a hrozi i rozpad vtahu
B)
drzet pusu a nestourat se v tom

zuzineckah
3. únor 2016

@shine2015 nebo C/ usvědčit a kopnout do řitě

iwet91
autor
3. únor 2016

No tak já nevím došel domu, řekla jsem, že má na stole tu sponku a on mi řekl, co sní jako, že ji mám vyhodit, tak ji vyhodil a řekl, že odejte, že tu nebude . . . ale na otázku kde se tam vzala on neví . .a měla ych se jít vlastně léčit no 😒

tripisek
3. únor 2016

No ja byt tebou tak s nim prohodim dvere, sponka, ktera neni tvoje se do bytu jen tak sama nedostane. Pro me by to tim zkoncilo a za ramecek by si to nedal. Ty rady tipu, nech ho byt to se da nejak vysvetlit? Jste damy v poradku? Zalezi jen na tobe zda neveru tolerujes. Ja tedy ne!

shine2015
3. únor 2016

@iwet91 jo tak milostpan tu nebude....jen at jde a ty se neptej kam nepus mu a nedolejzej...

shine2015
3. únor 2016

@zuzineckah souhlas ale to si musi byt jista ze kdyz na neco prijde ze ho vyhodi a zvladne to..aby nebyla za husu ze ho usvedci...

brunetka11
3. únor 2016

@iwet91 Tak v první řadě si rozmysli, co od toho, že by se ti přiznal, očekáváš a jestli jsi schopná nést důsledky.
Pokud nechceš rozbít vztah - dál bych sponku neřešila, vůbec se v tom nešťourala a jela si po svém. Spousta mužů (a nebudeme si nalhávat, že i ženy v tom často plavou) se prostě v rodičovské roli hledá, z milenky mají najednou doma matku svých dětí. Spousta z nás v tom období ani extra krásou a mladistvým nadšením po brobděných nocích ani neoplývá. A teď co s tím.
Pokud se nedokážeš usměrnit, tak holt stejně se časem zkusíš do PC nabourat, budeš mu prolézat mobil. Ale jak píšu výš - počítej s následky.

P.S.
Osobně tipuji, že prostě někde něco zkusil. Třeba to prostě ani nedokázal dotáhnout do konce. Uvědomil si, co v tobě má a jel hned pro vás.
Za to ho není třeba soudit, to mu přičti k dobru.

A jestli ujel - no Bóže. Kdyby mu na tobě nezáleželo, neletěl by pro vás obratem.
Vyber si, o co stojíš ty.

victress
3. únor 2016

@lv a z čeho bys dělala závěry? až bys je načapala, jak si to manžel rozdává s jinou? vsadím boty, že manželce zahnul a buď je tak blbej, že pořádně ani nezametl stopy nebo je ta milenka tak fikaná, že tam tu sponku narafičila schválně, aby to prasklo anebo ji tam nechal manžel schválně, aby se na to přišlo a on mohl zvednout kotvy k milence...to my nevyřešíme, to ví on sám nejlíp...

otázka je, jestli zakladatelka chce zjistit pravdu i za každou cenu, tj. že jí byl nevěrný a je připravená se k tomu postavit čelem...ale já bych s takovým chlapem už po tomhle divadýlku nebyla...

tripisek
3. únor 2016

@brunetka11 teda ty mas nazor

anansie40
3. únor 2016

Mně kdysi exmanžel nechal na lince účtenku, řekla bych schválně, kde bylo vidět, že kupoval kondomy (my je spolu samozřejmě nepoužívali). Když jsem mu volala, co to má znamenat, tak tvrdil, že mu to asi omylem špatně projeli na kase, že kupoval žvýkačky 😀 No, jsem pět let rozvedená...Podvádět a ještě dělat ze mě blbce, to už je příliš!

tulikiss
3. únor 2016

pred dvema mesici najednou vystrachala nekde dcera uctenku z klenotnictvi..vubec jsme si nepamatovala ze bych v tu dobu nejaky retizek dostala, tak jsme hned psala manzelovi. jak prisel domu hned se na ni ptal a premyslel nad datem a kdy mi co dal. a snazil se najit reseni a vysvetleni. to je jednani chlapa ktery ma cise svedomi a miluje toho druheho. tvuj manzel se chova jako klasicky nevernik, zatloukat, rvat , utocit a snazit se vyvolat pocit viny v druhych. promin ale podle toho jak se chova te podvadi a pokud si ji uz dotahl i domu, tak asi uz delsi dobu.

jo a ten retizek mi dal k vyroci a celou dobu jsem ho mela na krku, jenom sem uz zapomela ze mi ho tehdy dal 😀

zuzineckah
3. únor 2016

@shine2015 tak jasně, to už je na každém, co unese. Jedna věc je najít důkaz, druhá umět s ním správně naložit 😕 Já bych měla jasno, ale i tady je vidět, že někdo by to prošel a tvářil se dál šťastně a spokojeně, i když s parohy, že by mohl lechtat sousedy nad nimi po zadku. Každá jsme prostě jiná a zakladatelka by měla zvážit, jak se k tomu postaví.

