Nešťastná ve vztahu. Jít dál nebo zůstat?

zdenuskab
9. bře 2025

Ahoj holky,

máte, měla jste to některá podobně?
Mám dlouholetý vztah/nevztah. On je hodný chlap i když jak dítě. Já jsem nešťastná, trápím se a tahá mně to domů do své země. Pořád si říkám, kam směřovat svůj život. Nerozumíme si, ale máme se rádi. Bolí to, ale nevím zda neztratím to nejlepší nebo zda se tu zničím. X krát jsem mu řekla, že odejdu a pořád jsem tu. Sám ví, že se trápime (moje povaha není lehká), ale sám to nikdy nevzdal.

1pomnenka
9. bře 2025

Mysli na to, že jsme tu jen na chvíli. Není čas ztrácet s někým čas.

zdenuskab
autor
9. bře 2025

@1pomnenka Moje dcera má asi více rozumu než já. Sama to říká. Tolik indicií, aby jsem šla a pořád stojím na místě. Tolikrát jsem měla našlápnuto jinam a pořád nedělám ten krok. Sama jsem si vědomá, že jenom mluvím a nekonám. Zlobím se sama na sebe a stejně nic neudělám. A přitom vím, že nikdo jiný to za mně neudělá

cassidyc
9. bře 2025

@zdenuskab Tak si to nevyčítej, asi ještě něco potřebuješ s tím člověkem ujasnit. Zkoušela jsi přemýšlet co za tím je? Proč ten krok nedokážeš/nechceš udělat? Zkus si na chvíli dát od těch výčitek pauzu a prostě existuj. Pokud to nějak neohrožuje tebe nebo tvou dceru, tak můžeš prostě počkat a třeba se jednou něco zlomí a najednou budeš vědět, co dělat.