Holky, chtěla jsem se zeptat.... Začalo tím že jsme se zasnoubili, jsme spolu 3 roky a máme skoro ročního syna. A byli jsme šťastný... Ale poslední dobou se začal chovat divně... Vím že se to nedělá a nemá, ale vlezla jsem mu do telefonu mezitím co se sprchoval... A našla jsem tam konverzaci s bývalou.. Byli spolu i někde na diskotéce, kde se nejspíš líbali a on ji psal že doufá že z toho vznikne něco víc... Když jsem se druhý den ptala zda mě podvádí šíleně se rozčílil a byl vulgární a hnusný... Pak mi řekl ať si zabalím věci a vypadnu... Tak jsem začala balit a mezitím on odešel, po chvilce se vrátil začal mi vytahovat věci z kufru, brečel a kleknul si předemnou a začal mě prosit ať neodcházím že nás miluje, že nikoho nemá a že by se sám prý přiznal... A já nevím jestli mu to věřit nebo ne... :( Ale od té doby se strašně snaží, pomáhá i hlásí ke komu jede.... Už fakt nevím co si o tom myslet a hlavně jestli mu můžu věřit....
Já bych ho kopla do řiti, už jen proto, že se k Vám chová vulgárně, to by neudělal milující muž za žádných okolností. Ujet sice může, je to sice špatně, ale jsme jen lidi, ovšem musí se k Vám chovat stále s respektem a láskou, což není evidentně případ Vašeho muže. Už proto, že spolu máte dítě bych nechtěla aby vyrůstalo s někým kdo se ke mě takto chová.
Kvůli malýmu bych mu šanci dala... Ale jak se znám, byla bych ostražitá a otázkou je, jestli takový vztah nakonec má šanci...
Momentálně si dá pozor, říká ti ke komu jde - ale přece nebudeš lustrovat každou jeho cestu, jestli je opravdu tam, kde řekl...
Nejspíš by dostal nůž na krk - ještě jednou něco zjistím a odcházím.
Snad si jen honil ego - ale ony ty bývalky bývají oříšek...
Zkusila bych hrát otěvřeně, zdělit mu, že jsi četal tu sms, co tím myslel a proč. Udržet u toho nervy a zůsta v klidu a zcela věcná... respektive bych asi zkusila nějakou dobrou manželskou pordnu nebo vztahového kouče... Protože za mě jeho reakce vypadá vpodstě jako šoková - sám si uvědomil, že udělal kravinu a nevěděl, jak z toho ven, tak prostě zkusil všechno zapřít a "vyhnat". Jenže pokud si nerozmyslí proč to udělal, zkusí to znovu. A sám si to rozmyslet podle mě nedokáže.
Čili z mého odhadu ten vztah má cenu, ale je třeba na něm zapracovat.
Moje zkušenost je: POkud to udělal jednou, udělá to znovu a znovu dokud budeš tak hloupá a budeš mu odpouštět, tak ti bude jen lhát. Typický, jakmile se začne mluvit o nevěře, chlapi jsou hnusny a řvou na ženskou. Úplně jako bych slyšela ty svoje ex idioty.... Vem nohy na ramena a pokud máš kam jít, řekni mu sbohem a at si užije bejvalku.... Kretén.
Chybu muze udelat kazdy. Nechápu ovsem, kdyz pise jiny, ze doufá, ze z toho bude neco vic. Ale budiz. Ale ve chvili kdy by me vyhodil z bytu, MATKU jeho ditete a snoubenku, za jeho chybu, tak by mel utrum. Tohle neni chovani dospelyho chlapa...Neverila bych mu uz nikdy.
Zasnoubí se s tebou a doufá že s bývalou se to rozvine v něco víc? To je silný kafe. Upřímě, asi kuli prckovi bych vydržela a uvidíš jak se to vyvine. Svatbu bych ale odložila. Nevím co dál poradit. Takových story jsou tu stohy, bohužel nerozumím tomu proč to ty chlapy tak láká když mají doma pohodu ☹
Ja bych zrusila svatbu. Ve chvili, kdy mate dite a uvazujete o svatbe by to mel mit natolik srovnane, abys byla jeho absolutne jedina. Dalsi vec je jeho agresivni chovani vuci tobe.
