Nedokážu zapomenout na nevěru. Co dělat?

7. říj 2020

Je to skoro rok čo mala paralelný vzťah. Sme mladí 26 - 23. Trvalo to síce krátko ale veľmi ma to ranilo, klamala do poslednej chvíle, ale ja som už mal dôkazy ktoré sa nedali poprieť až vtedy sa priznala.

Hrozné bolo, že jej to nebolo ľúto, zvalila to na mňa ako pomstu.

Keď sme spolu začínali chodili sme na výlety ako kamaráti. Vzťah začal na oslave jej narodenín. Mesiac pred tým ako sme začali tvoriť pár som spal s inou babou. Priateľke som o tom povedal. Odvtedy mi to vyčíta, že som ju podviedol aj keď sme vtedy ešte neboli úplne pár, že je to podvedenia kamarátstva a začínajúceho vzťahu. Čo chápem a milión krát som to ľutoval, že ja som ešte nevedel že sa jej páčim, a proste som urobil chybu a že by som ju už nikdy nevymenil a nepodviedol.

Jej nevera bola vraj pomsta za moju.

Prešiel rok a ja stále na to myslel, keby povedala prepáč, a že už to neurobí tak by som sa cez to preniesol ale nedokážem. Stále myslím na detaily, čo spolu robili, že toto oblečenie mala aj pri ňom, že sa jej dotýkal, všetky tie detaily mám v hlave, stále na to myslím keď idem cez to mesto kde býva, na to ako som tam nič netušiaci po ňu chodil a ona tvrdila že bola s kamarátmi. Proste je mi z oho zle, stále mám v hlave všetky detaily a stále aj keď nechcem si ich predstavujem.

Pri milovaní sa mi stáva že si na to spomeniem a zlyhávam. Najhoršie je že pro hádke ,vtedy mi vie veľmi ublížiť, povie, že on bol lepší v posteli atď a nejaké detaily ..

Potom keď sa udobríme je opäť ku mne dobručká a všetko je dobré, ale nie na dlho.

Zistil som, že poslednú dobu nosí domov, drahé darčeky, zistil som, že bola s iným starším chlapom v drahom hotely, a wellness a luxus. .. Mne tvrdila, že spí na chatke s kamarátmi.

Keď som ju konfrontoval, povedala že spolu nespali, len to bol nezáväzní večer.

Priamy dôkaz sexu nemám ako pred tým ale proste neverím, a teraz už nevidím nič iné, len opäť to ako prežila s nikým luxusnú noc, a proste nedá sa veriť že nič nebolo. To nedáva zmysel...

Celý deň to preberám v hlave, pozerám videa o nevere, a nedokážem to spracovať. Ona je teraz ku mne ako anjelik, a ja už som zúfalý.

Tie myšlienky na to čo kde robila a s kým tie veci v hlave ma zabíjajú. Chcem ich odstrániť ale nedá sa, stále na to myslím a nedokážem sa na nič sústrediť. Predstava, že poskytla niekomu niečo intímne čo patrí len nám kým sme spolu ma zabíja.

Denne chodí domov neskoro, ide všade kde ju kto pozve, ja netuším čo je pravda a čo nie, príde ráno o 3 alebo aj dva dni je preč. Ničí ma to, ale nedokážem odísť. Keď som raz už chcel, zahltila ma prosbami, plakala a prosila kým som sa nevrátil, a potom rozchod otočila proti mne, že som ju opustil, že ona by ma nikdy. Pritom sa so mnou už 20 krát rozišla, niekedy na hodinu , niekedy aj na 2-3 dni.

Asi to už chápem, bude to dva roky čo sme spolu, ona je proste asi taká, musí mať pozornosť množstva mužov aby sa cítila hodnotná, ja jej nestačím lebo ju už poznám, ona musí ľudí očarovať, veľmi sa stará o svoj vzhľad ale nie kvôli mne. Myslím si, že proste nedokáže odolať keď ju nejaký muž niekam pozve, a to kde to skončí , či je to sex alebo nie to už ja presne nezistím aj keď tvrdí že už ma nikdy nepodviedla odvtedy. že by to nedokázala.
Kto by ale dal 500€ za noc s mladou babou bez sexu?

