Jde oto,že jsem těhotná...s přítelem jsme se rozešli jelikož si má jít sednout a vyhrozoval mi,
ze me zabije i dite a at jdu na potrat atd bylo to sileny....
takze jsem se odstehovala k mamce,ale je mi hrozne protoze se bojim co bude az se mimčo narodi nechci mi ho pujcovat atd protoze je to fakt blazen....do rodnýho listu ho psat nebudu....ale stejne :(
Ahoj. Pokud nebude v RL, půjčovat mu ho nemusíš. Ale pokud nebude v RL, tak po n nemůžeš vymáhat výživný. Teď půjde sedět, tak zkus být v klidu. Pokud ti nejde o výživné, tak situaci nemusíš řešit. Pokud by se domáhal zapsáni do RL a následně styku s dítětem, lze to pak podle situace řešit.
Je mito jasne,ze kdyz nebude v RL tak nemohu žádat výživné,to ani nechci me jde jen o klid.ale on kdyz se bude chtit zapdag do RL tak tomu nejak nezabránim ne? Nebo jak to chodi? :(
Tady máte odkaz: https://www.babyweb.cz/zapis-otce-do-rodneho-li...
Pokud se k tomu bude hrnout, tak si může vymoct... Pokud ale přerušíte kontakty... Pak by bylo dobrý, pokud si najdete jiného muže ho nechat zapsat do rodného listu dodatečně - pak si biologický myslím, že moc neškrtne už
Pokud ho do RL neuvedeš, počítej s tím, že se může obrátit na soud a požádat o test otcovství. A pak se automaticky zapíše.
v prvni řadě to nahlasit na policii, abys mela dukaz a zapis o vyhrozovani. pak jak piši holky ospod atd... neuvadet ho, ale mit vse pojištěné dopředu abys mohla zažádat o zákaz styku
Není to zase nějaká srandička? Dotazy na těhotenství se tu od tebe objevují každý rok, pak sem dáváš takové ty dotazy že jsi studentka, s pomocí otce nepomáháš a na co tedy máš nárok a pak sem dáš že po roce snažení jsi otěhotněla s takovým tatínkem? Nekrátíš si tady přiblblou diskuzí krátkou chvíli?
Uz si zrusila ucet...ach jo...je to tady cim dal horsi. Ze to stale nekoho bavi...to musi mit strasne nudny zivot.
@vendelinka08 To teda.... a člověk si připadá jak blbec, že radí.... Nudnej život bude mít hodně - v reálným se s ní nebo s ním asi nikdo už nebaví 😀
@tess15 Je mi to lito, nikdo by se nemel bat cloveka, ktereho miloval. Kazdopadne si zajdi nebo zavolej na OSPOD a jine organizace pro maminky v tisni, maji bohate zkusenosti a urcite poradi, jak sebe i male uz dopredu chranit. Drzim vam pesti! 😘