Krásný večer, myslíte že by to mělo šanci a mám to zkusit? Když tolik chci. Jde o to. Mám manžela, zamilovala jsem se jako mladá holka, ale zamilovala jsem se z rozumu. Věděla
Jsem, že on je ten pravý na manželství, rodinu, chtěl přesně to co já. Každopádně máme děti, 17let spolu , vztah se rozpadá. Hodně mi lhal, zahýbal, to je na delší povídání. Plánuji se rozvést , on nechce. Já s nim už ale stastna nebudu, bohužel. Děti by to odnesly věcně nasranou mámou. Ale jde o to, že má nejlepšího kamaráda. Ve kterém
Jsem od začátku viděla to něco. Nechtěla bych ho na vztah, nechtěl se nikdy vázat (jako mladý ), ale já když jsem v jeho přítomnosti jsem strašně nervózní, z mé strany je tam brutální chemie. Kolikrát jsem si říkala Škoda , že se ty dva nenakombinovali :D asi před třemi lety u nás často byl, pomáhal chlapovi dělat v dílně, něco na baráku. Občas mi sám od sebe napsal, ahoj kočko, psal i hezky , jeden čas jsem tu chemii citila i z něj, ale on je takový že laškuje s hodně ženskýma. ale teď jak se postupně odmilovávám od manžela , víc a víc zase začínám myslet na něj. Hrozně bych se s nim chtěla vyspat , aspin jednou, zjistit jestli tam opravdu vzájemně ta chemie je , nebo jsem si to jen idealizovala. Líbí se mi na něm hodně věcí, i fyzicky se mi prostě vždy líbil než manžel. Myslíte , že bych to měla někdy zkusit? Já nevím, dat mu signal, že ho chci. Nebo je to zakázané ovoce , vzhledem k tomu že jsou kamarádi. Pak si ale i říkám, že když on z toho nebo jiného důvodu chtít nebude tak snad řekne. Ale nechci jim narušit kamarádství samozřejmě. Jen si říkám, jestli by to vůbec třeba jemu mohlo za to stát. Přítelkyni neměl, měl jen jeden vážný vztah. Teď prý čeká na moji sestru 😄 kterou platonicky miluje od dob kdy jsem je seznámila. Ale tam nic mezi nimi nevznikne.
Takže on chce tvou sestru a ty jeho a navic je to nej kámoš manžela. Ty máš žaludek.
Pokud on laškuje s každou, nemá to cenu. Vyspí se s tebou, použije tě, tvůj chlap to bude brat jako zradu. A vycházet spolu musíte, kvůli dětem.
Na jednu stranu chápu, ale nej-kamos manžela fakt není dobrý nápad. A ano, mluvím ze zkušenosti (jen my už byli s mužem od sebe, i tak velká komplikace) . Za to jedno zas*kani to fakt nestojí. A kdyby tam ta chemie byla, tak co? Píšeš že na vztah ho nechceš.
Jak můžeš vědět že mezi nimi nic nevznikne? 😃 Myslím si že jsi ukázkový troll 😂
@klokanka31 protože ona je top a nikoho jiného nemůže chlap chtit. To snad chápeš 😂
To je nějaká epizoda z Ulice ?
Nechce se mi věřit, že takto smýšlí a píše dospělá ženská. Je to jak z bravíčka.
Kámoš manžela kdyby se vam povedlo ulitnout to manzelovi nerekne kdyz vude chtit zustat kamosem 😉 otazka ke jestli do toho pujde, ja bych do manzela kamaradky nesla i kdyby me pritahoval kdovi jak a ja byla svobodna a to zenace jsem mela takze to problem neni, jde o to ze te kamaradce bych to neudelala.
A proč ne? Mně starému ješitovi by teda vadilo, že víc stojí o moji sestru, ale pokud ti jde jen o sex, tak proti gustu....Ale počkej až po rozvodu, ať ti starej nedělá ještě větší problémy 🙂
Jsi vdaná tak co chceš zkoušet? Buď si vyřeš své manželství a problémy v něm nebo se rozveď a začni nový vztah.. ale podvádět manžela s jeho kamarádem? Jako sorry, ale fuj..