Som na dne, chudnem a cítim sa slabí ..

Potrebujem sa z toho dostať, rozísť sa nedokážem. Chodím k dvom psychologičkám.
Ale stále bez výsledkov, chcem urobiť správny krok, akýkoľvek ale neviem aký. Čo je správne. A bojím sa čo príde nabudúce, chcel som len málo, aby bola moja a nie cudzích chlapov, ja by som jej toto nikdy neurobil. Nech má aj 100 kamarátov ale nech je verná, cítim sa preto strašne.

kajalka
7. říj 2020

No.. komu není rady, tomu není pomoci. Zahazuješ šanci najít si perspektivní vztah kvůli takové rozhoďnožce.

gracinka7
7. říj 2020

Ty jsi nešťastný a ona si tě neváží. Podle mě takový vztah nemá cenu.

gruyerre
7. říj 2020

Pošli ji do pr*ele. Proč zůstáváš ve vztahu s prostitutkou, která ti lže, zahýbá a neváží si tě?

meronym
7. říj 2020

Chlape, seberte se! Vase partnerka je povrchni chudera bez moralniho kompasu a osklive vami manipuluje. Neni zadny duvod v tom vztahu setrvavat, nevazou vas spolecny majetek, ani deti. Diky bohu. Jste mlady chlap, zacnete si sam sebe vazit. Mate more casu potkat jinou, lepsi a zazit opravdovou lasku. Tohle je jenom nezdrava zavislost.

llluckaaa
7. říj 2020

Vztah s ní je ztráta času, už jsi ji měl dávno pustit k vodě. Ona se nezmění. Nejlepší řešení problému je rozchod.

michaela666
7. říj 2020

Vypadá to, že jste taková " zadní vrátka". Kdyby nebyl jiný chlap po ruce, tak prostě zase půjde za vámi domů a ví, že na ni čekáte a bude o ni postaráno. Někde na vás určitě čeká super ženská, tahle to určitě není.

miba10
7. říj 2020

Na chlapa ti trochu chybí koule. Promiň,ale nevím jak jinak to říct. Ona se bůh ví kde fláká,třeba na očividně na háku a ty ji ještě děláš volá a chceš zachraňovat něco,kde není snaha ani budoucnost.
Jasně že bude jako andílek,má totiž jistotu,že když na tebe udělá oči,tak si z toho sednes na zadek a budeš s ní. Máš dvě možnosti. Buď se seber a ukonči to než tento zničí (a žádná osoba za to nestojí a tahle už vůbec ne z toho co píšeš) nebo bouchni do stolu a řekni,že tohle nechceš,že tě to trápí a vyklop jí všechno co tě žere a uvidíš s čím přijde. Buď se něco změní a dáte vztah dohromady nebo začne zase s kravinou,žes ji podvedl (což pokud jste spolu v té době nebyli,tak ji to může být u paty),tak je to jen věc ,kterou "omlouvá"své zálety a tudíž se nemáte o čem bavit.
Takže hlavu nahoru,zhluboka nadechnout a rozum do hrsti. Jsi mladý a ženských je mraky

vineta
7. říj 2020

Má tě zmanipulovaného, od samého začátku... Dokud nenajdeš sílu vztah ukončit, budě tě takhle trápit dál. Takhle zdravý vztah opravdu nevypadá. Snad dospěješ k tomu, že tohle není láska, a najdeš holku, která si tě bude vážit. Držím palce.

fandysek_1
7. říj 2020

Tak tu bych chtěla mít doma. Poslat do háje a začít žít bez psychologů. Dělá ti jen to, co ty dovolíš. Zmizet mi chlap na 2 dny tak má zabalené kufry hned. A ještě bych jí řekla, že odcházím za někým lepším.

monikaclothes
7. říj 2020

Nemyslím si, že někdo z nás má právo tohle posuzovat, jelikož jsme nikdo nebyli v tvé situaci. Ano, možná někoho z nás potkalo něco podobného, ale nikdy nemůžeme vědět jaký je každý z vás uvnitř a jak se každý z vás vlastně cítí. Proto napíši jen svůj komentář k celé situaci, a to proto, že doufám, že v něm autor článku snad najde i malou útěchu.

