Ženy,mám takové dilema ☹ . Můj přítel, se mě včera zeptal,co bych říkala na to, kdyby dostal v práci výpověď a jediná práce, kterou by narychlo sehnal by byla mimo domov,možná i v zahraničí.Já těhotná,sama a pak sama i s miminkem.Jezdil by domů jen na týden v měsíci.A teď to co mě nejvíc děsí,pokud by k tomu došlo.Než jsme se poznali,taky dělal mimo domov a podváděl svou bývalou.A to nejlepší, když mě uháněl a psal mi jak mě miluje a nemůže dýchat ani spát jak moc mě chce, měl zrovna cestu do Mexika pracovně a tam si hupsnul do špinavého bordelu 😲 .No pak se vrátil a skočil na mě, já se mezitím rozhodla že s ním chci být,tak jsem mu dala😃.Kdybych věděla, co je to za starou komedii tak mu nedam nic,možná tak po hubě,jenže jsem nic netušila,doneslo se mi to až když už jsme spolu žili pár měsíců,tak jsem to nějak přešla.Zatím je zlatý musím zaklepat a teď přišel s tímto.Co mám dělat?Asi mám strach😞. Promiňte,že je to taková telenovela.
Vlastně jsme spolu jako nebyli oficiálně, když si šel zadračit s tou mexickou buchtou, ale to jste asi pochopili.Spíš mě napadlo,jestli mu nechybí ty dobrodružství s holkama a nechce mě vyšplouchnout😞.Že možná nezvládá roli věrného tatínka a nudí se.
@zuzana0809 pokud se takhle choval driv, necekala bych velkou zmenu. Ale ty musis nejlip vedet, koho sis vybrala za otce ditete...
@kacca11 No právě.Opravdu ho miluju ale kdybych to věděla dřív,nezačala bych si s ním.Právě, že mu moc nevěřím, ale zatím nic neprovedl.Až teď přišel s tímhle a mě to dorazilo.Sliboval že s cestama končí.Tak jsem nějaká hotová z toho.
@kacca11 Otec bude super ať se stane cokoli,tím jsem si jistá,spíš asi miláček k popukaní.😒
píšeš, že se tě zeptal, co bys na to řekla (na práci mimo domov) - tak mu svoje obavy řekni, že by ses cítila líp, kdyby jste byli spolu, a s miminkem..
@zuzana0809 Bordel je menší zlo než milenky.Do milenky se může zamilovat.....No a práci si snad jednodušeji sežene tady,než v cizině.Asi by se mi to moc nelíbilo,že by byl jen týden v měsíci doma.Jaký bude mít pak k vašemu dítěti vztah??A k Tobě??To mu pak jen navaříš,vypereš a bude zase fuč.
Já bych s tím absolutně nesouhlasila.
@lv Asi budu muset ale fakt nevím jak začít.Za hodinu přijde a bude chtít slyšet něco.Já jsem proti.Myslim že by to byl konec našeho vztahu.Ale jak mu to říct a nedávat ultimáta?To je pitomá situace fakt.
@soyevita Taky nesouhlasím.Je svářeč a je fakt,že takovým jako on platí v zahraničí dobře, ale tady taky docela slušně.Jenže si vymyslel že chce stavět barák a koupit nějaký blbý auto zase.Myslim že se chce jen dostat z domu a vymýšlí blbosti.😡
@zuzana0809 Pokud je normální a stojí o Tebe i o dítě,tak to pochopí.Proč dávat ultimáta?
@soyevita No já mám strach mu něco říct,jsem hrozná teď a když si vzpomenu jak mě bolelo to co jsem se tehdy dozvěděla tak musím brečet.Abych na něj nemluvila, nezačala bulet a nevypadalo to jako ultimátum, nebo citové vydírání.Jenže mě je do breku už teď.Tak nevím.On na ně křičet nebo něco nebude ti vím, ale nechci brečet.Chci mu jen říct nějak, že s tím prostě nesouhlasím ale bez fňukání asi nějak krátce ale ne výhružně.Já nevím.Jsem v háji😭
@zuzana0809 To víš,teď s Tebou cloumají těhotenské hormony.To je normální,že se rozbrečíš 😉Řekni mu,že auto ani barák Ti nemůže vynahradit čas,který netrávil s Tebou,nebo pak s vámi.
Jo nějak to zkusím a díky za rady.Jsem ale ráda i za ty názory kde píšete že by jste bordel nepřekousli.Ja jsem mu jednou řekla že by to jiná nepřekonala a on mi řekl, že by to tak prožívala jedině hysterka jako já😠. Přitom vidím,že jsou i takové co by ho kopli do zadku😃.
@zuzana0809 já bych teda návštěvu bordelnu nepřekousla ani omylem. A to nemluvím o milence... prostě pro mě je důvěra zásadní. Jinak k tomu jak mu to říct.. já když jsme měli nějaké krize, že jsme při každém slovu druhého byli vztahovační a komunikace vázla, tak jsem to řešila písemně. Prostě jsem mu napsala mail a čekala na odpověď. Člověk si zformuluje myšlenky, napíše to vhodně, ten druhý ho nemůže přerušit, prostě si to přečte až do konce a pak má čas na zformulování své odpovědi.
@martiina_k Ježíš to je super nápad😄. Děkuji moc.Akorát na e-mail moc nechodí.Přibalím dopis ke svačině ráno😃
ultimáta fakt ne, není mu 5let, abys mu zakazovala..formuluj to pozitivní, že bys raději, kdyby ti byl na blízku, kdyby viděl své dítě, byl součástí každého společného dne ..co bylo, bordel, ani obavy o věrnost bych vůbec nezmiňovala..
@zuzana0809 jasně, nemusí to být mail, může to být klidně dopis. Prostě sama to dobře zformuluješ, promysli si to, nepiš to v afektu a výsledek bude určtiě dobrý. Taky bych nepsala ultimáta, ale obavy bych tam naopak napsala. Aby věděl, co tě trápí.
Moje nejmladší dcera má přítele, taky měl nyní možnost výhodného zaměstnání v Německu, hodně výhodného, ale nevzal to. Ptala jsem se ho proč, i když jsem odpověď tušila. Řekl mi, že by jí tu nemohl nechat přes týden samotnou, jezdil by jen na víkendy, že by se mu strašně stýskalo a že to radši čert vem peníze. Tak asi tak. A Vy ještě budete mít potomka. Můj muž kdysi odjel na montáž do Vietnamu, měla být půlroční, nakonec trvala rok. Pak jezdil sice na kratší montáže po Evropě, ale odcizili jsme se. Já tu sama s dětmi a on taky nebyl zrovna věrný chlapík. Rozvedli jsme se. Takže já bych, se zkušenostmi, co mám dnes, s tímhle nesouhlasila.
@zuzana0809 zajímalo by mě, jak to nakonec u vás dopadlo?
Tak bud mu veris nebo ne. Ja bych s nim asi mela problem, tedy cekala bych, ze jak se choval jednou, bude se chovat znovu. Asi bych neprekousla ten bordel, to fakt ne... Na druhou stranu, to, ze ted nema prilezitost z nej nedela cestneho chlapa.