Holky, poraďte mi, protože já už nevím jestli jsem tak hrozná nebo zoufalá.
Měla jsem přítele, byli jsme spolu pár let a rozešli jsme. Chtěla jsem zůstat přáteli. Zas byli jsme nějaký čas spolu, něco prožili. Problém je v tom, že během vztahu jsem občas měli krizi, kterou on ukončil rozchodem, nulový kontakt chtěl. Po čase jsme se zase dali dohromady. Naposledy, když to udělal zas jsem se zařekla, že se k němu už nevrátím, když nechtěl žádný kontatk. Všechno to bylo vždy v emocích, v hádce. Já trpěla jak hrom, protože nejsem zvykla s lidmi přerušovat kontakty. PO pár měsících se ozval a já už chtěla zustat jen přáteli. Byla jsem ráda, že jsme si aspon takto zůstali. A ted to hlavní..... Přišlo nedorozumění, nepochopení, on uražený, je schopný mlčet několik dní a já pak nevím co dál. Odmítá komunikovat. Dopadlo to tak, že komunikace nakonec proběhla, ale bylo hodně emocí. Byly věci, které se mě dotkly a tentokrát jsem to byla já, kdo řekl, že to ukončuju. Překvapila jsem sama samu, protože jsem tohle nikdy neudělala, mám ho ráda a nechtěla jsem to tak. Po pár dnech jsem mu napsala jestli se nemužeme usmířit, že to takhle nechci, abychom skončili rozhádání. Po týdnu proběhla komunikace ze které vzešlo, že neví jestli o to stojí, že jsem ho tím vším odradila. Chápala bych, že každý usmíření přijmout nemusí, ale strašně mě mrzí, že on ukončení udělal opakovaně a vse ok, když to udělám prvně já, tak neví? myslela jsem, že oba uznáme chyby v te původní hádce a usmíříme se, ale takhle mám pocit, jak kdyby viděl chybu jen ve mě, že jsem to ukončila, ale co mě k tomu dohnalo...si nepřipouští. Stála bych o to, nemám ráda hádky, rozbroje...jenže má cenu se snažit, když nevím ani jak?
@bramarfi Nejvíc mě mrzí, bolí, že nemám možnost si vše vyříkat a aspon v dobrém se rozloučit. Tohle je pro mě hrozné....
Kaslete na to 😉 bude vam lip a budete klidnejsi. K cemu by bylo dalsi setkani, kdyz se nechcete k sobe vracet 😉
A to je jediný na svete? 2x jste se dávali dohromady a rozešli...já už bych se v tom nepitvala, hold ne každý zvládne zůstat přáteli...
Mela jsem kdysi taky takoveho kluka. Byl hrozne fajn, ale jakmile se urazil (treba, ze jsem se ve spolecnosti bavila s jinymi kluky - normalne, bez vedlejsich umyslu), tak se mnou treba tri dny nekomunikoval a uplne me ignoroval. Aby me tim potrestal. Tolikrat jsem se kvuli nemi nabrecela! A pak jsem si zase po takovem vystupu (tiche pasivni agresi) rekla, ze tohle neni nic pro me. A definitivne jsem se s nim rozesla. On brecel, premlouval me, ale ja uz jsem byla rozhodnuta. A bylo mi nakonec bez nej daleko lip!
To je lepsi poridit si decko, ne s jednim chodit 🙂)) blbec
Taky takove znam, co uz se asi po desate rozesli a porad to lepi dohromady. Ted uz maji pred 40 a jeste spolu nebydli a ani nemaji deti. Ja bych takhle skoncit nechtela.
@veruuu_kubesovic asi ne no, chtěla jsem moc…
@exbordelar jako kdybych to psala ja. Tahle ticho jsou strašná. Nesnasela jsem to, ale jak jsem si odvykla tím rozchodem, tak se mi jen akorát připomenulo, jak je to stejne frustrující i v kamarádství… pro me je to taková ticha manipulace, i když třeba ne, každý to máme po svém, ale za me ticho, dlouhé ticho nikam nevede a asi nemá cenu se snazit ho rozmluvit
@veronikalam ja neříkám ze s nim chci zpět vztah. Ja si jen přála zůstat v přátelství, protože hodně pro me znamenal, znamená… chápu, ze každý chtít nemusí. Me teď mrzi to, ze nedokáže překousnout to, co on me udělal třikrát
@aarriel asi ano… co mi asi zbyde :(( moje minus je to, ze jsem citlivejsi povahy a neumim to hodit za hlavu a nebýt mi to líto..
jenomže ten "přátelský vztah" co s ním máš... já nevím, dosaď si za ten svůj popis svojí kamarádku, co s ní chodíš na víno. Fakt je na místě nazývat tenhle podivnej paskvil s osobníma invencema "přátelství"...? Přátelé ti mají život spíš zjednodušovat, než přinášet takovýhle trápení... ne..?
@jahodi než doslo k te hádce, tak bylo vše v pohodě, fajn. I s kamarádkou muzes mít fajn vztah a stejne se s ni pohadat, tak jako s někým v rodine. Ja chtěla jen rict, ze je mi líto, ze to zřejmě odepsal pro něco, co on ale kdysi udělal taky, byť ještě ve vztahu který jsme driv měli. Není to kamarádství ze se vidíme a volame každý den. To takhle nemám s žádnou kamarádkou. Je to ale tak, ze si můžete zavolat, napsat, potkat se když je příležitost, možnost, chuť nebo si poprejete k narozeninám, na Vánoce…
@exbordelar přesně.. taky jsem měla týpka, co se se mnou několikrát rozešel a jasně jsem mu řekla, že až to udělám já, bude to definitivní.. byl to šílenej manipulátor a dopadlo to, jak jsem řekla.. rozchod z mé strany byl definitivní, jsme bez kontaktu a díkybohu za to.. nejde být se všema zadobře
Ale on proste na pratelstvi s tebou neni pripravenej - nema ten vas vztah v sobe definitivne uzavreny, nebo se mozna stale citi zhrzeny a ukrivdeny. V takovem stavu, ktery vuci tobe citi ani nemuze byt schopen nejakeho pratelstvi. To ale asi nikdo. Nech to plavat. Ja jsem s tim “mym” ex nebyla v kontaktu 10 let, pak jsme se jednou potkali a vsechny krivdy byly davno zapomenuty 🙂
Nemá, oběma vám bude líp bez sebe a bez kontaktu.