Snaž se to vidět jinak, snaž se pochopit její city a její hodnoty. Možná procházím něčím těžkým a tímhle způsobem si to kompenzuje. Nebo je velmi nerozhodná ve svých pocitech. Jak jsi již uvedl, jste oba ještě dost mladí, a tak je více méně v pořádku to, že hledáte sami sebe. Ty potřebuješ přítelkyni brát jako stálou věc. Chceš mít všechno tak, jak by se to mělo. Ale ona se zatím nechce ustálit. Možná jde o typ ženy, která se stále cítí mladá a která si chce užívat, takříkajíc, dokud může. Opět se ale opakuji, že nemůžu soudit, jelikož ani jednoho z vás doopravdy neznám.

Z nastínění o situaci je mi ale jasné, že velmi trpíš. Trápíš se kvůli něčemu co pravděpodobně nemá budoucnost, nebo budoucnost ne velmi šťastnou (tím myslím pro tebe). Možná to znělo, že se zastávám tvé přítelkyně, ale tak to není. Věřím, že každý si procházíte něčím jiným, ale že se vzájemně potřebujete. Ona potřebuje mít někoho, o kom ví, že se na něj může spolehnout. Někoho, o kom ví, že se k ní neotočí zády a nenechá ji stát v dešti. A ty zase potřebuješ ji. Protože je...ona. Možná to nejde popsat slovy, ale hluboko v srdci je ti jasné, že už pouhé slovo rozchod do tvých pocitů vrývá hlubokou ránu. Možná by to ale stálo za zvážení...

Nechci nakonec dávat žádnou složitou radu, protože věřím, že se zachováš podle svého úsudku a srdce, hlavně se řiď tím. Nejdůležitější je, aby jsi byl šťastný, ne? Dokážeš si představit, že to takhle půjde dál? Nemyslím tím pár měsíců, nebo rok, ale například čtyři pět let a dál. A co svatba? (Nevím jestli se chceš ženit.) A podobná otázka - dítě? Pokud to každý vidíte jinak, můžete zůstat v nešťastném vztahu bez budoucnosti dokud vás to oba psychicky nezničí, anebo se rozejít. Najít někoho, kdo to všechno vnímá jako ty a kdo dokáže být oporou i pro tebe. Ne jen ty pro ni.

Vztah bez budoucnosti opravdu budoucnost nemá. Vidíš TY vaši budoucnost?
Tak zní má rada.

autor
7. říj 2020

@monikaclothes Ďakujem za odpoveď, veľmi múdra a veľmi dobre sa to čítalo. Presne ako píšeš, ona je ešte mladá, chce si užívať, a nestála vo svojich citoch. Ja som naopak stály a nepotrebujem si už užívať vôbec.

Áno má ťažké obdobie, nedarí sa škola a má problémy v rodine, dosť vážne.
Zlosť a hnev si ale vybíja na mne a aj na mame. Ale hlavne na mne. Potom keď sa vybije ide von s nejakým kamarátom sa zabaviť.

emočné prejavy sú veľmi extrémne, od kriku až do bitky a ničenie vecí.

Ak by toľko negatívnej energie nešlo proti mne a bola mi verná tak by som to zvládal, nikdy ju neopustil.
Ťažko je ale zachrániť niekoho kto sa hneď opäť vrhne niekam dolu a tak dookola.

Jej správanie je riskantné, ide sa niekam opiť, kto vie s kým čo robí, nedávno jej vypadol tehotenský test, a na moju otázku odpovedala že ho našla na záchode.
Bolo to 2 týždne po tom čo sa veľmi opila a dva dni neprišla domov.

Ak sa ohradím že to už je priveľa tak ide do extrémnej hádky, eskaluje konflikt, až kým niečo nezničí alebo nezaútočí fyzicky, potom sa často ale zastaví a v sekunde je smutná a chce aby som bol pri ej a je dobrá, alebo pár dni sa fláka von, mne nadáva a správa sa veľmi agresívne.

