Názor na chlapa. Co si mám o tom myslet?

kessien
16. srp 2024

Ahoj holky.Tolikrat jste mi tu dobre poradily 🙏
Tři měsíce randim s mužem,ze začátku jsem měla dojem ze jsem pro nej bohyně.
Asi po měsíci schůzek to začlo,ze kdybych zhubla ještě 5 kilo a víc cvičila slušelo by mi to daleko víc.Vazim 58 kg a mám 160cm.
Pak zase něco ohledně postavy a dnes mi říká,úplně se stydím to napsat,ze mi trochu smrdí z pusy,po tom co to prohlásil a já jen koukala se ale nezdrahal mě několikrát líbat….Nevim jestli je to možné,cistila jsem si zuby než jsem odchazela na rande,vyplachovala pusu listerinkou,nejedla nic aromatickeho a řekl mi to asi po 15 minutách spolu.Fakt nevím,proč to říká a proste mi hlava nebere jakej je to najednou kritik a pořad něco ma.
Hrozne mě to mrzi,je to fajn kluk jinak ale na druhou stranu než spolu někam vyjdeme xkrat se vracím aby vše bylo na mě dokonalý aby zas něco neměl a nevím proste co si mám vlastně myslet.

anniej
16. srp 2024

Utekla bych míle daleko 😅 Ten by Ti kritizoval časem všechno a Ty bys úplně přestala být sama sebou, pořád v psychu, zda je vše dokonalé. To fakt nechceš…

kakamila12
16. srp 2024

Není to fajn kluk, snaží se tě shodit a manipulovat s tebou, pryč od něj.

drep
16. srp 2024

@kessien Po měsíci očekávám, že na mě chlap kouká jako na bohyni a široký boky považuje za znak plodnosti a pihu na nose za roztomilou a rozlítaný vlasy ta korunu krásy, já na něj koukám taky tak. S hulvátem, který mi akorát shazuje sebevědomí bych na další rande nešla.

gruyerre
16. srp 2024

@kessien hrůza. To je debil.

lenerka1
16. srp 2024

Pokud se cítím pod lehkým tlakem, v napětí, mírně nervózní po měsíci, nechci vědět, co bude za rok 🙀

hasara33
16. srp 2024

@kessien pryč od takového hovada. V začátku vztahu tohle fakt není normální a začíná pomalu, ale jistě tebou manipulovat tím, že ti zničí sebevědomí. Ukonči to a úplně ho zablokuj.
Minimálně první rok vztahu by z tebe měl být normální chlap úplně hotový a nedostatky považovat za roztomilé. 😁

mourovatakocka
16. srp 2024

@kessien To je jak z učebnice o takovém tom nenápadném postupném ovládání něčího sebevědomí. Teda za sebe bych asi chtěla vědět, kdyby třeba můj dech nebyl ok 😜🙈 Ale aby mi po měsíci chlap radil, kolik mám zhubnout, kritizoval a já pak byla v presu, abych teda dostala jeho požadavkům - tak nějak takhle 🖕

evellin123
Autor odpověď smazal
Zobraz
zuzkasim
16. srp 2024

Jednoduše, buď se mu líbíš taková, jaká jsi, nebo zamilovaný není a nemá smysl si nic nalhávat☹️

sonaxoxo
16. srp 2024

Udělat pa pa..👏 ale abych si to ještě s ním " užila", tak bych mu taky ráda třeba řekla, že smrdí atd.aby věděl, jaký to je..☝️

marketa1218
16. srp 2024

@kessien No tohle opravdu není fajn kluk . Dokážu si to představit po 10 letech manželství, ale takhle že začátku? To bych ho poslala někam ...

luciesofiealex
16. srp 2024

@marketa1218 promiň ale to si neumí představit ani po 10 letech manželství ať se na mě nikdo nezlobí ale říkat své přítelkyni popřípadě ženě něco takového je i po x letech hnus

sanyy22
16. srp 2024

@kessien Ježíši kriste, tak je pí*us🤦🤦

alubif
16. srp 2024

@luciesofiealex ??? Myslím, že pokud se to řekne citlive , tak by si lidé v dlouhodobém vztahu tyto věci měli říkat. Špatně je to hned na začátku, jak to ma autorka, tam už by měl blikat majáček. My si teda s manželem občas upozorníme na svoje nedostatky, slušně a musím říct, je to dosti motivující. Někdy se tomu i dost zasmějeme, ale máme snahu to aspoň trochu zmenit. Co je na tom zas tak špatného.

janule0123
16. srp 2024

@kessien nohy na ramena a pryč … nechci ani vědět co by ti říkal po roce, 10 letech …

kessien
autor
16. srp 2024

Holky skončila jsem to s nim😂ale nenapsala jsem mu proč….Asi na to nemám kapacitu.At si to přebere.Ja mu taky nerikala po sexu ze smrdí potem,ze i toho dýchá jak kdyby byl v posledním tažení atd.Nechapu proste,ze někdo ma tuhle potřebu ☹️

gruyerre
16. srp 2024

@kessien to je trochu škoda, já bych mu řekla, že proto, že se choval jako kretén. Ale super, žes to ukončila.

natysnovec
16. srp 2024

Souhlasím s @gruyerre řekla bych mu jaký je to kretén.!

merope
17. srp 2024

@kessien Podle BMI kalkulačky je tvá ideální zdravá váha 61 kg. Takže fakt nehubnout. A pokud si někdo myslí něco jiného, tak ho poslat do háje.