Nelíbí se mi sex s manželem - mám milence

golde_n
11. srp 2017

Ahoj, mám manžela, se kterým jsem 7let a z toho 3roky manželé (máme dvouletého chlapečka). Klape nám dá se říct všechno (hádky jsou, ale nic hrozného), až na sex. Manžel není schopný mně uspokojit, nechce zkoušet nové věci, poloha nejlíp jen misionářská..a mohla bych mluvit dál. Prostě - našla jsem si milence (taky má doma malé dítě a přítelkyni) A já nevím. Nechci se rozvést, ale ani nechci ukončit můj milenecký vztah. Netrvá dlouho, viděli jsme párkrát a pokaždé jsem si to maximálně užila. Trávíme spolu vždy cca 3hodiny a 2h a 45m se promilujeme. Stýkáme se v autě jako dva puberťáci.. Manžel o tom, že jsem nespojená ví, jednou jsem mu dokonce řekla, že pokud se to nezmění, budu dotlačená k tomu někoho si na sex najít.. Asi to jen potřebuju někomu říct. Žádné kamarádce jsem se nesvěřila a dělat to ani nebudu. Vím, že je to hrozný, že by mu hrozně ublížilo, když by na to manžel přišel a je mi jasné, že to může skončit špatně, ale..

beetlejuice1666
11. srp 2017

@golde_n tezka rada, mit bokovku je zdycky o tlamu. Co navstivit sexuologa, nepomohlo by to manzelovi?

golde_n
autor
11. srp 2017

@beetlejuice1666 To jsem nezkoušela navrhnout a obávám se, že bych ho tam ani nedostala. Tenkrát měl problém s erekcí a taky mi hrozně dlouho trvalo, než jsem ho s tím dostala k lékaři..

beetlejuice1666
11. srp 2017

@golde_n problem je v tom, ze kvalitni sex ti bude s manzelem chybet uz navzdy, takze jsi odkazana na to, mit porad uz milence. Osobne bych zvazila spis a) otevreny rozhovor (vcetne priznani milence) a snahu o zmenu doma b) rozvod, kdyz nezabere prvni moznost. Nebavilo by me zit cely zivot ve lzi. Ale je to jen muj pohled.

golde_n
autor
11. srp 2017

@beetlejuice1666 Ano, toho se právě taky bojím, že se sexem s ním už nikdy spokojená nebudu.. Ani mě to nebaví a opravdu mě to trápí, ale taky jsem se trápila těch X let bez pořádného sexu, co mám ted s milencem.. Děkuju Ti za názor a za to, že nesoudíš ♥

beetlejuice1666
11. srp 2017

@golde_n 😉 Je mi celkem jasne, ze to nemas jednoduche, ale myslim, ze se fakt budes muset driv ci pozdeji definitivne rozhodnout. Protoze tenhle stav zvladnes maximalne par let a pak ti z toho zacne uplne hrabat. Drzim palce, at ti to dopadne nejlepe, jak pujde.

odula
11. srp 2017

@golde_n trochu pragmatiky - mysli na to,ze jednou se treba karta taky obrati a ty nebudes moct. Koho budes chtit mit vedle sebe - kance, nebo partaka? Nejsem frigidka,fakt ne,ale asi pujdu proti proudu,kdyz napisu ze sex je sice dulezitej,ale fakt ne nejdulezitejsi a uz vubec ne tolik, aby clovek kvuli nemu opustil fungujici vztah nebo podvadel. Sorry,muj nazor. Tim te nesoudim,pouze vyjadruju svuj nazor na sex.

belleelle
12. srp 2017

@golde_n znam i zeny i muze, ktere maji milenky/milence. Presto zustavaji se svoji rodinou, jsou stastni.
Jen obcas dobiji baterky. Takze ja tl neodsuzuji.

luska__
12. srp 2017

Ted blby dotaz a to se ten sex změnil az potom, co jste se vzali nebo po dítěti?
Me sex s manželem bavi, je nastesti pro vsechny kulisarny. Ale logicky , kdyz by mi to nefungovalo uz předtim , tak do toho nejdu. Sex se musi vyvíjet a udržovat jako vztah celkový.
Jsem ve 36tt a holt to neni tak divoký , jal bych si představovala, ale myslim so, ze největší problém je, kdyz si ženská neřekne jak to chce.
Za milence Vas neodsuzuju; navíc kdyz manžela milujete. Ale snažila bych se najít řešení doma a az by nic nepomohlo , tak docházet jinam. Nebudete první ani poslední 🙂
😘