Veľká nerovnováha, ja akoby som bol otec ktorý nezvláda svoju dcéru.

Zaujímalo by ma ako sa v takomto konflikte správne zachovať aby nedošlo k tej agresivite ale ani aby som nesklopil uši a nenechal to tak. Ako sa správne zachovať a čo by mohlo platiť na jej správanie a výbuchy hnevu?

S kamarátmi zdieľa všetko, sú podľa mňa u nej na prvom mieste aj keď tvrdí že nie. Je nonstop na mobile, každému posiela svoje fotky, (slušné). Baží po obrovskom obdive a venuje tomu všetku energiu, všetko ostatné zanedbáva.

Akýkoľvek môj nesúhlas a podobne berie veľmi negatívne, a hlavne kritiku ak chcem v niečom zmenu. Neznesie, ak mám iný názor, ak jej niečo vyčítam, ak urobím niečo inak a k v sekunde nedostane to čo chce.

Stačilo by tak málo a bolo by všetko ok, ja som veľmi kľudná povaha, až táto priateľka ma dokáže vynervovať do nepríčetna.

monikaclothes
7. říj 2020

Když si tohle člověk přečte, vidí obraz jako z televize, kde právě dávají jihoamerickou telenovelu. Smutné je, když se to přenese z obrazovky do skutečného života...

Napsal jsi spousty problémů, některé se vyřeší sami a časem, na vyřešení jiných musí pracovat ona. Ale některé se už nikdy nevyřeší, a to musíš brát tak jak to je. Nikdy ze vztahu nevymizí všechno, co jste si řekli nebo udělali. Ale naopak vás bude velmi trápit to, co se stalo, co jste si řekli, co bylo špatného, a co už nemůžete změnit žádným způsobem.

Mám kamaráda, který je (byl) v podobné situaci. Nevím jak ti poradit, tvá situace je velmi složitá, a tak ti popíši jeho příběh a snad alespoň v něm najdeš oporu v jistých situacích. Tím samozřejmě neříkám, že se můj kamarád zachoval správně, a že ty musíš udělat přesně to co on. Nemusíš, nedělej to. Udělej to tak, jak ti to řekne srdce po přečtení následujících vět a jak budeš ty cítit, že je to správné:

Můj kamarád - budu jej v zachování anonymity jmenovat M. - je velmi trpělivý, milý a ohleduplný. Vždy jsem k němu vzhlížela a vážila jsem si toho, že mám ve svém životě někoho tak skvělého jako byl a je on. Když jsem potřebovala, byl tu pro mě ve dne v noci a mohla jsem mu říct všechno bez toho aby mě odsoudil. Bála jsem se mu svěřovat, ale v těchto chvílích, kdy jsem mu psala zprávy, mi on zavolal. "Proč mi voláš? Mohli jsme to vyřešit přes zprávy?" ptala jsem se tehdy. A on mi odpověděl: "Tohle je příliš důležitá věc na to, aby se řešila přes telefon. Nechceš to vyřešit jindy - až se uvidíme?" Nebudu lhát, byla jsem v úžasu, že někdo takový se v dnešní době najde.

To bylo pár slov pro představu jeho charakteru. A teď o ní.

Nikdy jsem ji neviděla, tedy když nepočítám sociální sítě. Vlastně jsem ji neměla nikdy moc ráda. Spíše méně než více. Byla to dívka, která to neměla v životě jednoduché a sama se z jejích problémů nedokázala dostat. Jinak byla velmi krásná a když chtěla tak i přátelská, láskyplná a milá. (Psala jsem si s ní, takže můžu tvrdit, že ji alespoň minimálně trošičku znám.)

