Nemám dobré vztahy s rodinou.

petranaty
26. pro 2019

Ahojky ...trápí mě jedna věc , můj přítel s kterým čekám miminko nechápe ( ani jeho rodina ) že se nechci scházet se svou rodinou a neustále mě do toho tlačí ...je to hodně složité a mám k tomu vážné důvody ale když to vysvetluji přítelovi ,prostě to nechápe a přijde mi ,že si myslí že je to má vina ,nebo jak to popsat.

natysnovec
Autor odpověď smazal
Zobraz
jtkoli
26. pro 2019

nech to teď být a jen řekni, že je to tvá věc a ty si budeš dělat co Ty chceš. 🙂

krupka3
27. pro 2019

To musi byt pro tebe hrozne narocne. U nas je to podobne, mam spatne vztahy s rodinou a u manzela doma naopak vsichni maji vztahy dobre, ale nastesti nikdo moji rodinnou situaci negativne nekomentuje - to by mi uz vubec nepridalo. Kazdopadne bych jim asi striktne rekla, ze jim do toho nic neni, a pozadala bych je, aby tyhle veci nechali na mne.

petranaty
autor
27. pro 2019

@krupka3 jj to jsem zkoušela ,ale tchýně je prostě neodbytná ....i přítel jí říkal že se do toho nemá motat ale nepomohlo to ....motá se prostě do všeho a nenechá si nic vysvětlit

krupka3
27. pro 2019

@petranaty Pak jsou tri moznosti - omezit s ni vztahy, dat ji nejake ultimatum, nebo se natolik obrnit, ze to zvladnes poustet jednim uchem dovnitr a druhym ven. Ta posledni je nejtezsi, ale nejucinnejsi, co se otravnch tchyni tyka.

petranaty
autor
27. pro 2019

@krupka3 asi budu muset no :( i když teď v tom těhotenství to snášíme asi hůř :/