Ahoj děvčata, je mi 35 mám dvě děti 10 a 7 let ve své péči. Jejich matka mne dlouhodobě podváděla když jsem byl v práci. Ona nikdy nikde nepracovala, já vždy to táhl sám a staral se. Došlo to tak daleko že otěhotněla a prstem se ukázalo na mě. To byla poslední kapka. Vědom si toho že sexualní celibát mám už nějaký ten rok jsem jí řekl že pujdu na určení otcovstvi. Reagovala na to tak že podala návrh na soud o výživné a svěření dětí do péče. Stěhovala se když jsem byl v práci, tajně nikomu nic neřekla. Nebýt náhody odstěhovala děcka a sebe na cikánskou ubytovnu , ale to se nestalo. Přijel jsem domů a zábránil tomu. I paní s OSPODu se postavila za mne. Soud jsem vyhrál. A co dál se životem? Děcka zvládam ale tu samotu ne. Nevím jestli to tak chci. Tak rád bych někomu zas věřil a dělal věci spolu. Před časem jsem poznal kamarádku. Užasná dušička. Prošla si peklem, psali jsme si a i se zblížili. Psali jseme si o všem i o tam tom a já se zamiloval. Když poznala že to je vážné dost ji to vyděsilo. Začala couvat, když jsem se jí ptal co se děje říkala že se neděje nic. S toho mála co o ženách vím je že pokud řeknete neděje se nic tak se děje všechno. Teď jsme ve fázi že se mnou nekomunikuje. Moc mě to mrzí, hrozně mi chybí ale at udělám cokoliv je to jen horší. Budu se stim muset smířit, ale jak? Tak tod teď lepím klukovi papírové autíčko a dělám že se nic neděje, přitom se cítím tak hrozně prázdný a je mi děsně smutno. Jí to nenapíšu, nechci aby mela kvuli mně výčitky. Už si zažila dost s ex. Tak jsem se vykacal aspoň
to me mrzi. ne vždy to mají v zivote tezke jen zeny, na muze s e trosku zapomina.. drzim palce, snad vse zvladnete a za par mesicu se budete dnešnímu smutnému dni jen smat. dejte ji cas, prostor. asi si potřebuje vse promyslet, zalekla se nebo to takto vazne proste nechtěla..... uvidíte během par tydnu...
@michal315 A co chcete Vy? Víte to? Až budete vědět, co chcete Vy, potom mějte vztah-dříve ne-je potřeba, aby si Vás vážila. No asi bych určení otcovství neustála-proboha-nevěří mi v tak zásadní věci. Ale neznám ani Vás, ani tu ženu.Přeju hodně sebevědomí a štěstí-už kvůli Vašim dětem.Víte, že Vás podváděla-nebo se jen tak ukázalo zase prstem-na ni?I péče o děti je práce-poměrně náročná...Promiňte, pokud jsem se Vás dotkla. Nebyl to úmysl.
@michal315 Tak pokud to je pravda, je to smutné.Přeju Vám, abyste mohl příště své partnerce vždycky věřit.Mohla to říct, protože se urazila-ale to jsem asi optimista.Jinak doporučuju dát každé příští více času. Můj muž , když ho nutím, aby se učil se synem a argumentuji, že je z 50ti procent jeho, říká, že jeho být nemůže, protože on měl z češtiny čtyřku, zatímco synovi hrozí někdy trojka, ale ustojí to obvykle.Naštěstí to myslí jako vtip.
