Prosim o radu jak řešit nechuť k sexu a jakemukoliv fyzickemu sblizeni s partnerem. Trva to uz skoro 2 roky. Zacinam si uvedomovat ze je to velky problem ale mam jakousi barikadu pres kterou se nedokazu dostat. Kvuli partnerovi se chci prekonavt ale nejde to... jakoby mi vypl mozek. Kdyz chce neco zacit on tak se hned stahnu. Nevim co se se mnou deje. Mela bych to resit s nejakym sexuologem nebo doktorem? Treba mi chybí v tele neco co podporuje chut... nevim jak dal a jsem z toho zoufala... dekuji za nazory
Kolik je ti let?
@drakenn je mi 30
Předtím to bylo ok? S někým jiným bys na to chuť měla nebo ne?
Co třeba zkusit kineziologa nebo něco takového, můžeš mít nějaký blok a ani o tom nevíš.
Mně toto dělala antikoncepce 🤦🏻♀️ Úplný útlum, ač mi gyndařka tvrdila, že mám prášky s minimem hormonů, stačilo to.
a stalo se nektere z vas ze vas prestal pritahovat partner a vnimaly jste to spíš na kamaradske urovni?
@nikitka2323 já to tak mám,musim v sobě mít alkohol aby se mi do toho chtělo jinak se stydím vím ze to zni divné ale je to tak
@nikitka2323 Možná tě prostě partner přestal přitahovat 😕🤷🏻♀️
@nikitka2323 Ano, bohužel stalo. Bývalý přítel se mi úplně zhnusil. Sex s nim bylo utrpení. Bohužel mě pritahovali všichni kolem, jen on ne. Rozešli jsme se, já jsem teď šťastně vdaná a sex je naprosto skvelej.
Uprimne si nedovedu moc představit, ze bych v takovém vztahu dal pokračovala 🥺
@nikitka2323 A přitahují tě jiní chlapi? Bereš HA? Za ty dva roky nebylo vůbec nic? A pokud nemáš chuť na sex nebo jiné sex.uspokojení vůbec, tak bych to zmínila na gyndě...
Já být dva roky bez sexu, tak ojedu i patník u cesty 😀
@katanovobran presne tak! musim si dat vino ale kokikrat ikdyz si dam tak to nedokazu
@zrzinda nojo jenže my mame super vztah a dve deti... prece ho neopustim jen kvuli tomu ze s nim mechci spat... proto s tim chci neco delat
@g_m jini me asi pritahuji 🤔 antikoncepci ted beru asi pul roku..ani ne...a prekonam se tak 1 max 2 krat za 2 mesice.... vzdycky jak dobiram antikoncepci tak si uvedomim ze jsme spolu nespali a nebo spali treba jen jednou..
A jak staré jsou děti? Jak máte rozdělené povinnosti? Funguje všecko v práci? A na sólo sex by byla nálada?
@nikitka2323 Já tě chápu, opravdu jo. Měla jsem to totožně - byl nejlepsi kamarád, měli jsme stejné názory, furt jsme si měli o čem povídat, ale v posteli to nefungovalo.
Asi záleží na vás, jak moc je pro vás milostný život důležitý. Ale z vlastní zkušenosti vím, ze tohle fakt bývá začátek konce 😔
@nikitka2323 jak je to dlouho? Nesedí to se začátkem antiko? Ta je totiž někdy úplný zabiják libida.
@nikitka2323 A před HA to bylo v pohodě? Já jsem to tak měla při ní, prostě nic, nula, vysadila jsem a to byla změna jako prase 😀
zkus nějaké přírodní afrodiziaka a hlavně si o tom promluve, aby neměl pocit, že ho doslova nechceš
Mě se to stalo Po diteti chut 0 jinak predtim vše klapalo .A Po porodu byla jsem na vše sáma porad někde lital a ztrácela se mi ještě víc a víc chut ,ze trávil čas v hospode A ne doma .Když jsem se zmínila aby mi pomohl nebo ,ať nikde necoura , ze si udelame hezky večer .Jsem hysterka a nedopreju mu zábavu tak sem ho nechala . . A jak šel čas . Už Netravi čas v hospode ,ale u nekoho jineho . A já mám blok , ze si nedokážu predstavit nekoho jineho ani jeho .
2 roky jsou dost.. vztah máte v pořádku? Pokud je vztah ok, řešila bych to s doktorem.. pro začátek s praktikem, sexuologem a psychologem.. držím palce, ať brzo najdeš příčinu a vyřešíš ji 🍀