Manželství po 17 letech a sex. Jak jste na tom?

5. únor 2020

Hezký den, omlouvám se, že píši anonymně, ale je to pro mě dost citlivé téma. Chtěla jsem se zeptat kdo jste s partnerem více let jak vám to funguje v posteli a jak často. U nás manžel i po 17 letech chce každý den nebo minimálně obden, ale problém je ve mě já už tu potřebu nemám a on se kvůli tomu furt nastvava už nevím jak s ním dal děkuji

cikitkapb
5. únor 2020

Tak mu dovol milenku. 🤔🤷🏻‍♀️😂 Stejně si jí dřív nebo později najde. Když o ní budeš vědět, alespoň nebudeš za vola. 😂 Bože to je zase „dotaz“. 🤦🏻‍♀️

martaskaaa
5. únor 2020

@cikitkapb A co to je za debilni odpověď????

autor
5. únor 2020

@cikitkapb jen jsem chtěla vědět jak to funguje i v jiných rodinách a milenka to je opravdu řešení

vendelinka08
5. únor 2020

@cikitkapb mě by to také zajímalo, zase tak blbý dotaz to není, ale blbější odpověď už jsem dlouho nečetla.

lenatko91
5. únor 2020

Co bych za to dala, kdyby měl manžel zájem aspoň 1x týdně.. a to je ještě hodně mladý a jsme spolu teprve necelých 6 let..

vendelinka08
5. únor 2020

A pokud nejsi s partnerem více jak 15let tak ani odpovídat nemusíš

vendelinka08
5. únor 2020

Máme to stejně, i když teď měl manžel nějaké zdráv problémy a na sex už takovou chuť nemel. Ale jinak by chtěl denně a já ne, takže mám výčitky a nevím jak být zase tak akční. Ale teď máme kojence a i kdybych chtěla tak to teď ani není úplně možné. Děti plný dům a dcera se pořád budí. Takže když něco začneme, tak její pláč nás totálně uzemní.

vendelinka08
5. únor 2020

A doufám že milenkou to řešit fakt nebude

janapetrvalska
5. únor 2020

my jsme s pritelem spolu 18let, kdyz jsou problemy je mensi frekvence kdyz nejsou tak par krat do tydne. Ale ustalilo se to na vikend, neni tak unaveny z prace a tak. Chut by byla asi denne, ale sila cas ... denne no kdyz to vemu na sebe asi by me potesilo, ze jsem pro nej tak atraktivni i po tech letech ze chce denne. Ale zas chapu clovek neco resi apod. tak bych s nim promluvila, ze denne pro tebe urcite neni, ale tak 3tydne by mohl byt spokojeny a ty taky, a pokud mas problem i s timto zapremyslela bych se proc, jak to vnima partner a co by sisi myslela ty kdyby to bylo opacne, a zkusila podporit chut u sebe bylinkami apod. Kolik ti je? jestli duvod zdravitni problem mel by zas pochopit chlap , ale stejne by jste meli dojit ke kompromisu ....

agneska7
5. únor 2020

Co já bych za to dala kdyby byl můj takovy 😁 jinak já si myslím že bohužel si milenku najde ale šlo by tomu zabránit kdyby si s ním prostě spala , nevím no v tomhle jsou lidi jako zvirata prostě když to chce tak to mít bude...

agneska7
5. únor 2020

Nebo mu třeba posloužit i jinak pokud nechceš přímo sex

autor
5. únor 2020

@vendelinka08
@janapetrvalska tady je problém ve mě přibylo starosti a povinnosti a já bych si radši večer jen tak koukala na televizi v klidu si popovídala ale to zase nechápe manžel a když už tak buď se vzbudí jeden syn nebo druhý a já už se pak nedokážu tak nazhavit

cikitkapb
5. únor 2020

Schválně je dotaz v uvozovkách, protože nikde v příspěvku nepadla žádná otázka absolutně na cokoliv... A prostě jen patřím do tý hromady uživatelek, kterým vadí hromadící se anonymní příspěvky, ve kterých se dá vyčíst jen jediné... „Mám problém s partnerem, ale neumím si o něm promluvit s partnerem.“ 🤷🏻‍♀️ Takže prostě na hloupou (ne)otázku hloupá (ne)odpověď. 😅 A ano, pokud o tom spolu nebudou mluvit, tak si milenku najde.

kaja2016
7. únor 2020

@cikitkapb Me zase vadi hromadici se uzivatelky bez fota, sdileni citlivejsich udaju a podobne, ktere tu rozjely trolli valku. Jakoze modrykonik je prijemny prave proto, ze se tu lide neboji sdilet, kdo v realu jsou a proto se i k sobe vetsinou pak chovaji slusne. A anonymita je od toho, aby se mohl nekdo, kdo tu sdili hodne informaci na neco intimniho zeptat. Jasne, ze to nekdo obcas zneuzije, no a co. Kdo ma zajem si popovidat, odpovi i na to. Protoze zatim jsem tu mezi anonymy necetla nic, co by bylo nejak neuveritelne...

sabca21
21. únor 2020

já se teda zapojím, i když nejsme s partnerem 15 let, ale takova krize může přijít mnohem dřív, zkuste nějaké pomůcky nebo ten sex něčím oživit tak, aby to bavilo i vás, můžete být mile překvapena co udělá taková hračka