Dobrý večer, měla bych takový dotaz.... Mám s přítelem 3 malé děti a včera mě opět začal psychicky deptat... Má nemocné ucho a bouchla sem ho do něj , začal být agresivní . Řval přes celý byt ,trepal se nervama a dál mi 2 rány do boku obličeje ,až se mi hlava zamotala ... když jsem držela malého v ruce....... Říka,, ty kur...... Tě budu deptat celé dny psychicky ty štět..... Takmsem vzala telefon a volám policajty on mi ho sebral a třískl s ním o zem... Přežil to jen do půlky displeje.... Zavolala jsem zamčena v koupelně.. začal triskat do dveří před dětma otevři je!!! Nebo to tu rozsekám!!! Tak jsem se oblékla vzala děti a šla ven je zavolat.. po 10min přijeli vše jsem jim řekla , půjde to pres správní řízení a sociálku... !am právě dotaz jak to vypadá.... Když přijde sociálka.... Máte zkušenosti? Děti mají holka 2,5 let a 4 měsíční dvojčata.... Tahle žiju delší dobu.. nebylo to poprvé co mě napadl.. ale odhodlala jsem se zavolat až teď... Děkuji za odpovědi.....
Socialka zkouma, v cem ziji vase deti. Zda je treba vase vzajemne chovani netraumatizuje, jak se chovate k nim a k sobe, zda maji deti zazemi, zda u vas netrpi. Chapu to spravne, ze fyzicky konflikt zacal tim, zes ho uderila do nemocneho ucha? Pokud je to u vas Italie, rozpustila bych to. Decka z toho musi mit nervy.
Ano, zqtim kdyz je to prvne je to oreetupek? U lekare jste byla? My treba u takovehoto druhu orestupku,jiz evidujeme i mozne domaci nasili, kdy ale domaci nasili neni jednoduche po jednom oznameni kvalifikovat,nocmene informace zustanou jiz u nas,tedy aspon tak to delame na mem oddeleni. Jinak, socialka by vas jistenmela.navstivit budete tzv.pod dozorem. A co vam radim jako oolicistka a zena. Sanci mu dalsi nedavejte,kor kdyz je to jiz opakovane. Budetebtrpet vy i deti. Ublejare jste byla?
moc Vám držím pěsti ať se od takového pitomce odhodláte odejít..nebude to legrace, ale žijete všichni v hrozném stresu..co kontakt azylového domu pro matky? rodina nepomůže??
Tal to je hnus, odejdete a detmi co nejdrive. Kontaktujte azylovy dum...
Hraje hry, je zavisly.. jde spát v 5 ráno a já v 6 vztavam k dětem.... Vždy se domluvím s kamarády nebo a rodinou vemu děti a jdeme ven, cizí lidé mi pomáhají víc jak on, on vůbec... Hraje hraje. Hraje ty svoje hry , kouří víte co,když to nemá je agresivní i na děti...
Nepomyje po sobě ani talířek s žádnou maličkosti mi nepomůže.. dcera tak vztane semnou z pokoje dojde do obýváku chce si sním hrát ale on spí do 12 třeba q já litám a ujizim jeho bordel... Azylak již v našem městě je zrušen :((
Slyší brečet 4 měsíční miminka ,já lítám jak kráva a on si v pohodicce spí na gauči.... Je to na mě moc
@smoulinka6666 děti to všechno vnímají, já bych se bála, že teď když jsi zavolala polici může přijít ještě něco horšího. Myslím, že můžeš do jakéhokoliv azylového domu né jen v tom vašem městě.
Držím palce. Za mě lepší žádný otec než takový to
@ladyhacek ano já si byla vědoma sociálkou... Ale pokud by tě chlap udeřil do obličeje s dítětem v ruce a říkál že ti bude dělat peklo do té doby než se spakujes co by jsi dělala? Já se o děti starám sama , vše dělám sama jakoby tu nebyl ale jen ale hraje a spi a: huli
@smoulinka6666 spakovala se , já tedy naštěstí mám v případě nouze kam jít > rodina, přátelé. Ale tyhle lid jsou nevyzpytatelní - koukla bych se po nějakém domově 🙂
Každopádně držím palce ať se vše brzo vyřeší a ty i děti jste v bezpečí!
@smoulinka6666 no jestli je to takhle, tak zdrhej hned (azylak, pribuzni, kamoska). Gambler a fetak te rychle stahne dolu a deti maji super vzor pro zivot, jak se ma chovat muz a otec. Resila bych to i s ospodem, aby to nevypadalo, ze unasis deti od otce, s policii a pozadala bych o predbezne opatreni soudu o svereni deti do pece a dale bych pozadala nasledne o jejich svereni do pece. Proc s nim jeste jsi?
To chce od něj vypadnout co nejdříve, jít třeba k rodině, pokud by to šlo. Lepší to nebude jen horší a horší. Zajdi si k lékaři, ať máš potvrzení a utečte. Ještě to udělá před dětmi, je to ubožák. Stejně ti s ničím nepomáhá, tak ti ani chybět nebude, spíše naopak bude ti mnohem lépe bez něj a dětem určitě.
@smoulinka6666 tedy mas to velice tezke a uprimne tez nechapu proc s takovym clovekem tolik deti, nebo proste vic nez jedno kdy vicecetne tehotenstvi neovlivnis. Asi jde o to jak dlouho mu trvalo nez se takhle zmnenil. at jste brzy v bezpeci a do budoucna vice stesti!
@smoulinka6666 Tak první věc ..... Ano partner je agresivní a nevyrovnany! Ale pokud má nemocné ucho tak zrovna tam si ho praštit neměla. A prastila si ho už se synem v ruce a nebo sis ho vzala jako štít? Všechno špatne! Vím, že se třema dětma se budeš muset sakra snazit. Dulezita je Pomoc rodiny! Máš?
Určitě zacni zprávou od lékaře o napadení, pro sociálku si připrav co nejvíce důkazů o napadeních, agresivitě. Foť, nahrávej- a ukladej na cloud (nebo u někoho) , o mobil člověk snadno přijde. Stesky o tom jak ti nepomáhá nejsou pro sociálku ani policii relevantní, u psychologa nebo na ospodu to okrajově zmínit můžeš, ale to je o tom, co mu "dovolíš " a ne o agresi - a to je teď prvotní. Na sociálce si nic nepřibarvuj, nepřeháněj, prostě popiš situaci jak je a řekni, že chceš oficiálně požádat o pomoc. Je dobře, že jsi zavolala policii (A vůbec se rozhodla odejít!), sociálka dřív nebo později bude mít jejich záznam, a to se počítá. Poradí ti, jak máš postupovat dál, co máš podat na soud, kde je volno v azylaku atp. Snad.
No snad najdes kuraz odejit,vetsina obeti domaciho nasili tu silu bohuzel nenajde...
@smoulinka6666 jak to s vámi vypadá? Co je nového?
Utec jak nejrychleji muzes,bude to cim dal horsi!