pasiba
12. srp 2017

Ano, špatný sex s manželem je strašná věc. Taky jsem to zazila. Byl jen z povinnosti a ke konci vztahu jsem se pak už musela napít aby nějaký vůbec byl. Ale on Teda stal nahovno úplně ve všem 🙂 Pokud byl takový už na zacatku a s tim sis ho i brala tak je nefer co mu ted dělas. Pokud se v průběhu vztahu změnil, tak to půjde změnit. Zkus nejdřív změnit Váš vztah a pak si hledej milence. Koukala jsem, že jsi ve snažilkach? Jak to zvládáš? S jedním se snažit a s druhým se uspokojovat? Dej pozor na svoji psychiku. Aby ti to nezaclo lézt na mozek. A hlavně! Když to praskne, budou si te v budoucnu vazit tvoje děti? ..... To mluvím ze svoji zkušenosti. Milenec za me ne!

uzivatelkapetra
12. srp 2017

Tohle mám teď trochu příležitost sledovat ze strany chlapa, taky už dlouholetý vztah a ona si najednou našla chlapa s tím, že má problémy s erekcí tak co...no podle mě je to sviňárna. Však ji kamarád řekl, že kdyby přišla třeba o prsa taky by se na ni nevykašlal. Je to chlap co se pro manželku a děti rozdá a obětuje jim vše a ona se zachovala jako sobec a fracek, co chce jen vše pro sebe. Navrhnul i poradnu, bohužel mu stále žena říká, že je to pouze jeho vina a jeho problém.
Otázka jestli milence máš pouze jako službu, či se to nerozvine dál, každopádně si představ, kdyby to stejné udělal on tobě, jak bys to vnímala ty.

elamozna
12. srp 2017

Mozna by u manzela pomohla k povzbuzeni taktika chvali a i lehkeho predstirani, jak byl sikovny. Treba by nabral druhy dech a i chut se snazit a experimentovat. Ono kdyz se nedari a jeste vidi na zene, jak je otravena, asi uz nema chut vubec.

lassii
12. srp 2017

Za prvé,za mě,já bych určitě milence nepřiznávala a zatloukala a zazloukala,jelikož tak ulevite jen sobě,manželovi přidate starosti a vaš vztah už nikdy nebude jako dřív.Za druhé to,že vam to nekape v posteli je jak dlouho?A za treti kvuli sexu rozbijet rodinu je opravdu hloupost.Je ro věc,která se dá řešit a navic pisete,ze ho milijete...

mamiiinnaa
12. srp 2017

Ahoj, co ho zkusit opit a pak experimentovat? Muze mit jiste zabrany, tak by mu to mohlo pomoc 😀

nafuka
12. srp 2017

znám podobný případ dlouhodobějšího vztahu a obsírají to akorát dvě holčiny 5 a 11 let, chtějí být u taťky, ne s mamkou a tím novým. Tak si to dobře promysli.

rainbow_x
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
rainbow_x
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
marcicek84
12. srp 2017

Tak ten sex v manzelstvi se porad meni a vyviji,ano uz na sebe nejste tak nazhaveni s milencem te to bavi protoze to je nove,ale taky te to casem prejde a co kdyz to bude ve chvili,kdy to praskne a manel te opusti?Kdyz uz musis,asi bych zkusila virtualni neveru bez fyzickeho naplneni,to bych ze sveho pohledu kdyz by to prasklo zkousla spis bez tu praktikovanou realne...no a hlavne,necekej na chlapa,treba jsi byla vzdy aktivnejsi,tak si od nej vem co potrebujes,ukaz mu ze i jinak to muze byt krasny...asi bych podporila jeho predstavivost chtivyma Smskama,novym pradlem,sexy oblecenim i doma,provokacemi...funguje tohle vubec u vas doma?

golde_n
autor
12. srp 2017

@marcicek84 ahoj, ono je to těžký..on me vším da se říct odbude. Kolikrát jsem mu poslala i fotku, kde jsem polonaha..Nebo neco lechtiveho napsala, ale reakce žádná. Jenom mi řekl, proč mu to posílám, že na to nemá čas. Fakt mi přijde, že ze sebe dělám akorat blbecka a už me nebaví o to skemrat..

miaellen
12. srp 2017

takze vy spite i s milencem i s manzelem, milenec i s pritelkyni i s vami... je to vase vec, nemoralizuji,ale kdyz uz tedy, tak bacha at si nerozbijete rodinu...muzete byt opatrna jak chcete a co kdyz pritelkyne milence na vas prijde? o jeje !! aby se vam to nekdy v nejake podobe nevratilo, bacha na to.

