Manžel, uráží mě. Proč to dělá?

pomahamesi
30. lis 2024

Již několik let mě manžel ponižuje atd...má 2 roky do důchodu.Já jsem o 8 let mladší a dala jsem se na vš...on sš mě uráží, že jsem hloupá atd...nechápu proč to dělá...co myslíte vy?děkuji za reakci A.

vlasta1981
30. lis 2024

@pomahamesi já říkám že by šel ... Kufr před barák a nazdar ... V tomhle věku bych si tu už vůbec nenechala líbit .

j.a.n.i
30. lis 2024

@vlasta1981 Jo, když chceš mit na krku trestní oznámení...

swan42
30. lis 2024

@pomahamesi ego 🤷‍♀️

marketa1218
30. lis 2024

@pomahamesi Kolikrát chlap prostě nepřekousne, když má ženská navrch ať jde o cokoliv. Peníze, vzdělání, kariéra. Mužské Ego.

vlasta1981
30. lis 2024

@j.a.n.i a za co ? Že se chci rozvést ?🤣

skororozvedena
30. lis 2024

@pomahamesi jak je psáno už v Bibli: "kdo té nedokáže převýšit, aspoň té s chutí poníži." Odpovídá to mým životním zkušenostem. Já jsem se rozvedla, problémů bylo víc, ponižování /i před dětmi/ v tom hrálo velkou roli. Skoro se mu to povedlo, připadala jsem si jako hadr. Trvalo to, ale už jsem ok. Držím palce

pomahamesi
autor
30. lis 2024

@skororozvedena no tj.pravda...pěkné pořekadlo.Problém je, že syn má ješte 2 riky školu, m.he na prachy., máme společný dům.

j.a.n.i
30. lis 2024

@vlasta1981 Ne, za to dávání kufrů pred barak...

1pomnenka
1. pro 2024

Dobře jsi udělala, do důchodu máš ještě daleko, studuj. Řekla bych, že na něj dolehlo stáří a to dost nepěkným způsobem. Snad se s tím nějak popasuje, aniž by ti ubližoval. Až doděláš školu, vytřeš mu zrak. Hloupý je on, také mohl studovat, kdyby nebyl lenoch, teď už to pro něj nemá význam.

xxx3d
1. pro 2024

nechápu, že tě to u něj překvapuje.
dělá to roky, tohle je jen další díl.

pomahamesi
autor
1. pro 2024

@xxx3d presne tak děkuji

izz76
2. pro 2024

Uráží tě protože má nějaké vlastní mindráky a závidí ti,že jsi lepší než on.

rosalindamelinda
2. pro 2024

Tohle je v manželství zcela nemyslitelné. Pokud k tobě manžel ztratil úctu a respekt, pak je ztracený celý váš manželský vztah. Narovinu si s ním o tom promluv, pokud s ním musíš teda z nějakých vedlejších důvodů zůstat. Jinak bych uvažovala o rozvodu.

miryp
2. pro 2024

Dělá to, protože mu to dovolíš...

elis16
2. pro 2024

To je děs, jak jsou někteří chlapi zamindrakovani. Moje kolegyně v praci má SŠ a její manžel VŠ. A prý pokud by ona měla v době jejich seznámení VŠ, tak by s ní ani nechodil, protože by prostě mohla být lepší 🫣