Zdravím, a předem bych chtěla poprosit o prominutí o anonymní diskuzi.
Dnes ráno, jsem zjistila, že si manžel píše s jinou ženskou o intimních věcech, jako že co on by dělal kdyby a ona na to jak hrozně by to bylo hezké.
Vůbec netuším jak s tím naložím 😥. Máme 4 děti... Co mě ale zaráží, žádný problém nemáme. Fungujeme úplně v pohodě, spíme spolu, bavíme se, smějeme se společně, nákupy obsataráváme společně, tak sakra proč 😢😢😢? Kdyby to mezi námi bylo špatný, tak to pochopím... Jsme spolu už přes 8 let z toho 6 manželé... 😢😢😢. Už si sháním číslo na tu ženskou... Nejspíš se s ní spojím a řeknu jí aby nerozvracela fungující rodinu. Protože si myslím, že chlap má jen momentální zatmění mozku, nebo nevím, třeba ho něčím očarovala... Strašně mě to trápí. On podporuje mě v tom co mě baví, já zase jeho. Dokonce jsem měla pocit že poslední dobou nám to funguje líp, než kdy jindy... Úplně se mi nechce rozvádět, ale kdyby náhodou to bylo tak, že se doma jen přetvařuje, ale srdce ho táhne jinam, tak bych to asi překousla... Těžko se mi o tom všem píše, ale bolí to a sama úplně nevím jak s tou informací naložím.
Nejdřív si promluv s chlapem, co ho k tomu vede. Ač tobě připadá, jak vám to úžasně klape, opak může být pravdou. Třeba ten sex s tebou provozuje jen z nutnosti a něco mu v něm chybí. Každopádně jen ta jiná za to nemůže a rodinu rozvrací tvůj chlap a ne ona.
Řešila bych to s manželem, ne s tou ženskou. Ta za nic nemůže a je naivní si myslet, že jí napíšeš a všechno bude stejné jako dřív. Zeptat se narovinu manžela, proč to dělá. Jestli má s něčím problém a před ním utíká k jiné ženě, jestli si jen chce zvednout sebevědomí a mít pocit, že má ještě na to, někoho ulovit. Píšeš, že děláte všechno spolu, třeba neměl v plánu nevěru, ale chtěl si akorát připadat jako chlap, ne jen jako otec a obstaráváč nákupů.
Také bych to řešila s partnerem a ne s tou ženou. Na nevěru musí být vždycky dva, i kdyby toho ona nechala, tak to neřeší ten problém, že si píše on s někým. Našel by si pravděpodobně někoho jiného.
No evidentne problem mate, kdyz zjistis tak zasadni vec a misto toho, abys mluvila se svym manzelem, chces mluvit s cizi zenskou...
Jsme spolu 8 let, máme 4 děti. Takže vlastně moc času na nějaký láži plažo bezstarostný život nejspíš nebylo. Ale zásadní problém chci řešit s nějakou ženskou, která v podstatě nic špatnýho nedělá a jestli jo, tak by to s ní měl řešit její manžel/partner, ne ty. Manžel je ten, se kterým máš řešit vaše problémy, třeba virtuální nevěru. Ono je “spát spolu” a spát spolu. Možná má úplně jiný potřeby, možná jste spadli do stereotypu, cokoliv, co tu ale nevyřešíme my, to musíte vyřešit spolu. A samozřejmě to neomlouvá, že se k tobě chová šmejdsky, to vůbec ne, ale protože předpokládám snahu o záchranu vztahu, tak nic jinýho, než konverzace to nevyřeší.
Taky myslim, ze rodinu nerozvraci cizi zena, ale tvuj manzel. Proto si promluv nejdriv s nim. Ty vidis spokojeny zivot, on muze mit jiny nazor. Bude to o komunikaci a toleranci. A bude to chtit hodne vnitrni sily.
Fakt je, že i kdyby byla ta ženská hlavní iniciátorka těch prasáren, když ji budeš kontaktovat, akorát se ti bude vysmívat, možná ti bude chtít víc ublížit a napíše ti nějakou hnusárnu, co hnusnýho třeba jí tvůj chlap o tobě říkal. Nebo naopak by ze sebe před tvým manželem dělala chudinku a světici, ty v kontrastu s ní pak budeš vypadat jak furie, což by ho klidně mohlo vehnat přímo jí do postele. S tou courou bych to určitě vůbec neřešila, řeš to jen a pouze s chlapem. On ti ubližuje. To, co dělá nějaká cizí pinda, ti přece ublížit nemůže, to manžel ti slíbil věrnost a být s tebou v dobrým i zlym.