shine2015
12. srp 2017

@golde_n odpověděla sis sama - nechci se rozvést ale ani...tak si dávej pozor a bacha ať se to neprovali neb s mužem mas deti a ty to chtěla nechte odnesou.....
Buď opatrná. Moralizovat nebudu neb nevím jak moc ses snažila s manželem zachraňovat atd a jak se k tobě chová atd..... do toho nevidím to víš jen ty sama....snažila bych se neublizivat nikomu pokud možno.....nebo ať to anděla co nejmíň bolesti druhým

marcicek84
12. srp 2017

@golde_n - no jo, chlapi, asi bych mu řekla o své nespokojenosti a ať s tím něco dělá, nebo má jen úbytek testosteronu a pak už nemá na to tolik chuť, ale to odborník by to vyřešil...
asi jsem na tohle to posera, ale mít reálně paralelní vztah s milencem i s manželem a spát s oběma, to bych nedala, šílené výčitky to zaprvé a zadruhé bude to klapat jen chvilku, zamiluješ se do milence a pak budeš odmítat sex s manželem...s milencem nepočítej,že odejde od své lady...
už bych se přikláněla asi k tomu spíš odejít jinam a rozvést se, pokud by to už nemělo dlouhodobě klapat a měla bys to řešit milenci...nemysli si, i ty děti poznají, že se něco děje...

legelata
12. srp 2017

Mít to s manželem blbé v sexu je na houby, ale mít milence je podle mě ještě víc o držku. Co kdyby se to provalilo a je tam spoustu dalších rizik. Nevadilo by ti, že bys musela třeba manžela opustit? Teď je to na začátku tak ti to přijde super, ale časem se pravděpodobně vyjeví i různá negativa, budeš žít ve stresu a se špatným svědomím. Milenec může začít žárlit (i když je zadanej apod.). Myslim, že lepší varianta je smířit se s tim, že budeš mít sex doma naprd - teda za předpokladu, že vám to jinak doma klape v pohodě. Pokud ne to už je jiná věc.

legelata
12. srp 2017

@golde_n Já tohle chápu, mám to dost podobné. Tyhle snahy jsem vzdala, protože to bylo spíš kontraproduktivní a on měl pocit, že jsem hr a děsně ho tlačim ke zdi. Nakonec se mi osvědčilo na něj spíš netlačit a nechat to na něm. A v hlavě se s tím nějak smířit, že to lepší nebude. A že má mraky jiných kvalit, kvůli kterým jsme si ho vzala. Ale trvalo mi to asi dva roky sebevnitřních terapií, než jsem k tomu došla (jsme spolu šest let, ale frustrovat mě to začalo až za nějaký čas).

kackakastanka
12. srp 2017

@golde_n a snazis se s kym o druhé? s manželem, nebo milencem? 😝 nejak mi to hlava nebere, jak to mas....

golde_n
autor
12. srp 2017

@legelata právě, snažit se mi nevadí, ale po nějaké době už je to dost únavný až trapný bych řekla..

golde_n
autor
12. srp 2017

@kackakastanka
To se opravdu nesnazim. Ani s jedním.

legelata
12. srp 2017

@golde_n Já jsem zkoušela lecos a vlastně tim, že jsme o tom pořád mluvili se to muži zprotivilo ještě víc. Jsou chlapi, kteří na to nejsou a nezměníš to. Takže prostě radši třeba jednou za měsíc dva když on nějak svolí než ho do toho tlačit častěji a pak to dělá z povinnosti. Což je můj názor na základě dlouhodobé empirické zkušenosti 😀

kackakastanka
12. srp 2017

@golde_n a proc si tedy ve snazilkach?

kackakastanka
12. srp 2017

@golde_n a ještě ti zavidim pravidelne tri hodky nekde na vylete s milencem..., mas dvouletyho kluka, jsi predpokladam na materske a ještě k tomu stihas najit si milence a pravidelne se s nim potkávat, smekam...ja nestiham skoro ani chodit na hodku cvicit...to hlida manzel?

pasteta
12. srp 2017

@golde_n Ahoj,s bývalým přítelem jsem na tom byla úplně stejně.Jeho sex vůbec nebavil, bral to jen jako povinnost a podle toho to taky tak vypadalo.Pak do práce nastoupil nový kolega a bylo vymalováno.Dnes je to už manžel a nikdy jsem nelitovala,že jsem odešla. Podle mě je sex důležitá součást vztahu a kdo říká,že ne tak kecá.