Není orální sex, není láska a přitažlivost. Chápete to tak?

erdeco
10. pro 2019

Četla jsem teď na emimu tento příspěvek.

Jak se na to díváte? Myslíte si, že to souvisí s tím, jestli druhého milujete nebo vás přitahuje a pokud tuto praktiku někdo dělat nechce (druhý partner ovšem chce), tak druhého nemá rád nebo se mu protiví? Přijde vám to více intimní než pohlavní styk?

Hodně diskutujících tam psalo, že se jim orální sex protiví a dělají ho neradi, hlavně to psali ženy a že ho ani nevyžadují. Prý pokud ho druhý partner chce a oni ne, tak je nemá do ničeho nutit. Mně zase přijde, že pokud se mají opravud rádi a přitahují se, tak že by to pro druhého měli udělat, pokud nejsou nějaké velké překážky typu nemoci. Měli by toho druhého přijmout se vším všudy a neměl by se jim hnusit.

lenickakl
10. pro 2019

a proč to cpeš na každej web pro matky s dětma?

lv
10. pro 2019

Měl by, neměl by - každý ať si dělá, co mu vyhovuje. Rozhodně to nechápu tak, že je to podmínkou lásky, přitažlivosti.

erdeco
autor
10. pro 2019

@lenickakl Myslíš, že matky s dětmi už jsou jiní lidé a nemohou nebo nechtějí o těchto věcech diskutovat? Že už žijí jako jeptišky?

patmouse
10. pro 2019

Co je to za kravinu? 😂
Nekdo to ma rad a rad to i dela tomu druhemu a nekdo ne. Nevidim tam zadnou souvislost. Jakoze “malo mi ho kouris,mas me malo rada” 😂😂
Hlavne mi prijde zvlastni ta formulace,ze pokud se dva maji opravdu radi,tak by to pro toho druheho meli udelat... 🙄🙈 to zni jako nejaka ritualni obet. Oral je podle me normalni soucast zdraveho sexualniho zivota a ne neco,co by se melo delat za odmenu nebo jen proto,aby si partneri navzajem dokazali,ze se maj dost radi.

shaun40
10. pro 2019

Proč bych to mela pro toho druhého udělat. Když to tá dotyčná (ný)nechce tak snad je věc vyřešená.Přece partnera nemůžeš do něčeho nutit.Každý má své hranice a když někoho miluji tak ho respektuji.Každý si to v ložnici děla jak mu to vyhovuje na obou stranách.

sudylichozrout
10. pro 2019

Ja nikdy nevim, jestli tyhle dotazy pise nejakej ouchyl, co u odpovedi pindi honika, nebo jestli je to mysleno vazne od nejake maminky...

eeris
10. pro 2019

@sudylichozrout pindi honika :D to me rozsekalo :D

shakira007
10. pro 2019

Orální sex mi přijde nechutný a pokud nějaký partner do toho svojí přítelkyní nutí vypovídá to špiš o jeho lásce k ní protože kdyby ji skutečně miloval tak se na orální sex vysere.
@erdeco A ty to asi nemáš v hlavě v pořádku když tady píšeš takový blbostí

caverina
10. pro 2019

@shakira007 No vidis a presto spouste lidem nechutny neprijde..ale mas pravdu..nikdo by do toho partnera nutit nemel..

denny27
10. pro 2019

Jako kdyby tě chtěl chlap u sexu mlátit, tak mu vyhovis, abys mu dokázala, že ho miluješ??😳😳
Proč by měl člověk něco dělat proti své vůli??
Mě třeba vůbec, ale vůbec neláka anál.. vlastně ani mýho chlapa ne..ale i kdyby ho chtěl a já ne,tak by to měl pochopit.. protože pak to je podle mě takové trochu znásilnění.

shakira007
10. pro 2019

@caverina ja jsem neřekla že ženy které to dělali jsou nechutné ale mě orální sex přijde nechutný a nedělá bych ani kdyby mi za to někdo dál milion

darkwood
10. pro 2019

@erdeco lenička len raz, pak otěhotněla, amen

sudylichozrout
10. pro 2019

@shakira007 Tak ja jsem tteba v tomhle opak. Rada ho poskytuji a milerada jej i prijimam. Ale chapu, ze to neni uplne kazdemu prijemne a ze lecktera se zinyruje. Pak zalezi jen na tom, jak si dokazou partneri vyhovet a jak dokazou respektovat svoje potreby i preference.

