Nemám v těhotenství chuť na sex a přijdu si nepřitažlivá - bojím se, že ztratím přítele

terdaaa
16. črc 2018

Ahoj holky,

rozhodla jsem se Vám napsat ohledně problému, který řeším sama v sobě a dost mě to trápí. Předem prosím rejpalky a chytrolinky, ať nekomentují, sama vím, že to není úplně normální nebo prostě, že bych to třeba řešit neměla...jenže mi to nedá.

S přítelem jsme necelé 2 roky, čekáme plánované, první mimčo a téměř po celou dobu nám to klapalo. I v posteli. Jenže, teď jsem v 6. Měsíci, samozřejmě mi roste břicho a já si přijdu jak medvěd, nepřitažlivá, oplácaná, nemotorná a tím pádem nemám na sex ani nějak chuť.

Bojím se, že to začne přítele štvát a že začne hledat "v jiných vodách"...i když je to dočasné a zase "budu brzy ve své kůži..." nechci ho ztratit, podváděná bejt taky nechci a nutit se do toho neumim. ☹
Zkoušela jsem s nim o tom mluvit, čeho se bojim a co cítim... jen se zasmál a po chvilce mi řekl, že to přece chápe.

Trochu mě to uklidnilo, ale stejně... ☹
Co byste poradily??

Díky moc za čas !

S

terdaaa
autor
16. črc 2018

Řekl mi, že to chápe a že je rád, že mě má

dora13
16. črc 2018

Zazila jsem to v prvnim tehotenstvi taky, znicehonic a bez jedineho duvodu se objevila paranoia, ze jsem tlusta a neatraktivni a ze si muz urcite najde nejakou hezci a mladsi a stihlou a co ja s ditetem, proste rozbourene hormony a tehotenska precitlivelost, myslim, ze je to normalni. Kdyz jsem se muzi s temi obavami sverovala, tak vubec nechapal, co resim😀 Nakonec, v zajmu vlastniho psychickeho zdravi, jsem se rozhodla si tyhle myslenky nepripoustet a problem resit, az pripadne nastane — a to nase miminko ma ctyri roky, jeste mame i mladsi a muz za zadnou mladsi nikam nikdy nesel🙂 Takze uplne chapu, jak se citis, prozila jsem si to taky, ale fakt se tim netrap, opravdu je to jen takovy ten balik tehotenskych obav, vsechny zensky v tehotenstvi priberou, spousta ztrati chut na sex a vetsina muzu to toleruje a chape — a z reakce tveho muze se vsadim, ze do teto vetsiny patri🙂

terdaaa
autor
16. črc 2018

@dora13 Děkuju za podporu... Hormony fakt dělají divy. :( 😁

denisial
16. črc 2018

Reakce Vašeho přítele je hezká a uklidňující a myslím si, že taková by přesně měla být, pokud je to správný chlap a ne tupý sobec. Takže gratuluju k miminku i ktomu, že jste si pravděpodobně našla normálního chlapa.

terdaaa
autor
17. črc 2018

@denisial Děkujuuu... snad je to fakt jen momentální "zavaření" mozku 😀 (z mé strany)

preiba
17. črc 2018

Tak myslím, že můžeš příteli pomoci i jinak než sexem jako takovým... My nemohli první trimestr sexovat vůbec, ale vždy jsem si s ním poradila nějak jinak. Však oni to taky potřebují.. Můj chlap to taky chápal teda, ale mně jo bylo i líto. ☺️

terka2018
17. črc 2018

V klidu, to jsou jen tehotenske hormony 🙂 to prejde, teste se ted hlavne na miminko.

barulina
17. črc 2018

Abys to neresila,pomohla mu jinak a uzivala si tehotenstv

codal
17. črc 2018

@terdaaa buď v klidu, jestli je to normální chlap, tak to vydrží.Je tady hromada holek na rizikovém a nemůžou a taky je chlapi nepodvádějí. Tohle je prostě těhotenství, hormony, každej normální chlap to pochopí.

terdaaa
autor
17. črc 2018

@preiba to by musel chtít, "pomoct jinak"... když mi řekne "já jenom sám nechci... když ty nic..." Tak s ním nic moc nenadělám

codal
17. črc 2018

@terdaaa tak to vůbec neřeš🙂

preiba
17. črc 2018

@terdaaa tak to neřeš a užívej si těhotenství ☺️ není co řešit. Navíc co se má stát, stane se.. 🙂

dc2015
17. črc 2018

Čekám druhé, libido o hodně nižší než normálně a teď ve 31. týdnu si připadám jako velryba 🙂 Sex máme a je fajn, ale prostě míň. A jak bylo zmíněno výše, ráda mnohdy "jen uspokojím partnera". Nicméně za mě mnohem horší na tohle bylo období po porodu... Co se týče sebevědomí a pocitu přitažlivosti.

biciklissie
17. črc 2018

Šmankote, já mám pocit, že dnes snad je všechno o sexu nebo co... Nebo si to asi lidi myslí a předpokládají, že oni by to měli mít taky tak. Nechci aby došlo k mýlce, já tedy vůbec proti sexu nic nemám🙂. Vůbec nic🙂. Ale prostě v životě můžou nastat různé okolnosti, kdy jeden prostě nechce nebo nemůže. A myslím si, že ze stromů už jsme, jako lidstvo, slezli dávno a snad to není důvod pro nevěru a rozchod. Buď se prostě nějak improvizuje nebo si člověk poradí sám. Pokud je to pro toho druhého neúnosné, tak to musí říct a musí se to společně řešit, je snad svéprávný. Pokud ani necekne a řeší to nevěrou, tak problém určitě není v sexuální abstinenci, ale fakt v něčem úplně jiném.

priefi
17. črc 2018

@terdaaa ja u syna mela zaracha, ze zacatku silene nevolnosti, pak vcestna placenta, pak krace i cipku, pak konec tehu a cela bolava a pak hojici se nastrih a poraneny cipek - 3m hojeni. Nezbyva nez mu verit. My jsme to ustali a vse bylo v poradku.