Holky mám o 12 let staršího muže. Máte někdo podobně? Jde mi o to jak se moc liší názory, myšlení a chováni....Máme malé dítě a chceme jetě jedno ale bojím se jak to bude s péčí o něj. Už teď se manžel víc o prcka bojí než já (např. nemůže chodit sám ale zásadně za ruku-ale chodí od 10-tim )) a proto se bojím jak to bude s druhým...
To je o povaze, ne o věku. Mm je o 10 let starší ashodneme se vesměs na všem, je měkčí než já, ale ne úzkostnější
my jsme s manželem (přítelem ) o 13,5 roku a ve výchově se celkem schodnem,ale asi toi bude tím,že on není moc doma a tím pádem do výchovy moc nemluví.
jak tu píší holky: toto není o věku, ale o člověku...má na to vliv i to, jak byl vychováván sám...ale rozhodně ne věk...
Já mám taky staršího muže a myslím, že je to opravdu o povaze než věku ;) ale upřímě zatím se jen snažíme o mimčo, tak uvidíme jaké to bude v praxi :D Sama jsem na to zvědavá, tedy jestli se nám zadaří.
já mám chlapa o 24 let staršího...s tou přehnanou úzkostí je to u nás podobné.-))ale já jsem už taky postarší matka a taky se o ní bojím víc než o ty dva starší...ale to je tím, že už jsme hodně viděli, hodně zažili..pamatuji si, že když byly moje velké dti malé, tak mi smrt dítěte přišla jako něco hodně vzdáleného a z jiného světa..jenže mezi tím už jsme ažila mnohé, co se mě dotklo osobně a proto se víc bojím...ale na druhou stranu by si měl manžel uvědomit, že tím ubližuje tomu dítěti...kjdyž nikdy neupadne, nenaučí se padat, pak jednou hupsne a nabije si víc..to je moje motto...
my jsme s manželem o 11 let a já osobně v tom vidím jenom pozitiva. už má něco za sebou, ví co chce. Dlouho si přál mít děti ( s bývalou ženou jim to nešlo ) a teď, když je spolu konečně máme si toho nesmírně váží a je s námi co to jde a žije jenom pro nás. Až si někdy říkám jestli by neměl taky chodit někam za zábavou, ale asi se tu potvrzuje přísloví, že odříkaného chleba největší krajíc
Mám partnera o 14 let staršího a neměnila bych..... 🙂
Taky jsem měla o 13 let staršího partnera ale on je dítě do tedka 😀
@p_ch myslím si že to není o věku.Starostlivý může být i mladší než sem třeba já
zrovna tato vec podla mna vobec nezavisi od veku ... moj chlap je rovnako stary ako ja a tiez ho na ulici furt chce drzat za ruku ... inac moja dobra kamoska ma o dost starsieho muza a je uplny pohodak 😉