Nevděčný muž. Máte radu?

nock
14. srp 2023

A když jsem si to neudělala takto? Začal se takto chovat o dost víc až po dítěti. Říká jak jsem Lina a já mu říkám ze nejsem jeho služka a takhle. Ze on děla 8 hodin v práci a já se válím doma.... vaříme spolu a někdy umyje nádobí ale utrží ho už musím já jinak je furt u televize. Když usnu přes den tak mě zbudi s křikem ze jsem nezavrela dveře( kvůli kočce jsme domluveny ze se budou zavírat když půjdu spát) a já proste usnu z únavy a nevím ze spím proste a pak mi vyčítá ze místo spaní jsem mohla uklidit když spí i malá. A proste se kvůli tomu furt hádáme. Není schopny ji ani pohlídat abych se mohla v klidu osprchovat nebo tak.... a když mi řekne ze jsme Lina tak já ze teda nebudu už uklízet když si to mysli a on ze to stejně nedělám a tak proste.... nemá někdo nějakou radu? :nevim: zkoušela jsem styl proč spolu teda jsme nebo proste ze mu nebudu dělat služku a všechno možný. Má někdo další návrhy? Ukázal dejme tomu svou pravou tvar a nechci rozvracet rodinu.

nock
autor
14. srp 2023

A když je doma třeba má volno tak říká jak je malá ubrecena ze pořad jenom brečí ze se nic nestihne a když mu na to řeknu ze je najednou ubrecena a nestíhá se ve dvou jak to mám stíhat sama a on proste děla jako kdyby to zvladnul sám. Řeknu tak najednou je ubrecena jo?(vždycky mi říkal ze to jsou výmluvy) a on ze ne. Neuzná to ani

merope
14. srp 2023

Tady je jediná rada, že si to musí nějak sám zažít. Takže několik variant:
- sežeň si na den brigádu (nebo jen na pár hodin) - přineseš peníze do rodinného rozpočtu a on ať zatím hlídá (a vidí)
- sežeň si někoho na výpomoc a ať vidí jasně, kolik hodin tam dotyčný byl a co dělal (ale to nevím, zda projde)
- v extrémním případě si s ním domluv nějaké větší prohození rolí 🙂

Z té únavy usuzuji, že máš doma úplně malé miminko, tak je možná nejschůdnější něco jako: "Kamarádka potřebuje umýt okna a nabízí za to peníze, bylo by to na 3 hodiny v sobotu a 3 hodiny v neděli, pohlídáš?" Ono i pro tebe to bude super, když vypadneš chvíli z těch nervů doma. Pokud máš dítě plně kojené, tak klidně třeba na 2 hodiny každý den (nebo ať ti dítě přivede na kojení - to by bylo nejlepší, protože za 2 hodiny se ještě plně neprojeví, jaká to je makačka).

zelenaesmolda
15. srp 2023

Gratulace,zijes s psychopatem.

jaydeep
15. srp 2023

Uz bych byla pryč... manzel mi pomáhal a pomáhá... od žehlení až po mytí oken... prani atd atd