Máte někdo zkušenost s terapeuty/psychology? My s manželem k jednomu chodíme, máme problémy v manželství (ze strany manžela). Manželovi to prý pomáhá, ale mně to prostě nic nedává, to co on tam povídá tak dávno vím z psychologických článků a časopisů. A to co opravdu potřebuju vědět/pochopit, tak na to mi prostě odpověď nedá. Cítím se jak blázen 😁
Musi sednout, nekdy je dobre pokud jste na sezenich sami, nekdy oba…me taky psycholozka casto opakuje to co vim, ale vedet a byt schopny podle toho jednat jsou casto dve odlisne veci. Me treba vyhovoval hodne zpusob prace dceriny psycholozky, kdy jsme se nejprve sesly mi dve, rekly si co potrebuju, co ocekavam, jake mame potize, pak mela tri setka ni s dcerou kdy na konci jsme sedely cca 15 miniut spolecne a resily co aktualne vyplavalo a pak jsem mela zase zaverecne setkani s ni. Jasne bylo dano co potrebujeme pochopit, rozklicovat a pak jsme se dozvedela i veci ktere jsem vubec netusila, ze jsou problem (jelikoz ja je jako problem nevnimala, ale dcera ano).
Mám terapeutku 10 let. Sedly jsme si hned. Je hezké, že mě zná tak dlouho. Můj muž má svoji. Btw dle etiky nemůže být Tvůj psycholog a jeho psycholog jedna a tatáž osoba... pokud je to parova terapie, tak jsem to z toho moc nepochopila, protože se parovka takhle nevede (sama mám z psychologie statnice).
Ano, mám. Terapeut, psycholog musí sednout, pak to efekt má a významný.