Nesnáším svoji tchýni

bobik11
22. bře 2016

Nesnáším svoji tchýni. Vidí nebo rovnou dělá problémy tam kde nejsou a pak ještě citově vydírá. Je toho tak moc, jsem ráda, že alespoň nesdílíme společný dům. Manželovi to sice taky občas vadí, jak se chová, jenže většinou se jí zastává a hádáme se jen kvůli ní, jinak prakticky ne. Nepotřebuju zabíhat do detailů, bylo by toho moc, ale nemám to komu říct a tak jsem to aspoň chtěla napsat, že nesnáším svoji tchýni.

zandi
22. bře 2016

@bobik11 Je tady skupinka "Nase bajecne tchyne". Tam ti porozumi. Tady te v diskuzi většinou ukamenuji 😀

evaamy
22. bře 2016

To je nás víc 😀

konik_mischel
22. bře 2016

@bobik11 Ahoj, se svojí tchýní jsem vycházela mnoho let dobře - až do svatby, pak začala být příšerná, rok jsme bydleli společně a to bylo - kam jdeš, kdy přijdeš, pořád něco potřebovala - ideálně v 10 večer, kdy jsme měli trošku jiný program než se s ní bavit. Lezla mi příšerně na nervy, gradovalo to ve všech směrech a pak po jednom jejím záseku ( který byl fakt přes čáru) jsem manželovi řekla, že se stěhuju a jestli jde se mnou- šel. Tak jsme se odstěhovali a první půl rok jsem tam ani nejezdila - jen fakt na narozeniny, vypít kafe , sežrat buchtu a co nejrychleji se odporoučet. Pak se to začalo zase stabilizovat, protože manžel leccos pochopil, už ji pořád neobhajoval a asi po roce máme zase dobrý vztah. Pokud svoji tchýni fakt nesnášíš, doporučuju se k ní chovat nanejvíš vstřícně a kamarádsky - budeš tím mít na své straně manžela a ona se časem podřídí, protože proti tobě půjde v klidu, ale proti svému synovi ne. Zkus to, moje kamarádka má takhle příšerného tchána a je chudák celý zoufalý, když je u nich na návštěvě a kamarádka je jak milius a všechny jeho narážky přechází s chápavým úsměvem a dělá z něj vlastně úplného hňupa. 🙂 Držím palce!

resorino1234
22. bře 2016

@konik_mischel ....sezrat buchtu 😀 😀 😀 😀

konik_mischel
22. bře 2016

@resorino1234 jojo, fakt ze začátku utrpení, byla jsem na ni neskutečně naštvaná, takže jsem fakt vždycky tupě seděla, vypila si kafe, buchtu nebo co a zase jsem šla. A teď je to zase ok... ale pro pořádek musím říct, že jsem nás odstěhovala 30 km daleko a tchýni i rodiče vidím pouze pokud tam my dojedeme- takže vlastně kdy já chci.