Nemiluju manžela. Jak to řešit?

15. zář 2020

Ahoj, s manželem jsme spolu 14 let a máme dvě děti. Žijeme v stereotypu, já se to snažím nějak změnit, ale manžel to odmítá s tim že on je spokojený. Je mu jedno že já nejsem, v sexuálním životě mě to už taky nebaví, pořád je to stejné a děláme jen jednu polohu. Teď když máme ještě v celku malé děti se to dá přežít, ale nedokážu si představit jak budeme s manželem žít až se osamostatni. Většina naších rozhovorů je o dětech, o domácností, o tom jak se měl v práci. Ale když, mu chci říct jaký jsem měla den ja, tak mě odbyde a jde si číst. Před pár měsíci jsem si uvědomila že ho už nemiluju, dříve takový nebyl. A já už nevím, jak to řešit.

kajalka
15. zář 2020

V podobné situaci jsem byla před nějakým časem také. Dala jsem s kamarádkami hlavu dohromady a shodly se na tomtéž - pečovat o sebe. Začla jsem víc číst, chodit na masáže, dokážu říct, že potřebuju čas pro sebe a klid od kolotoče kolem domácnosti. A muž najednou kolem mě rotuje a dělá, co mi na očích vidí, zmizela lhostejnost a stereotyp. A láska zas hoří 🙂

autor
15. zář 2020

@kajalka Ja o sebe pečuju, běhám, cvičím, chodím pravidelné ke kadeřnici. Mám i své koníčky, ale jsou to jen moje koníčky. Chtěla bych, něco dělat s manželem ale ten to odmítá.

odula
15. zář 2020

a co ho bavi?

kajalka
15. zář 2020

A s dětmi podnikáte co?

autor
15. zář 2020

@odula teď ho baví jen čtení, dříve takový nebyl podnikali jsme akce a tak. Ale teď nechce dělat nic, i kamarádi se sním přestali bavit.

autor
15. zář 2020

@kajalka manžel si s dětmi hraje nebo se s nima učí, ale děti ven beru jen já. Manžel s náma chodit nechce

odula
15. zář 2020

to zni jako nejaky vyhoreni. Krize stredniho veku. Bez prce. Mluvila jsi s nim o tom, ze ti pripada ze se zmenil?

odula
15. zář 2020

kolik mu je btw? Nemusis psat presny cislo

autor
15. zář 2020

@odula mluvila a několikrát, manžel mi na to řekl že ho to všechno přestalo bavit. Bude mu 40

odula
15. zář 2020

no jo no. jak dlouho uz to trva tenhle stav?

odula
15. zář 2020

Klidne muze mit krizi. Normalne te konicky bavit neprestanou, ze jo. Neprestanes komunikovat s kamaradama. kdyz clovek bilancuje, uvazuje nad smyslem toho vseho... muze mit i deprese... Chlapum zacina ubejvat testosteron okolo ty ctyricitky a tohle vsechno to s sebou nese. Podrazdenost, nechut.

autor
15. zář 2020

@odula trvá to 11 měsíců, nemyslím si že by měl krizí, ale i to je možné.

odula
15. zář 2020

11 mesicu neni zas tak moc. Pred tim jste byli v pohode? Podivej - kdyz se nekdo pred 11 mesici choval jak jsi byla zvykla, mel kamarady, konicky a ted ho to "nebavi"... tak asi nebude vsechno cajk

1772
15. zář 2020

Nemusí jít o to , že ho to nebaví. Možná je prostě taky unavený. Práce a děti ho prostě vyčerpávají a nezvládá být ještě super manžel.

klokanka31
15. zář 2020

Co já bych dala za to mít doma chlapa co by si šel číst (já taky ráda čtu ☺). Buď za to ráda, ten můj jak může, hned sedí u počítače nebo PS a hraje hry, jak malej 😒 A jinak myslím že stereotyp je všude, my jsme s tím mým 8 let, a je to stereotyp už dááávno. My v posteli střídáme polohy, meleme všelijaký představy, jen aby se to nějak okořenilo. Ale ani to už mě nebaví. Ale myslím že to je normální, to bysme musely měnit chlapy po roce (z mého hlediska po týdnu), aby se neokoukali...

andreah96
15. zář 2020

My máme doma stereotyp od 3. roku...jsme spolu 6 let. Já bych stále někam jezdila a stýkala se a přáteli nebo aspoň sama...no to se polovičce nelíbí. Sex je stále dobrý, ale musíme si kolikrát pustit pornofilm, ale filmy nás baví takže se to dá přežít. Milujeme se, ale někdy si říkám, že to stojí za hovno a jdu se mazlit a hrát si s dcerkou.

danvitka
15. zář 2020

Kéž by si mě manžel nevšímal 😁 já jsem vlastně váš manžel 😂 dřív to bylo naopak... manžel o mě nejevil zájem, okoukaval ostatní, měl mě na háku, nepodepisoval, nebral tel, nezajímalo ho vůbec že já jsem v tom vztahu taky ... Až jsem rezignovala, začala jsem kariéru, pak se přeorientovala na dítě a on se může zbláznit.... 😂 Celý den řeší naše pocity, pořád mě otlapkává, atd... někdy se i schovávám v bytě abych byla sama 😂😂😂

zelenaesmolda
16. zář 2020

Netrpi depresi?Neni normalni,aby 40 leteho chlapa najednou prestalo vsechno bavit a zajimat