ariadna12
10. pro 2019

Podle meho nazoru tam souvislost neni. Nekdo na oralni sex je, nekdo ne. Partneri by se meli prijmout takovi, jaci jsou, vcetne toho, jake sexualni praktiky dana osoba chce nebo nechce provadet. Laska neni o sebeobetovani ad absurdum.

nolies
10. pro 2019

Tak s tímhle teda nesouhlasím a je to vydírání. Úplně stejně se chovají pubertální kluci, co chtějí dokázat lásku sexem. Dospělí lidi by se už měli chovat jinak.

mamio
10. pro 2019

@erdeco 🤣🤣jakože když si nenecham natrhnout prdel, že me dotyčnej princ přestane milovat? 🤣🤣Tak at, aspon vim co za koště jsem doma měla 😆mám svoje sebevědomí, aby kvůli někomu dělala něco co nechci... A to oral mi fakt nevadí.. Nemám problém všechno vyzkoušet když neznám, ale... Nelíbí, nechci, dělat nebudu, vysvětlím, pochopí, nepochopí....

patmouse
10. pro 2019

@sudylichozrout hele! My dve se na necem shodnem 😉 i kdyz ja o neco radsi prijimam, nez poskytuju... 😉😉

sudylichozrout
10. pro 2019

@patmouse 🙂 Jsem rada, ze obcas najdu stycne body i se svymi vecnymi oponentkami 😉 Jako prijimat je extra bezva, ale davat taky. Bavi me to, rada si hraju 😂😉

patmouse
10. pro 2019

@sudylichozrout To zas jo. Ja taky. 😉 Plne chapu i ty,ktery to rady nedelaj. Ale uplne nechapu ty,kterejm to pripada nechutny. To kdyz se clovek zamysli,tak je teda asi nechutnej celej sex. Jak se to vsecko tre a matla a cvachta... 🤔

gruyerre
10. pro 2019

@erdeco je to hovadina, s láskou to nemá nic společného. Věřím tomu, že i např. frigidní lidi můžou hluboce milovat svého partnera. Naproti tomu může být provozován sex ve všech jeho podobách úplně bez lásky. Nejlepší ale je, když je obojí, láska i sex. A určitě není fajn do jakékoliv praktiky někoho nutit, nebo vydírat kecama typu: jestli mi ho nevykouříš, tak mě nemiluješ.

sudylichozrout
10. pro 2019

@patmouse Ale ruku na srdce, cvachtani me taky stve 😀 Nekdy me to vylozenen rozchechta v prubehu zalezitosti 🙂

patmouse
10. pro 2019

@sudylichozrout je pravda,ze obcas se vyskytujou urcity rusivy audio vjemy 🙈😃 napriklad u me nedavno pri jistejch pohybech bylo zretelne slyset,ze jsem chvili predtim proste vypila moc vody 😂

codal
10. pro 2019

V sexu a i v lásce je povoleno vše, co vyhovuje oběma stranám a každý máme ty hranice někde jinde. Takže ne, s láskou ani přitažlivostí tohle nesouvisí.

blondynka400
10. pro 2019

@erdeco každý to má jinak.... Já jsem ochotná pro toho, koho fakt miluji udělat i to, co třeba úplně nemusím. To, že je ten druhý spokojený je pro mne důležitější (když to není něco fakt hardcore, což orál tedy fakt není 😀 ). Naopak i kdybych partnera milovala sebevíc, ale v sexu mi nebyl schopný dát to, co potřebuji, nemohla bych s ním být. Vím 100%, že by to dlouhodobě nefungovalo....

lextinka
30. pro 2019

Myslím že to je o té přitažlivosti. S bývalým manželem se mi to už protivilo až natolik, že jsme to přestali provozovat oboustranně. a myslela jsem,že už to nikdy dělat nebudu. S novým přítelem to zbožňuji...... A určitě mě do toho nemusí nutit

herbinaaa
1. srp 2020

tohle je o přítažlivosti. POkud tam je chemie a partněři si voní, tak to k intimnostem patří. Kždyž ale jenom vyžaduje orální sex a zbytek mu je ukradený, není to láska a pak je lepší uspokojit se hračkou, než na úkor toho druhého