Neporadim ti, co delat, ale ja uz bych mu neverila anebo by trvalo dlouho, nez bych znovu zacala. A pro me by bylo asi nejhorsi to vyhazovani z bytu, to je dalece pres caru. Nejsem pro rozchody a rozvody, rozpad rodiny, ale zkus se zamyslet, zda je pro tebe vubec predstavitelne s nim stravit zivot.
@japona Chtěla bych mu dát šanci, moc se snaží.. Sice důvěra je narušena, ale třeba čas tomu pomůže, nechci malovat hned čerta na zeď... Přece jenom spolu máme dítě a mám ho strašně ráda. ☹
@elvira Tahle bývalá už za ty 3 roky co jsme spolu vystřídala asi 10 chlapů... A mezitím je podváděla.. Tak nevím co si mám o ní myslet... ☹
@sammaelka Bohužel ani tak to vždycky není - někdy jo, ale dost často chlap zahne prostě proto, že je příležitost, i když doma všechno klape úplně v pohodě. Asi jako když máš doma narvanej bar, před barákem super hospodu kam ráda chodíš, ale občas si prostě jen tak dáš pivo v baru jinde, pro tu změnu, a že to jde. Je to smutný, ale chlapi to takhle fakt mívají, nijak hluboce nad tím nepřemýšlí.
@denca15 Pokud šanci chceš dát, tak jí dej. Sama musíš vědět. Ale zrušila bych svatbu. nemůže to projít jen tak, něco se musí stát. Můžete se zasnoubit za rok, když to bude dobé. Vrátila bych mu prsten, že teda můžete zkusit znovu vybudovat důvěru, ale že vzít si ho po tomhle nemůžeš.
@denca15 no paráda! Ještě aby Vám do rodiny zavlekl nějaký filcky. No fuj. Promiňte mi to 😀 ale to bylo první, co mě napadlo. Asi ho milujete, že? To je těžký. Láska hory přenáší....,ale láska by dle mě měla mít nějaká pravidla, přes které prostě vlak nejede. Děj se co děj. A stane-li se, uklouzne-li někdo (ano nikdo není neomylný a někdo si holt někdy potřebuje dokázat, jaký je samec/samice), má přijít domů, s výrazem zpráskaného psa, vše vyklopit a safra se snažit a kát. Né že lže, pak Vás vyhlásí....a až pak se laskavě kaje. To dle mě není ten správný charakter. Ale zas jsem u toho, že každá jsme jiná. Z jiného těsta, z jiných rodin. Hledáme v partnerech to SVÉ. Znám páry, co umí žít itálii a vlastně to jinak neumí, jsou na sebe sprostí a jejich hádky by byly pro mě fatální. Oni se vyřvou, pak se pomilujou a jdou dál. Nic pro mě, ale někde to funguje. No tisíc lidí, tisíc chutí a zvyků. Já jen doufám, že to ten Váš myslí vážně a dobře to dopadne 🙂
Udelal to jednou, udela to zas.
@sammaelka Doma má vše, uvareno, uklizeno, napečeno, sexuálně taky nepostrádá tak nevím. A syna se starám skoro furt sama.
@pincola Svatbu jsem zrušila, určitě se vdávat nechci, hlavně ne po tomhle co se stalo! Prstýnek je zpátky v krabičce...
@uzsezasenudim Děkuji, každá jsme jiná... A já nejsem "splachovaci"... Nezapomínám jen tam lehko, dala jsem mzj druhou šanci jen kvůli tomu že máme spolu syna a rodina fungovala.. A chci zjistit proč se to stalo....
@uzsezasenudim Nesouhlasim s tím, že po uletu má to ten dotyčný jít vyklopit domu. Jeho svedomi se sice uleví, ale co ten partner? Po uletu jedině zatloukat a zatloukat a nechat se uzirat cernym svedomim..!
Jednu sanci ano. Chovat se tak aby pochopil ze ta sance je prvni ale i posledni.
@denca15 Mne můj manžel (tehdy přítel) taky zahnul. Se sestrou jeho něj kamaráda, byli opili, na cestě z hospody si udělali "přestávku".
