S pritelem jsme 7 let, 2 malé deti. Pritel ma uz cca 8 let rozestavěny 2generacni dum, kde ted bydli dole jeho matka. Cca posledni rok si vubec nerozumime. Je to tim, ze ja jsem na deti věčně sama, mam HO. On chodi pozde z prace. Nekdy i o vikendu. Nerozumime si ohledne vychovy. Pritel obcas zapomina ze jsou to deti a ne psi co poslechnou na slovo. Sex vubec žádný. Doma me s nicim nepomuze. Dům jsem ho poprosila aby nam nekdo pomohl dostavit, bohuzel neexistuje. Chce to drlat sam, ovsrm neni kdy. V byte nas vytopili sousedi a ja pul rok varila pro deti v předsíni. Opet to musel udelat sam. Navic kuchyn neni doted hotova. Koupelna nam hnije. Vse je proste problem. O vikendu nejsme partneri ale ja matka uklizecka a on si stavi cele dva dny s klukama lego. Vecer u nich usne prijde o pulnoci, to uz jdu zase spat ja. Jsem z togo nešťastná snazila jsem se s nim mluvit. Problem nevidi, at si nekam zajdu. Kdyz jsem ho zadala co by me pomohlo, nejak to neakceptoval. Uz jsem to asi vzdala. Nekoho jsem potkala. Sice si jen pisem o nasem konicku ale citim ze z jeho strany to bude i o necem jinem. A je me dobre i kdyz moralni kocovina se dostavuje. Zname se mesic nic nebylo. Jen schůzka s kávou. Tim ze partner nic nedela tak proste nevim co s tim. Momentalne jsem tady hlavne kvuli detem. Nikdy jsem neverila ze zohle budu nekdy resit. Diky za přečtení
Jdi do poradny, sama, pokud partner problém nevidí. Pomohou ti, a to i kdybyste šli od sebe, jak pracovat na tom, být dobrými rodiči. Žes nekoho potkala - jsi nešťastně zavřená ve vztahu, co nefunguje, takže kdokoli zvenčí, kdo tě vidí jako ženu má velkou přitažlivost. Na to se teď vykašli, řeš problém doma.
@lv intenzivne to resim nejmin uz pul roku. Probehla i nejaka sezeni, kdy ja se vybrevim reknu co nechci a jsem tam kde jsem byla. Vrcholem nejspis byly letosni Vanoce jdy partner delal hustou atmosféru jen proto ze starsi byl dost nervózní z cekani na ježíška no a choval se trosku divoce. Ale aby kvuli tomu po nem vystartoval s vareckou...to ja proste nedávám
Proč jste spolu?
Proč si staví celé dny s legem, když by mohl makat na baráku?
@bara88 tuhle fazi uz mame za sebou, ted je to opravdu o tom, ze by tam mohl být.
takže by byl na baráku a ty by si měla práce ještě víc,to by ti už nevadilo?
@bara88 celou dobu to tak ale je? On si opravdu jen staví, nebo myslis ze kdyz uz je doma ze by treba uvaril, pripravil detem snidani? To at jde na ten barak, a ja to možná jeste další pulrok vydrzim
tak ale pokud je od rána do večera v práci tak si třeba taky rád odpočine a pohraje s dětma
Zřejmě netrávíte žádný čas samy dva bez dětí. Nefungujete jako partneři, milenci, odcizili jste se jeden druhému.
Mě manžel na Štědrý den vpálil, že nemám zač když dětem umyl špinavé boty z dopolední procházky…jako by to byly moje děti a on mi milostivě pomohl. Jinak kdo pak vše chystal na večeři asi můžete hádat …
@alexovka přesně jak píšeš. Jako to co se ti stalo, ok parkrat může, ale kdyz te ibvinuje ze spatne vychovy atd vecne a dokola je to o ničem
Pokud se do výchovy nezapojuje, tak ať raději mlčí. U nás buď manžel není doma nebo leží na gauči. Dětem se věnuje minimálně, za to řev je u nás na denním pořádku. Proč? Protože by už děti měli vědět a umět a nedělat atd
nejlepší bylo, když jsem ho asi před měsícem donutila vzít děti ven, říkám ať vezme holce odrážedlo, ptá se mě zda už umí zastavit před přechodem…musela jsem se fakt zasmát, jak předpokládá že vše děti umí nebo je to JÁ naučím a on přijde k hotovému…
Ještě dodám, ze ani slovo prosim uz nefunguje...ma toho taky dost, ale kdyz s tim nechce nic delat?