On ji miloval. Bláznivě a vášnivě, jak jen to ve svém věku dokázal. Ale ona ne. Nechtěla být sama a to on také ne. Dělal pro ni první poslední, ale ona byla zamilovaná do někoho jiného. Stále ho pouštěla a stále se vracela a když ne, přišel si pro ni. Pro M. to bylo velmi těžké období a já ho prožívala stejně tvrdě jako on. Byla jsem jeho nejlepší kamarádka, říkali jsme si vše. Ona ho zničila. Několikrát se rozešli. Jenomže to nikdy není rozchod, když se k sobě zase vrátí...Kluk, do kterého byla tato dívka zamilovaná, se o ni nezajímal. Byl to velmi špatný člověk a také bezcitný. Nezáleželo mu na ničem a nikom. A ona se, v slepotě lásce vlastní, přiblížila téměř dokonale jeho charakteru.

A jak to dopadlo? Jak jinak by mohl smutný příběh skončit, než smutně? Pro M., který dívku zachránil před sebevraždou, konfliktem v rodině a spousty dalšími věcmi, to skončilo rozchodem. Dnes spolu nejsou. Dívka je sama. Ukončila to. Nevím proč, ale jedno vím jistě.

M. by to udělat nedokázal, a to ji moc miloval. Já jsem ale kvůli němu ráda, že to dívka udělala dříve, než to zničilo oba dva. Navzájem si pomohli, ukázali si utrpění, ale i lásku. A tím to skončilo. Nic víc na ně nečekalo.

Tohle je má rada nakonec.

lv
7. říj 2020

Nemá hraniční poruchu?
Tento vztah nevztah tě ničí, ukončit ho je nejlepší řešení.

autor
7. říj 2020

@monikaclothes Myslím si, že najhoršie je keď žena stratí všetku úctu k mužovi. Ja si myslím, že tým ako som vyplakával a stále prosil nech sa vráti som stratil všetku úctu, vôbec si ma neváži, žiadna úcta ako k mužovi, človeku , priateľovi. Nič a neviem či toto ešte v takomto stave a v mojom stave dokážem zvrátiť. Dával som jej všetko čo som jej na očiach videl, a teraz zbieram plody tejto chyby, správal som sa k nej ako k princeznej , obskakoval ju, drahé výlety a darčeky. Všetko to ma dostalo do bodu, kedy už len zarábam a ona si zatiaľ užíva ale už nie so mnou, ale s niekým iným, ja teraz splácam čo som narobil.

Je mi smutno, môj príbeh neviem ako skončí ale bojím sa že tiež to nebude radostné. Neviem ako dlho ešte vydržím, ale tým ako sa ničím tak strácam u nej úplne už na hodnote. Chcem sa opäť dať dokopy a možno by aj to ju prinútilo urobiť zmenu, ale ja som už troska,

Nič ma nedokázalo položiť tak ako tí chlapi okolo nej, a nevera. Facka, ani nič iné ani škoda za 1000.€ toto neurobí so mnou ako nevera, ak to bola pomsta tak presne trafila klinec po hlavičke, vedela že ma to zničí.

autor
7. říj 2020

@lv hraničiari sa často samopoškodzujú čo som čítal, to u nej nehrozí, aj keď sa už liekmi dávkovala, keď bolo zle v jej živote

monikaclothes
7. říj 2020

Musíš se přestat litovat. Nikdy jsem tě neviděla, ale vím, že jsi správný člověk, který zná pevně své hodnoty a má slušné vychování.

Uvědom si, že ty nemůžeš za všechny její chyby, to ona si zvolila tuto cestu, ne ty. Ale pokud jsi u ní ztratil respekt a lásku, co ti ještě zbývá? Nevidí tě jako přítele, nevnímá tě jako někoho, kdo je pro ni ochránce a utěšitel. Tak jako co tě vnímá?

Řekni si, že nejsi kus hadru se kterým ona bude vytírat své prohřešky a výčitky. Pokud tohle je pomsta, nedovol jí, aby ti zničila život. Jsi muž, máš co nabídnout a chceš být šťastný. Teď proto musíš něco udělat.

Omlouvám se za ta ostřejší slova, pokud jsem tě jakkoliv urazila, moc se omlouvám, ale nemrzí mě to. Řekla jsem to, co si myslím.

Přeji ti hodně štěstí, protože věřím, že člověk jako ty, si ho skutečně zaslouží.