@michal315 Vždyť nejsi sám,máš děti,určitě další příbuzné,nějaké kamarády. Snaž se být spokojený jak to je,dělat nějaké plány,výlety,kino,bazén,společně vařit se dá i s dětma. Seznamování nechat volný průběh,neupínat se na to,že žít dobře se dá jen v páru. Já žila sama s dcerou par let a rozhodně jsem nesmutnila,naopak užívala si😀 a počkala až se objeví ten pravý,kterého si pustím do života😉
@izz76 naprosty souhlas. A zoufalej člověk (at zenska nebo chlap) nikoho nepritahne, mozna tak na litost, spokojenost a štěstí muže pan citit i sam se svými zdravymi detmi..a pak prijde ta správná 😉
Pardon za komentar, ale nechapu hodne, proc hodny chlapi, takovi ti do zivota ( plati to i o zenach) takhle zkousi a ty jejich partnerky s nima vymetaji podlahu? Kazda takova, ci takovy by si pak zaslouzila, chlapa, zenskou paradni svini, aby si lidi naucili vazit jeden druhyho. Nejste prvni pripad, kdo takto dopad. Preji vam jen tu nejlepsi zenu, ktera si vas bude vazit takoveho jaky jste a hlavne hlavu vzhuru a zacnete se radovat ze zivota...z vlastni zkusenosti vim, ze teprve jak je clovek vyrovnany a mysli pozitivne tak pak se teprve deji zazraky 😉
@biedronka10 Protože sebou nechají zametat. Takové to klasické klišé, ale sedí v těch extrmních případech - Proč by si těch "hodných" měl partner vážit, když ani oni si sami sebe neváží?
Hodnej chlap ok, ale nesmí být blbej ala hodný ňouma. Tak mi to z příběhu připadá. Co vás drželo v takovém vztahu? Dlouhodobá nevěra, bez sexu, o vše jste se staral sám,předpokládám, že ani jinak vztah neklapal.
Na jakých základech stojí vztah s kamarádkou? Myslím to tak, zda spolu trávíte čas, nebo si jen/hlavně píšete. Pokud by to byla varianta psaní, tak bych se taky vyděsila, kdyby mi někdo po psaní vyznával lásku - resp. to je moje vlastní zkušenost.
Naprostý souhlas s holkama výše - zoufalý člověk, ve smyslu "neumím žít bez partnera", není přitažlivý. Dejte se sám do kupy, viz izz76, naprosto přesné 🙂
@michal315 Tak to by ani nikdo nechtěl 🙂 Je i něco mezi "hodnej ňouma" a "zloduch". Jde o to najít nějakou zdravou míru, nenechat na sobě dříví štípat. Vážit si sám sebe i druhých.
Podle mě si člověk ani neuvědomuje, jak je snadné sklouznout k tomu, zvyknout si na nadstadardní péči nebo jak to nazvat.. postupně si toho/jeho přestat vážit, a začít i zneužívat.
Tak je to lekce do budoucna. Lépe vybírat partnerku, a neupínat se na první fajn babu, která se chová kamarádsky.
A prosím stáhněte ten článek. Není v pořádku zveřejňovat tady jména a adresy..
@michal315 - někdy je té projevované lásky příliš a ženskou to vyděsí, není třeba ještě na takové city připravená, někdy příliš lásky dokáže zadusit tu lásku, kterou v sobě žena k muži nosí...ono je třeba na to jít pomalu, kór u ženy, která si zažila své, někdy musíte svou hloubku citů tajit a projevit ji ve vhodném okamžiku...
Ještě by mě zajímalo, kde jste poznal tu kamarádku? Na chatu někde? Nebo kde? A viděli jste se, nebo jste si jen psali? Ono totiž každá ze sebe umí udělat čistou duši, písmenka snesou všechno...A jestli jste si jen psali, tak si myslím, že jste jen poblouzněný a ono to přejde, jen jste se na někoho uplnul a zidealizoval si ji.
@marcicek84 na chatu a videli se jednou i s detma. Ja to neumim vysvetlit ale verim ji.
@michal315 - tak víte jak, třeba to u ní nepřeskočilo, nemusíte ji přitahovat, prostě vás ještě nemiluje, prostě to tak může být, jedno vidění není nic, když už vás více nechce vidět...
Asi měl zakl. manželku rád-škoda, že se to pokazilo.Jestli se jí věnoval, nenudila se s ním, pak asi neměla důvod hledat kamaráda-jak se tu psalo.Dost dobře to nechápu-ale asi bych nerada, aby muž měl doma kamarádku každý den-on by nechtěl to samé. Zakl. ať nic nevzdává-myslím, že žena , která si váží dobrého táty , se najde. To můžu napsat i s razítkem, kdybych měla jiné, než z dětské tiskárničky.Je plno mužů, kteří jsou denně v hospodě, hrají automaty, jsou stále mimo domov-ty asi nikdo nevyhledává.
Dej jí čas. Netlač na pilu. A pokud se to nikam nepohne v řádu měsíců, nebude komunikovat, nezbývá, než se poohlížet dál jinde.