Dobrý den mám na vás velký dotaz přítel mě vyhodil z bytu jsem na rizikovém těhotenství a ještě mám 6 letou dceru trvalý pobyt mám u nej ale vyhrožuje ze mi ho zruší a že mě vyhodí na podnájem nemám nárok když marodím tak mi podnájem někdo nedá máte někdo podobnou zkušenost prosím
@codal dobře dekuju za reakci
Je mi ľúto ,ako si dopadla.Hlavne kvôli Tvojej dcérke. Ale veď niekde si musela bývať predtým .Čo Ta viedlo k tomu nasťahovať sa aj s dieťaťom k chlapovi,kde Ti nic nepatrilo.Tak trochu si tej situáciu išla naproti.Ak už máš dieťa a nevydarený vzťah za seboutreba byť zodpovednejšie a v prvom rade myslieť na dieťa.Teraz už len poprosiť rodinu alebo azylový dom.A spoliehaj sa už len na seba.Drzim palce.
Může, ale jelikož tam máš trvalé bydliště, tak musí nejdříve požádat o zrušení tvého trvalého bydliště na příslušném úřadě a to v tom mu nemusí vyhovět, zvlášť když si těhotná 😉 6ti letou dceru máte spolu? A proč bys nemohla jít někam do podnájmu? Pokud peníze máš, tak je každému jedno zda marodíš nebo ne 🤷♀️ upřímně s takovým člověkem bych teda už v jednom bytě bydlet nechtěla, takže pokud ti může pomoct rodina, dobrá kamarádka nebo kdokoliv jiný, tak o pomoc požádej a zbav se toho šmejda. Jo a pokud si do toho bytu něco investovala a máš chované účtenky, všechno si nech hezky proplatit, protože na to máš nárok. Stejně se snaž vyřídit si příspěvek na neprovdanou matku. Hodně štěstí a hlavně sil. 🍀 Žasnu nad tím, jak se chlap dokáže zachovat - vyhodit ženu na rizikovém těhotenství i s dalším malým dítětem, hnus 🤢 kdo tohle vychoval.....
Zajdi na úřad práce,pomůže s vyplněním různých papírů na příspěvky
@snehurka845
promin,ale chlap,ktery vyhodi z bytu pritelkyni na rizikovem tehotenstvi a jeste s ditetem je hovado.
@zelenaesmolda to úplně súhlasím ,to je
Pokud je to jeho byt, tak tě určitě vyhodit může. Je mi to líto, ale začala bych hledat bydlení, obrátila se na rodinu nebo hledala azylový dům.