Myslím na jiného. Co mám dělat?

7. pro 2022

Zdravím, mám přítele už 10 let je o 15 let starší.. máme dvě malé děti 6 a 4 ..prošli jsme si hezkýma i těžkýma chvílema. prošli jsme si oboustrannou nevěrou. já ještě před dětmi,přítel až po dětech.. on měl milenku přes rok..když jsem to zjistila tak to ukončil, i když zezačátku říkal,že s ní chce být.. já mezitím nastoupila do práce,kde jsem se zakoukala..ale tak,že na něj musím pořád myslet hrozně mě fyzicky přitahuje.. ráda na něj koukám,ráda s ním mluvím..pořád na něj myslím ve dne v noci.. on to má stejně..jediný problém že je o 25let starší.. můj přítel a táta děti je jinak hodný,stará se o mě i děti, doma pomáhá a v klidu se postará o děti když jsem zrovna v práci. samozřejmě hádky jsou..ale už mě fyzicky nepřitahuje. beru ho už spíš jen jako kamaráda a tátu děti..vážím si ho .. ale láska a něha a vášeň už tam není..

kakba
7. pro 2022

Prosimte kolik ti je? Nezlob se, ale zahrabat se s takovym dedou? Ani kdyby mel zlatou kartu a luxusniho ptaka, nikdy.

l_
7. pro 2022

@kakba odsoudit je taaaaak snadne 👌

jana_zofie
7. pro 2022

Parova poradna? Mohli by pomoct s tim prazdnym mistem misto lasky. Treba to jde jeste zachranit. 10 spokojenych let bych bez boje nezahodila.

kakba
7. pro 2022

@l_ bohuzel, i 10let vekovy rozdil je na stari znat.

autor
7. pro 2022

@kakba jo to bych neřekla.. záleží na vyspělosti obou lidí.. s přítelem jsem 10let a nikdo se nad námi nikdy nepozastavil nebo mě to ani nepřijde,že by to bylo nějak výrazně znát.. on vypadá mlade,takže když někomu řekne svůj věk ..nevěří mu..

autor
7. pro 2022

@kakba já nevím ale právě že dávám na city a na to jaky člověk je a jak se ke mě chová.. než na to kolik mu je..i když teda sama uznám,že 25 je dost..ale dá se tomu poručit? když ti někdo sedne vším vzhled, chování atd..

l_
7. pro 2022

@kakba je to o veku... Chlapu jsem mela pomerne dost.. vekovy rozdil 0-16.. nejspoko.jsem.byla s chlapem o 15let starsim a to jsem byla mlada zaba.. ted jsem s chlapem o 16let starsim a krom vrasek a vzpominek 🤷🏻‍♀️ jsme spoko a ostatnim je po nas 💩 ze to casem bude znat.. hele furt lepsi aktivni o 16let starsi, nez o 8let starsi pecival 🤷🏻‍♀️ s timhle mam pocit ze ziju a ze ja jsem ta.stara, ne on 😎

l_
7. pro 2022

Srdci se tezko porouci.. ale v klidu si sedni a popremyslej.. hodne premyslej.. vztah co mas, se da ozivit ze stereotypu a pokud jinak funguje, hledala bych asi cestu tady.. ona ta jiskricka a kouzlo noveho muze rychle vyhasnout.. ale lehko se radi, tezko se bojuje.. 25je dost, o tom zadna.. ale stejne nikdo nevime, co bude, jak dlouho tu budeme atd.. vidina spolecneho stari apod, je takova lehce naivni vzdy (pro me tedy)..

autor
7. pro 2022

@l_ já se nebojím toho co by bylo při tomto věkovým rozdílu teď..ale popřípadě třeba za 10let.. nad tím dost přemýšlím.. vzájemně se přitahujeme.. ale co pak? co až jemu bude 60 a mě 35? je to těžké.. ta jiskra co přeskočila doma není.. hrozně mě to k němu táhne..nevím si rady .. často přemýšlím,nad tím co kdyby jsme měli šanci někam jet se lépe poznat mimo práci.. 🤔

l_
7. pro 2022

Bud opatrna.. vse poradne zvaz, promysli.. snaz se na to podivat z pohledu nekoho jineho (ze by to prozivala kamaradka, co bys ji rekla).. a uvidis.. lehce se soudi, hur se to zije... A zijem jen jednou..

korin
7. pro 2022

Myslím, že když ženská nastoupí po rodičáku do práce, je snadné se zamilovat. Nemusí jen lítat kolem dětí, někdo si jí váží, jsou vidět výsledky pracovního úsilí... Nikam nespěchej, je to jen hormonální bouře. Je jasné, že tě aktuálně nepřitahuje tvůj partner, když jsi zamilovaná do jiného, ale to časem přejde.

rebe
7. pro 2022

I když máme doma lásku, přítele, důvěrníka, skvělého tátu, stejně něco chybí, nikdo nám nevyhovuje na 100 %. Třeba těch 20 % je něco, co nám schází. Když pak potkáme někoho, kdo přesně těchhle 20 % má, je snadné podlehnout iluzi, že je perfektní. Není.Má těch 20 % a tobě se velmi snadno může stát, že kvůli nim ztratíš toho, co je 80%.

