Několik měsíců bez sexu s partnerem. Jak se z toho dostat?

kuliocko2
9. říj 2021

Ahojte holky,

potřebuju radu. Už několik měsíců (asi 8) jsme s přítelem neměli sex. Dost se hádáme, nedokážem najít žádné společné řešení, jak se z tohoto dostat. Dokážem se o tom bavit, ale většinou to skončí hádkou a výsledek žádný. Máme se rádi, ale nejsme schopni nějak pokračovat, ukončit to ale ještě nechcem. Děti nemáme. Ještě před rokem jsme řešili, že bychom se začali snažit. Je možné se z tohoto nějak dostat? Případně co pomohlo vám? Fakt nevím a jsem už zoufalá.

pampeliska1313
9. říj 2021

A jaký je důvod, že to vždycky skončí hádkou, respektive, proč ten sex není?

kuliocko2
autor
10. říj 2021

@pampeliska1313 Vlastně spolu nic moc nepodnikáme poslední dobou. Přijde mi, že oba jedem na nějakýho autopilota. On má celkem pořád práce dost, takže asi nemá energii. A hlavně se hádáme kvůli tomu vztahu. Že si nerozumíme, nespíme spolu a celkově to není tak, jak bychom si přáli.

pajula123
10. říj 2021

@kuliocko2 ...Že si nerozumíme, nespíme spolu a celkově to není tak, jak bychom si přáli.... A není teda jednodušší jít od sebe, když nemáte děti? Daleko horší je si do takového vztahu pořídit dítě/děti a pak řešit odchod. Někteří lidi spolu prostě neladí a nemá asi smysl to lámat přes koleno.
Pokud to skončit nechceš, pak můžeš ty sama vyrazit na nějaké terapie. K psychologovi, příp. pokud jsi nakloněná i alternativě, tak třeba konstelace, kineziologie. Buď se to spraví, nebo budeš mít jasněji v odchodu.

kuliocko2
autor
10. říj 2021

@pajula123 Já si jen říkám, že odejít je vždy hrozně jednoduché. Navíc to, že si najdu třeba někoho jiného neznamená, že nějaké problémy nepřijdou později také. Není lepší na nich spíš pracovat než předtím utíkat? Chápu, že je většina názorů odejít, ale my si jinak rozumíme, je nám dobře. Ale po tělesné/fyzické stránce máme krizi.

felixfelicis
10. říj 2021

@kuliocko2 mne tohle všechno, co popisuješ (že si nerozumíte a nesmíte spolu), přijde jako důsledek, ne jako příčina. Takže já bych to pred eventuální rozchodem resila.

barmil
10. říj 2021

@kuliocko2 v čem vám je dobre, kdyz společně nic neděláte a nemáte intimni život? To už spíš zní jako prechozeny vztah, kdy spolu jste jen ze zvyku.

bara88
10. říj 2021

@kuliocko2 no spíš si říkám jestli on už dávno nemá někoho jiného.nemit 8 měsíců sex?to se mi reda fakt nezdá a u chlapa už vůbec ne

cikitkapb
10. říj 2021

Co přesně je za těma hádkama? Kvůli čemu vznikají? Jestliže spolu nespíte a chtěli byste, tak na to prostě hupsněte. Jinak vlastně nerozumím na co se ptáš.

alokina
10. říj 2021

Udělej první krok, usmiřovací sex je ten nejlepší 🤷😂

pajula123
10. říj 2021

@kuliocko2 však proto ti doporučuji vyrazit někam na terapii. Přijdeš na to, proč jsi v takovém vztahu. A buď se to zlepší, nebo aspoň (a to vůbec není málo) dostaneš šanci na to neopakovat stejný scénář v příštím vztahu.

rebe
10. říj 2021

Mnoho let jsem si myslela, že na vztahu se musí pracovat, řešit problémy, hledat kompromisy. Pak jsem potkala svého muže. Ani náhodou to není tak, že by bylo všechno harmonické a ozářené sluncem, ale žádná práce to není, milujeme se natolik, že si vždycky ustoupíme tak, aby byli všichni spokojení. Žádná práce, žádné hádky a heldání řešení, prostě krásné, šťastné soužití. Je fajn uvědomit si, že není správné vzdávat vztah hned, ale když to nejde, tak to možná ani nemá jít...

herbinaaa
24. pro 2021

a proč spolu vlastně nespíte, jen se hádate? Co je důvodem těchto konfliktů?