Původně mi to říct nechtěl. Jenže ona to řekla svému příteli a ten chtěl memu rozbit hubu a u te konfrontace jsem mela byt, proto mi to radej přiznal. A vis jak jsem reagovala? Začala jsem se smát. Nevím proc.
Zeptala jsem se ho jestli k ni něco citi a jestli v tom hodla pokračovat. Řekl ze ne, ze toho lituje. Odpustila jsem mu. Je to už 5 let co se to stalo. Od te doby je vzorný, jsme už téměř 2 roky manzele, máme dum, dceru a cekame druhé. A je to nejlepší muz a otec jakého jsem si mohla prat. Nelituju svého odpusteni.
@sammaelka Souhlasím s tvým postojem, jenže tohle je zas dost jiná situace. 1. Nečekanej úlet, je nečekanej úlet. Obzvlášť v opilosti, se to prostě snadno stane, aniž by to něco znamenalo. Plánovat si "něco víc", to je úplně jiná kategorie. 2. Kdybych se svýho manžela takhle zeptala a on mě místo zatloukání, nebo přiznání vyhodil z baráku, tak bych šla. A to, že se teď snaží? Cha! To všichni, ale nikdy to netrvá dlouho. Ono totiž to jejich "snažení" je přetvařování se. A nikdo se nevydrží chovat jinak, než je jeho přirozenost, navěky. Když se chlap (ženská), začne snažit a chová se výrazně jinak, než kdy dřív, tak jen dělá to, o čem ví, že jeho partner chce. A dělá to proto, aby si šplhnul, ne proto, že by se zničeho nic stal jiným člověkem.
já bych neuměla žít s myšlenkou že má partner potřebu mě podvádět... tohle není život ale přežívání. neuměla bych zapomenout pořad by mě to někde uvnitř hlavy šrotovalo a trápila bych se hlavně já...neustále bych podezírala, žila v křeči co zas bude....raději bych odešla.
@nutricnihodnota Ja nevim a ani vedet nechci, jestli bylo mezi nimi neco vic, driv, dele......
Vim jen to, co mi muz rekl. A kdo vi jestli mi rekl vse nebo "jen to nejnutnejsi". Kazdopadne je to za nami, nevracime se k tomu a milujeme se.
Můj názor? Šla bych od něj. Když se neumí ani přiznat k tomu, co se stalo. Jakože asi si s bývalou nevymýšlý sexy story, jak si ulítli na diskotéce, že ano. 🙂 Víte mě kdysi, to jsem byla ještě na středí, velmi podivné chování přítelovo taky dohnalo ke šmírování 😀 respektive jsem mu tehdy prolustrovala historii na icq a světe div se, zjistila jsem dost 😀 Nelituju toho, že jsem to udělala. Ač si myslím, že to není správné! Ale nu což! Dostala jsem odpovědi, kterých by se mi jinak nedostalo 😀 My tehdá měli na pozadí trochu jiný román s trochou jiných okolností ..... a já to tehdy vzala s tím, že mu odpustím a my popojedem. Ale nejde to. Jsem ten typ, kterému jednou bodnete nůž do zad...tak se ten cit pomalu ale jistě začne vytrácet. Ani né do půl roka jsem to ukončila. Do teď vím, že nejsem s to skousnout nevěru. Nejsem typ co podvádí a lže a nesnesla bych to u svého partnera, dítě nedítě. Proč bych měla dávat svýmu milovanýmu dítěti pokřivený obraz toho, jak spolu dva "šťastně" jsou i ve lžích a nevěrách ☹ Ještě by mě dost tedy popudila ta jeho vzteklá reakce. Inu né nadarmo se říká, že se potrefená husa ozve, že? Ale každá jsme jiná. Netvrdím toto jako ultimátní pravdu, ale domnívám se, že lidi si nemaj lhát a dělat ti křivárny. Neb pak byste taky mohla večer co večer v sobě živit tu hořkost "kde je", "s kým je" ..... a budete vědět, že když se zeptáte, zalže. Z toho si jeden dle mě užene akorát nemoc. Víte možná byste taky měla hrát čistou hru a říct mu, že jste selhala a do toho telefonu se mu koukla. Že víte, co se stalo. A podle toho, jak si pak popovídáte, uvidíte, kudy a jak dál. 🙂 Hodně štěstí! Peace