Ahoj, potřebuji poradit. S mým mužem máme dvě krásné děti a furt mluví, že si přeje i třetí. Kdykoliv se ale v našem okolí objeví jakákoliv těhotná žena, neustále ji navštěvuje, opečovává a v minulosti jsem ho dokonce přistihla "při tom" s jeho těhotnou známou z práce...co s ním mám dělat? Upřímně nerozumím co se mu líbí na těhotných ženách a už mi dochází trpělivost. Sice se ke mě během mého těhotenství choval hezky, ale ke konci druhého už to bylo toxické když mi břicho neustále líbal a byl nad*žený..jsem fakt zoufalá.
No zoufalá jsi, o tom žádná...
Alan Harper?
😀😀 toto snad není možné
Hadry jsem mu sbalila, tak snad si uvědomí, že každého pohár trpělivosti přeteče.
@alice180 😆😆😆😆😆😆
@tatanaknap94 trochu pritlac. Ony ty příběhy vymyšlené AI jsou poměrně suché. Chce to přidat trochu toho svýho. A možná kurz tvůrčího psaní.
Své čtenáře to najde.😘
Toto nemusí být troll, ale fetiš na těhotné ženy. Existuje to a muže prostě ten buben vzrušuje. Jako Alana Harpera v jednom z dílů 2 1/2 chlapa. Když má chlap fetiš na punčošky, prádlo, chodidla, může mu žena vyjít vstříc, ale v tomto těžko. Tazatelce bych doporučila, aby manžela donutila svůj fetiš řešit, aby ho to netáhlo k jiným ženám. Jinak bude vyhledávat sex s těmito ženami, klidně za úplatu!
@rajdamajda terapii odmítá, vyhodila jsem ho z bytu a děti se neustále ptají na tátu.. podvede jednou, podvede klidně i podruhé 😭
Když jsem byla těhotná tak doma i v práci mi na břicho neustále sahal a líbal klidně i před lidma, říkal mi jak jsem sexy, že jsem překrásná, jak moc mě chce šu*at a už mi to fakt vadilo ale nedal si říci. a najednou po těhotenství vše utichlo a ani o děti se nijak extra nezajímá...
@tatanaknap94 To je jasný fetiš. On bez toho nemůže být a bez bubnu ho prostě nebereš. Někteří z těch, co jdou po těhotných, hledají náhraju u žen, kterým se ukládá tuk jen na břiše. Je to takové šidítko pro ně. To tě lituju, tohle asi nemá řešení. 😔
@rajdamajda První tři roky než jsme se stali rodiči tak se choval naprosto normálně. Nechápu co ho to "tak chytlo"...
@tatanaknap94 Je to prostě fetiš. Já jsem tetovaná a mě si fetišizují někteří muži. Nepotkala jsi žádného, který by byl ujetý třeba na chodidla? S tím břichem je to stejné. Prostě fetiš, bere je to a bude brát celý život. Já jsem zase děsně ujetá na badboye. Vyšši, urostlé, potetované, na kterých je vidět, že mají v sobě drsnost, chlapáctví a jsou emočně nedostupní. Ale já se vzruším i s normálním chlapem. Někdo to prostě bez toho svého fetiše nezvládne a pak sex bez toho nemůže nebo nechce mít. Měl by se léčit, jinak to bude potřebovat stále víc a víc.
Opravdu zajímavé trollení. Nově založený účet a přitom ve 2 skupinkách před několika lety. Sbal mu igelitky a dej mu vybrat, jestli je chce za dveře vpravo nebo vlevo.