konidana
8. pro 2022

máš přítele, se kterým máš děti, to je rodina. Vaše rodina funguje. Chtěla bys jí rozbít? No myslet na jiného klidně můžeš, ale tím bych taky skončila.

kecalka2
8. pro 2022

No já si myslím, že i toho, co máš doma to moc růžové nebude. Oboustranná nevěra, on milenku rok. Což znamená, že pro něj něco znamenala. Mě třeba také velmi silně sexuálně přitahují starší muži o 15 let. Je mi 30. A jsou pro mě zkrátka atraktivní. Manžela mám o 7 let staršího. Tys šla po rodičáku do práce a ženy po rodičáku, nebo i na něm mají tehdence se zamilovat a podvést. Stalo se mi to také párkrát. Vlastně dvakrát. Jednou právě na rodičáku, kdy jsem se bezhlavě platonicky zamilovala a podruhé, když už jsem dávno pracovala, ale s manželem jsme měli krizi jak 🐷. Jsme spolu deset let. Vždy mi trvalo cca rok, než jsem se odmilovala a přešlo to. Mezitím krátké epizody, kdy jsme se vzájemně líbili, nic neproběhlo a až tak jsem ho nežrala. Ale já se s muži díky práci vídám prakticky každý den. Takže mě už nějaký chlap jentak nerozhodí Pak jsem si řekla, co jsem na něm viděla, byla jsem ráda, že nic neproběhlo. Vše se odehrávalo v mé hlavě. Nepřiživovala to psaním, schůzkami, ničím. Kdyby jo, trvalo by to déle a utrápila bych se. Takže být tebou, tak bych nic nepodnikala, pokud nechceš zůstat sama. Jelikož nevěra se provalí a co poté

autor
8. pro 2022

@kecalka2 mám také práci kde dělám z 99% jen s muži.. toho muže budu vídat stejně,protože kvůli němu práci měnit nechci.. napsal mi že je do mě zamilovaný..což k mě situaci moc nepomohlo .. 😔 a i kdyby to skončilo,tak vím že to přijde znovu .. vnitřně i když svého partnera mám moc ráda a vážím si ho.. tak cítím,že mi v tom vztahu po těch letech už spoustu věcí chybí..a to se asi jen tak už nenapraví..

sonaxoxo
8. pro 2022

Moc dobře ti rozumím, jak se doma cítíš a myslím si, že už se prostě ty city doma nevrátí.S tím druhým bych byla jen kamarádka, ten věkový rozdíl je fakt moc, vím, musí to být neskutečně těžký, ale nevidím v tom dlouhou budoucnost, max.úlet..

kecalka2
8. pro 2022

@sonaxoxo Tak já i když jsem se platonicky zamilovala jinde, tak se láska k manželovi po odmilování vrátila a neměnila bych. Jenže u nás máme jinak stabilní vztah, kde cítím, že mě miluje a dělá pro nás hodně a lepšího bych nenašla. U zakladatelky asi těžko něco budovat. Ale také bych do takového věkového rozdílu nešla

viki999
8. pro 2022

Hele ktera baba tohle nezná 🤷‍♀️
Nějaké pobláznění a vzplanutí.. ale moje zkušenost je, že když se na to člověk podívá střízlivýma očima, zjistí, že v konečném důsledku to nikam nevede...aneb Paretovo pravidlo..

blondterezka
9. pro 2022

Mě je 26 a můj manzel (29)se totálně zabouchl pali mosty , ze když se rozvede proda vše , co jsme spolu vybudovali . Takže nejenze nemáme tátu nemám partnera a chtěl by nám vzít kvůli nějaké náš domov . Nevidí , neslyší a pozor já jsem ta nejhorší vůbec to nechapu muže se stát ledaccos v životě . Je to spíše u lidi co nemají své hranice a Jsou nevyzrale , ze si nevazi to ho , co mají doma . Jdou radši jinam hledat naruc , než aby zamakaly na svým vztahu A udelali ho tak , aby byli šťastní oba . Ono je to pohodlně vyměnit za nekoho jineho a žít V euforii. Která stejně jednou zase pomine . A ruzovy brýle spadnou .

teasapple
9. pro 2022

Zaměřila bych veškerou pozornost na manžela a děti. Jela bych i na nějaký retreat pro páry. Podniknout vše aby ve vašem manželství zase vzplanula láska a vášeň. Pokud to tam bylo, půjde to, bude to makačka. Bude třeba možná i odborník....Ale pokud to klapne? Není nic víc! A ten úžasný pocit potom. Že jste to zvládli. Nic to nenahradí. Zblíží vás to, prohloubí se láska a duvera. Půjdeš do jiné práce, nebo tento tě omrzí a může se objevit další chlap co ti poplete hlavu. A tak pořád dokola se plácat. Chybí ti mnoho věcí doma, je třeba to vše zanedbané napravit! Makat... Máš malé děti, krach manželství je jedna z nejvíce traumatizující záležitostí pro děti. Myslí na ně. Bez práce na manželství ...podlehnout jinde vášni, ve finále si to budeš vyčítat, ublížiš celé rodině a nikdy si to neodpustis.