Ahoj omlouvám se za anonym, ale je to choulostivé téma.
Ani nevím jak to správně nazvat. Vždy jsem byla sexuálně aktivnější. Nic přehnaného, jen jsem si to vždy ráda užívala. Trochu tvrdší, ale žádné násilí. Hodně vášně a touhy. Mám manžela, který je přes 10 let starší, máme spolu 4 děti. Dřív mi to tolik nevadilo. Mezi těmi porody a těhotenstvím, jsem byla ráda, za to, že mě při sexu nic nebolí. Ale posledních 6 měsíců, se ve mě zase začíná probouzet chtíč po kvalitnějším sexu. Manžel na takové věci moc není, je trochu línější. A upřímně se mě nechce cokoli říkat. Nechci mu ublížit. A narazit ve stylu, když ti nestačím, tak můžeš jít jinam... zase na druhou stranu, bych strašně chtěla zažít to na co jsem byla zvyklá, a po čem moje tělo touží. Uvažuji o nějakých hračkách pro ženy... protože si myslím že to stejně nemá jiné řešení. Řešila jste to některá taky. Jak to dopadlo...?
Mno. Satisfyer vyřeší happy end za pár minut, ale kvalitní sex to nenahradí. Začni jezdit na koni, to tě bude bolet tělo jak pro pro*****ym vikendu :D
@zlorenka jakože na jakým koni? 😂 na opravdovým nebo chlapovi? 😀 já jen tak ze zvědavosti, protože z koně doma jsem si nikdy nepřipadala nějak přetažená 😆 kdežto na tom skutečným si po řádném tréninku připadám, jak když jsem strávila 6 hodin ve fitku a ještě mě pak zmlátili holí. Neumím si představit mít takový stav po sexu. To leda, že by to bylo nějaké sado maso. 😂
Autorce - já jsem teda teďka ještě stále v tom útlumu od dětí, kojení a vytírání podlahy mě teda nijak zvlášť nerajcuje, tak docela ráda slyším, že se ty chutě pak i můžou zase vrátit. 😁🙏 Ale taky bych ho zkusila nějak navnadit. Co třeba nějaký obleček nebo sexy prádlo? Teď se blíží vánoční tématika ... 🧑🎄🌲, já i loni zabalila partnerovi pod stromeček prádlo pro mě. Tohle dokáže zároveň i nakopnout mě, protože dost často bych se spíš raději natáhla v klidu k filmu se skleničkou, než řešila sex a už vůbec ne v sobě probouzela a nějakou žhavou hospodyňku. 🙈 a k Vánocům klidně nějakou tu hračku, ale směřovala bych to spíš na něco využitelného i v sexu nebo aspoň společně/s asistencí chlapa. Ať je bohatý Ježíšek pro oba. 😁
Řešila jsem to 11 let. Dopadlo to přesednutím do jiného sedla.
Ahoj, partner je taky spíš línější/unavenější.
Ale i lenoch v sobě má ukrytého tygra 😁 💪💪Zkus ho v něm trošku probudit. Buď nějakou legrací, nebo kostýmkem či prádýlkem, nebo nějak slovně 😉
Já třeba tomu mýmu neříkám, že by se mi líbilo kdyby byl vášnivější a animálnější nebo takový a makový. Už ho znám, dotklo by se to jeho egíčka. Jsem konkrétnější a trošku mu zalžu ;) Vždycky mu to podám ve stylu že se mi líbí jak mě někdy tak chňapne animálně za zadek ( i když to třeba nikdy předtím neudělal) a že mě to hrozně vzrušuje. Že mi pak připadá jako divoch co mě má v moci atp atp 😳😁 no prostě většinou se toho chytne a snaží se to napodobit 😁😁 a jde mu to 🥰
Ale prostě je třeba mít i na vědomí že každý jsme nějací, někdo je víc temperamentní a vášnivý, někdo míň. Jsme jací jsme, tohle základní nastavení nejde úplně přenastavit. Nezměníš ho stejně jako on nezmění tebe 🙂.
Takže úplné zázraky a splnění nejdivočejších snů neočekávej. Ale můžete se tomu aspoň přiblížit, i to se počítá 😉
A taky jde o míru otevřenosti k sobě navzájem..
Co se týče hraček, ty určitě nejsou zakázané 😉 Chceš ho zapojit nebo sama? Jaké hračky máš na mysli?