Manžel trucuje. Jak dlouho trucují Vaši muži?

terka80
16. pro 2019

on znameni byk a ja stir.kdyz dojde k hadce dokaze mi vycit veci ktere se staly i pred deseti lety ale co nejvic nejvic horsiho je z toho vseho ze dokaze hrozne dlouho a egoisticky trucovat a nehraje roli kdo ma pravdu nebo hadku zacal.tak by me jen tak zajimalo jak dlouho trucuji vasi muzi

volcok87
16. pro 2019

Mě to vydrzi tak jeden dva dny když je to hodně hardcore, což už par let nebylo a manžel tak 2 hodiny

leymea
16. pro 2019

Ja trucuju tak 5 minut a manzel za celych 9 let nikdy 😀 on je flegmous 😀

no1
16. pro 2019

@terka80 můj manžel je taky býk a teda naopak se nesnáší hádat a když už se kousnem, tak je z toho špatný a nevydrží být pohádaný
Já jsem teda lev a nebavila bych se i týden 😄 ale ne v jeho případě, protože na něm je fakt vidět, že je mu to nepříjemné
Takže když už si vyměníme názor, tak pak automaticky fungujeme dál, popř si to teda v klidu vysvětlíme

alcar
16. pro 2019

My jsme s muzem oba blizenci, takze mame kazdy tri hlavy. 😁 Kdyz se (vetsinou po italsku) pohadame, tak se behem par hodin (max. do druheho dne) zase dokazeme normalne bavit. Hlavne kvuli deckam to ani jinak nejde. Musime fungovat v tandemu. 😁

terka80
autor
16. pro 2019

😔😔 ja trucuju boze nejdele par hodin ale on opravdu po tolika letech je to snad jedine co nedokazu prekousnout vydrzi i treba tyden trucovat.

gruyerre
16. pro 2019

@terka80 to je docela blbé, já třeba nemůžu jít spát rozhadaná s manželem, vždycky se to musí vyřešit, jinak bych neusnula. Můj muž naštěstí netrucuje skoro nikdy a já tak max.hodinu. Co kdybys ho třeba zlochtala nebo ses snažila ho rozesmát vtipnýma řečma? Nepomohlo by?

odula
16. pro 2019

muj manzel trucuje tak 2 minuty. Az me to nekdy se.e pac jsem jeste urazena a docela bych si to aj uzila, a on uz se chova normalne. A ja to pak taky nevyzdrzim. 🙈😀 ale jo. parkrat uz to byl hardcore, takze par hodin. Jinak - muj otcim tohle delal, ze nemluvil nekolik dni, a bylo to dost hrozny. Trpeli jsme tim cela rodina. Zpetne to hodnotim jako pasivne agresivni chovani, manipulace a vydirani hranicici s psychickym tyranim. Promin ze to pisu tak na placku, ale ja jsem to proste nenavidela. Zkus si s nim o tom promluvit, protoze myslim ze dlouhodobe to neni udrzitelne.

alilali
16. pro 2019

Muj chlap taky dokáže trucovat dlouho, ja taky, ale spis když mě něco zklame, třeba když lze, když se pohadame, tak za pár hodin je to ok.

ariadna12
16. pro 2019

My trucujeme oba, ale po case to nejak "vysumi", bud se pak tomu zasmejeme nebo zacneme normalne komunikovat o beznych vecech a ledy taji.

kamino
16. pro 2019

Ani jeden... za 11 let ani jedna hadka😜

petulejan
16. pro 2019

Já vydržím klidně dva dny,chlap vůbec 😁

blondynka400
16. pro 2019

@terka80 u nás mu to vydrží taky docela dlouho. A dost často ani ne tak po hádce, ale kvůli nějaké blbosti, co zrovna není podle něho. Kdysi byl zvyklý, že já vždycky přišla a chtěla do vyřešit, protože mi to vadilo. Teď po letech už to nedělám, jenom zcela výjimečně. A zrcadlím mu jeho chování, kupodivu čím víc se chovám jako on, tím rychleji mu to dojde.... Zkus to taky

terka80
autor
16. pro 2019

@gruyerre ja nespim uz ode dne co zacal.a ver mi zkousela sem toho hodne 😔

terka80
autor
16. pro 2019

@odula mas pravdu a ja mu to taky rekla ze me psychicky tyra.

terka80
autor
16. pro 2019

@blondynka400 takze mam delat tichou domacnost asi tak.

ckei
16. pro 2019

@terka80 netrucujeme.....když už, úplně na přímo si vše vyrikame v danou chvíli, a tim to pro nás konci. Hned poté jedeme jak kdyby nic.

urtica
16. pro 2019

@terka80 To je drsný---pamatuju si, že když jsem v mládí četla Plzáka, někde psal, že kdo vydrží být uražený déle než dva dny, není normální. Je to pasivní agrese, a za mě daleko horší než italská domácnost (znám to od táty). U nás max. tak 2 hodiny, ještě nikdy jsme nešli spát rozhádaní nebo v dusné atmosféře...radši se pohádám, než nemluvit...

