Nemám chuť na sex. Co dělat?

29. zář 2023

Dobry den
Zeny prosím poraďte uz si stym nevim rady co mam delat nikdy jsem nezazila orgasmus v sexu a tak nejak celkove me sex nebavi pokazde kdyz se snazime jsem sucha proste to semnou nic nedela a to se cglap muze snazit jak chce ted podleni 3 dny me ani neudelal pusou proste to nejde nejvic to mrzi asi chlapa ze se snazi a vsechno je zbytecne... Nevim rikam si jestli v sobe nemam nejaky blok kolikrat kdyz jsme spilu spaly a ja nemela chut taknjsem mu to dala abych mela pokoj a nutila se k tomu nebo to casto boli ale zatnu zuby a vydrim a to byla asi ta chyba ted pred rokem jsem rekla a dost proste nemam chut nic nebude ale vydrzela jsem to asi let po porodu takhle fungovat problém je ve me chlap je ohleduplny takze kdyz mu reknu boli to přestane taky to nektera mate ze prostebvam to nejde nic z toho nemate a nemate proste chut..?? Jenze ja zacinam mit proste strach chlap chce sex casto on se snazi a ja proste nic a je to na nem vydet jak ho to trapi tak zacinam. Mit atrach aby si nenasel jinou se kterou to bude jiny.. :( uz jsme spolu cca 10let. Ad se snazim (me) sebe vic prostě G bod asi neni... 🤷

michaela666
29. zář 2023

Tenhle písemný projev je tu nějak často. 🤔 Celý text je jeden velký maglajz bez interpunkce, velkých písmen a se stejnými chybami.... Že by pořád jeden troll?

patypresdevaty
29. zář 2023

Zkus to nejdřív napsat srozumitelně ;)

leilinka1234
29. zář 2023

Misto sexu se nauč psát. Ten text se nedá číst.

1pomnenka
29. zář 2023

Tak suchost snad vyřešíš, ne? Jinak to vypadá, že ani jeden z vás není moc šikovný. Žen, které nikdy neměly orgasmus je strašně málo. Obávám se, že ti tu nepomůžeme, na to není návod. Zkoušet a zkoušet a trénovat a pak by mohly pomoci i sexuální pomůcky. Nebo to chce změnu! Nemyslím partnera, ale zajděte si třeba do přírody. 😉

autor
29. zář 2023

@1pomnenka- ano suchost vyresime mame intimni gel ted jsem si koupila i vibrátor se kterim se udelam ale sama kdyz jsem doma uplne sama kdyz se snazi chlap tak jako bych nic necitila nelibilo se mi to ale mozna ti bude take tim ze vedle v pokoji mame deti a ja pořád koukam na dveře jestli náhodou nekde nejde coz obcas se stalo ze nekdo se blizil mi rychle prestaly a u dveri se objedvila dcera takze takovy ten strach aby te deti nevydeli

natysnovec
29. zář 2023

🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤣🤣

1pomnenka
29. zář 2023

No a je to vyřešené. 2 děti máš, odlož je k babičce a budete mít na sex klídek. Vibrátor máš také, tak víš, co máš dělat.