lv
3. únor 2016

@barumat
@victress
@iwet91 no samozřejmě by mě cizí sponka doma jaksi nepotěšila, nahlodala, spíš bych šílela - ale souhlasím s tím, co tu zaznělo - umět naložit s tím, kdyby to opravdu byla nevěra..(dílo nějaké potvory, co tam sponku dala schválně), proti mi přijde, že říká, že miluje, že bez vás nevydržel a chtěl vás mít u sebe doma, at dojedete dřív atd.

budouci_maminka
3. únor 2016

já myslim, jestli se k tomu postavil ve stylu, že to řešit nebude a ještě se slovy, že by ses měla jít léčit, tak pro mne je to jasné přiznání.. neznám věrného chlapa, který použije slova "měla by jsi se jít léčit" ve chvíli, kdy jeho protějšek žárlí a není to u něj obvyklé (rozuměj - nedělá mu žárlivé scény pravidelně a fakt se jedná o mimořádnou událost).
no a co teď s tím - to záleží na tobě.. jsi připravená nést důsledky, když se ti přizná? (jakože teda 100% nepřizná). Jsi připravená na nalezení odpověďi, zda někoho má a koho..? to si musíš nechat projít hlavou.. hlavně nejednat unáhledně a mít plán.. na vztek budeš mít času dost.. dělej jen takové kroky, které ti pomohou do budoucna.. a hlavně.. možná by bylo fajn, začít myslet na zadní vrátka a odkládat si peníze stranou, schovat účtenky, doklady..

iwet91
autor
4. únor 2016

@brunetka11 Vztah rozbít nechci, hlavně kvůli malé, chci vědět jen pravdu- i za cenu toho,že se dozvím, že mě podvedl- chci mít mezi sebou jasno, pokud někoho měl nebo má a chce s ním být nebudu mu bránit, pokud někoho měl jen na jednu noc pro spestření . dokážu to pochopit, ale musí se přiznat a litovat toho, jenže s jeho impulsivním jednáním se člověk ničeho nedočká- řešily jsme to ale on začal zvyšvat zase hlad, že nic neudělal a pak už se přestal bavit
@anansie40 Taky nehodlám ze sebe dělat debila, jediné co chci pravdu nic víc, chci to řešit, jestli je chyba na mé straně ,která ho vedla k nějakému takovému činu, chci pracovat na našem vztahu a poučit se, ale když on mi není schopný říct pravdu, nebo mi ji říká a prostě jsem si koupila někdy hnědou sponku 😖

@budouci_maminka Ano jsem přpravená nést dusledky, jsem schopná na tom vztahu i pracovat, ale potřebuji mít ve vztahu naprostou důvěru, vím, že když se k tomu budu dneska vracet bude to zase hádka a já na to nemám už sílu ☹ opakovaně mi řekl, že nic neprovedl, že má svědomí čisté
@lv Mě to taky přijde divné, sama tomu nerozumím

Jinak já nikdy neměla důvod hledat v tom milenku, asi by mě to ani nenapadlo, dušuje se ,že má svědomí čisté, nevím jak to řešit, když to budu dál řešit jen budu vyvolávat další hádky což nechci kvůli malé, večer byl docela i takový smutný - nějak se v tom ztrácím 😔

evulina77
4. únor 2016

@iwet91 tak kvůli sponce rozbíjet rodinu mi příjde předčasné a vlastně i nepochopitelné. Vypovídá to o tom, že váš vztah za nic nestojí. Očividně si nerozumíte v sexu a to je problém, důvěra u vás taky moc není a podle mě i intimita šla do háje. Ty by ses měla dát dohromady, najít svoje ztracené sebevědomí a hlavně rozum. Pokud stále dorážíš kvůli sexu a nutíš o tom chlapa furt mluvit, když on nechce, není dobré. Manžel může mít nějaký jiný problém, než milenku, třeba se mu nepostaví, nebo nevydrží mít erekci pro styk. To se stává i mladším a tvůj přístup mu to neulehčí. Když si to udělá třeba sám, je to jednodušší. Může to tak být. Kdybych našla sponku, nebyla bych ráda a začala být ostražitější to určitě, ale pokud bych chlapa chtěla, nebalila bych mu hned kufry. Být tebou našla bych si dobrého psychologa a začala na sobě pracovat. Určitě je ańa čem. Protože pokud uděláš A, musíš vědět co dál a to si právě myslím, že tak není... Pro začátek bych se přestala hádat a snažila se obnovit domácí atmosféru, protože jestli manžel ještě milenku nemá, svým chováním ho přesvědčíš, aby si nějakou našel a pokud už ji má, tak by k ní mohl chtít i odejít...