jannym
16. pro 2019

Oba max par minut, myslim ze nikdy nebylo dusno dyl jak hodinu

zelenaesmolda
16. pro 2019

@terka80
pokud vydrzi trucovat a ignorvat te i nekolik dni tak je to pasivni agrese a psychicke tyrani,ktere je v dusledku jeste horsi nez tyrani fyzicke.

terka80
autor
16. pro 2019

@zelenaesmolda a jak se toto da resit?je hodne uzavreny clovek a komunikace s nim je tezka.mluvi jen kdyz chce a o cem chce.mam to s nim tezky ale miluju ho.jsme spolu uz pres 11 let a mame jednu dceru a momentalne uz par mesicu se snazime o druhe ktere on nechtel a trvalo mu pres 7 let nez svolil a teda ze jo.Ja uz nejsem nejmladsi.rozvod pro me nepripada v uvahu.ja sama jsem z rozvedene rodiny a me detstvi stalo za nic.ted se snazim drzet rodinu pohromade a mit spokojene manzelstvi ale je to tak tezke.

kajalka
16. pro 2019

Můj muž je dost rarita. Vydrží být uražený i x týdnů z údajně křivého pohledu.

kajalka
16. pro 2019

@terka80 To je jak u nás 🙄

zelenaesmolda
16. pro 2019

@terka80
ja bych si s nim narovinu promluvila,ze takhle to nejde a ze to co dela je vlastne psychicke tyrani.v lepsim pripade si to neuvedomuje a neco s tim udela.v tom horsim to dela schvalne a pak je lepsi co nejdriv zmizet.

terka80
autor
16. pro 2019

@zelenaesmolda schvalne si nemyslim ze to dela.neco malo sem si nacetla na google o pasivni agresi a opravdu to na neho sedi na 90% .uzavreny domaci typ nemluvi stydi se malokam chodi do spolecnosti nechce atd atd.je toho hodne.Je zajimave ze kdyz jsem ho poznala takovy nebyl par let.po prichodu ditete se vse zmenilo.

blondynka400
16. pro 2019

@terka80 ono nejde jenom o tichou domácnost. Spíš je opravdu potřeba mu nastavit zrcadlo ve veškerých činnostech. Pro mne je to zatím to nejúčinnější, aby si to uvědomil. A souhlasím i s tím, že je to pasivní agrese. U nás je pravý typ toho, co píšeš, je spíš extrovert a pod, ale zjistil, že tohle je jediné, co na mne platí. Vím, že to zní hrozně, ale je to tak i to ve slabé chvilce přiznal. Na začátku to taky nebylo, hodně se to zhoršilo po druhém dítěti, ale celkově je to za mne taky větší, čím je chlap starší, tím je to v tomto směru horší..... Ale to je skoro s každou vlastností.

@zelenaesmolda bohužel takto jednoduché to za mne není. A zmizet není řešení.

kaja2016
17. pro 2019

@terka80 A jak dlouho? My asi moc netrucujeme. Bud je cas a prostor si to vyrikat, jakoze i v hadce (coz s ditetem moc neni) a nebo proste rekneme par vet a jdeme na...ni po svem. Jakoze jako dlouho to trva nevim, pac je to oboustrane vetsinou a kdyz to prejde jednoho, tak druhej uz je taky OK. Nejlepsi je se na to vyspat a druhej den je vse ruzovejsi. Ale jakoze jsou takovy lidi no. Kazdej ma svuj zpusob. Ja bych to asi vzala, jak to je a ve volnem case zpusobenem jeho trucovanim bych si ho vubec nevsimala a venovala svym konickum🙂

svetlanalana
19. pro 2019

@terka80 u nas je to den, pak uz nas to nebavi. Nemel manzel v detstvi tento model s rodici? Ze treba neco provedl a matka ho pote ingnorovala a nevsimala si ho? Casto tohle prameni z detstvi a "prenaucit se" je tezke. Musel by si sam uvedomovat problem a pracovat na sobe, aby to zmenil...

aneta15
19. pro 2019

@terka80 já to taky dokážu dlouho a muj manžel taky. Takže třeba týden. Pak si říkám ať se sakra vtirne první 😂😂😂. Ale tahle situace u nás nastává tak 2x do roka. Kolikrát bych radši kdyby řval ale on přestane mluvit a nemluví. Většinou je to kvůli naprostým blbostem.

terka80
autor
19. pro 2019

@svetlanalana jeho matka je nervak a tata do tedka se synem nedokaze mluvit jako rodic.

terka80
autor
19. pro 2019

@aneta15 u nas ta situace taky neni casto,naposled pred rokem opet pred vanocemi a ted znovu skoro ve stejny cas.