Dobrý den, zajímalo by mě, jestli doma nemá někdo podobnou zkušenost. Jsme s manželem spolu už dlouho, ale poslední měsíce si všímám pravidelně jedné věci. Dva dny potom, co spolu spíme, se začne chovat fakt divně. Je protivný, nepříjemný, hádavý, podrážděný.. trvá to tak dva dny, pak je zase v pohodě. Je mu 39.. premyslela jsem, jestli nebude chyba ve me a v mem chovani. Ale nemam ten dojem, naopak se snazim, aby byl doma klid a nebyl duvod se hadat. A stejne to neklapne a je dusno, ktere zpusobuje on..
Manžel to má občas, nepije, nekouří, takže není pravidlo kdy to je. Ale všimla jsem si, že to začalo okolo jeho 40 let. To stejné měl i můj otec okolo těch 40 let a to jsem si říkala, že takového chlapa do života rozhodně nechci.
Manžel je někdy fakt na ránu, někdy mu vadí i to, že dýcháme 😄😄😄🤦♀️ máme spolu 2 dcery - 6 let a 3 roky.
U nás tedy stačí říct, že nejsem na ty jeho výkyvy nálad zvědavá. On si totiž ani to chování neuvědomuje. Nevím co to je, asi nějaká krize středního věku nebo nevím.
U nás to je asi tím, že moc pracuje a pak chce taky klid, ale ten tady se dvěma malými dětmi moc nebude.
Manžel to má třeba vždy, když se "připije" (nepije nikdy moc... ale vím, že pokud vypije tolik, že se to projeví na jeho aktuálním chování, tak to bude mít tak za dva dny dojezd předrážděnosti. Není to úplně kocovina - nějaké "je mi blbě" už dávno odezní.... Ale výkyv v chování tam je.... Myslím, že sex může způsobit podobný efekt (vyplavení hormonů, prostě), ale co s tím, ti neporadím. Krom toho to s ním probrat.