Neobtěžuj cizí ženskou a srovnej si doma chlapa. Ten rozvrací rodinu. Má ženu a 4 kusy a ještě má čas si vypisovat s cizí ženskou? Tak to vám to asi tak skvěle neklape jak si myslíš.🫢
Kazdy telo zevsedni, i to, ktere milujeme. Nevera v nejake podobe je podle meho nazoru nevyhnutelna v kazdem dlouhodobem vztahu. Treba mu jen chybel flirt, platonicke zamilovani, nebo je to notoricky kurevnik a zjistila jsi to az ted. Hlavne se neztrapnuj a nepis te zenske, budes za chuderu.
Ahoj,
je mi moc líto, že se nacházíš v takové situaci. Zde je několik kroků, které by ti mohly pomoci:
Zastav se a nadechni: Je přirozené, že tě to zasáhlo a bolí tě to. Zkus se uklidnit, než uděláš jakékoli rozhodnutí. Emocionální reakce je pochopitelná, ale v takových situacích je důležité jednat s rozvahou.
Rozhovor s manželem: Zkus si s ním otevřeně promluvit o tom, co jsi zjistila. Ptej se ho na důvody jeho chování a co ho k tomu vedlo. Možná se dozvíš něco, co ti pomůže lépe pochopit situaci.
Poradenství: Zvaž návštěvu rodinného nebo partnerského poradce. Profesionální pomoc může nabídnout nezaujatý pohled a pomoci vám oběma pochopit, co se stalo a proč.
Nedělej unáhlené závěry: Předtím než kontaktuješ tu ženu, zvaž, zda to opravdu pomůže situaci. Možná je lepší se soustředit na to, co se děje mezi tebou a tvým manželem.
Vlastní péče: Nezapomeň pečovat i o sebe. V takových situacích je důležité se nezanedbávat a najít si čas na to, co tě baví a naplňuje.
Nejsi v tom sama a je v pořádku hledat pomoc a podporu. Držím ti palce a přeji hodně síly.
Z vlastní zkušenosti vím, že pokud napíšeš jí, tak to nic nezmění, vůbec.. musíš na chlapa, komunikovat s ním, třeba když to dáš i v klidu, zeptat se, co mu chybí, že tohle dělá. Říct mu, že tě to hodně ranilo.. ale když napíšeš jí, tak dost možné ani nepodepíše. Může jít z její strany taky jen o flirt a vůbec nechce nikomu brát rodinu.. nebo taky jo...ale rozbije jí chlap, ne ona.
Nejspis jako jedina si myslim, ze ta zenska teda sakra dela neco spatnyho. Nevi snad, ze je zadanej? Bez takovyhlech, co maj potrebu delat do cizich chlapu, by bylo na svete o dost lip, chudinky 🤦♀️
"Kdyz se tva zena libi nekomu jinemu, neni duvod zarlit, znamena to, ze sis vybral spravne, mas v rukou neci sen...
Kdyz se tvuj chlap libi nekomu jinemu, proste ty krave rozbij hubu"
Ma to bejt sice vtipny, ale podle me i docela trefny 😂
@swan42 to určitě nejsi jediná, komu připadá, že ta ženská dělá něco špatnýho. Je to prostě ale nějaká cizí coura. Má se ztrapňovat, že bude vypisovat nějakej neznámej rozhoďnožce? To k ničemu nevede. Jde o jejího chlapa, pokud má zájem o svou ženu, pošle couru k vodě, i kdyby ta ho chtěla sebevíc.
@swan42 no, on chlap nebude bez viny.však kolik je chlapů,co říkají, že sice mají ženy,ale neklape jim to, že je ve vztahu nešťastný, uhání jí, až podlehne. Řešit s chlapem, nikoliv se ženou. Nemusí to být úplně cizí žena, můžou se znát roky, třeba dýl než s vlastní ženou. Nikdo do toho nevidí, jen tazatelky muž a ta žena
Mně kdysi psala něčí manželka... Bylo to kvůli dopisování si. Ale ten muž mi tvrdil, že jeho žena s ním bydlí jen do té doby, než si najde jiné bydlení. Když mi napsala, tak jsem kontakt s ním omezila do té doby, než by byl ochotný uzavřít svou minulost. Což se nakonec úplně nestalo. Ale zas až tak moc mě to nemrzelo... Nebyla jsem zamilovaná.
Tolik k tomu psaní sokyni.
Může se ti vysmát, ale taky nemusí.
Ale jinak souhlasím s tím, že je asi důležitější si promluvit s manželem, proč má něco takového zapotřebí.
No, celkově se mi to jako velký problém nezdá, vždyť je to jen psaní po netu. Takhle mi píšou dva mimo manžela a vlastně mě tím otravují..... Záleží, kdo je tvůj manžel a jak se k tomu staví....jestli jen odpovídá a hraje Cassanovu, ale ve skutečnosti jej ona vůbec nezajímá .... Jaký má manžel apetitt? Jestli je to domácí páprda tak se asi těžko zmůže na nějaký druhý vztah....Já bych to sledovala, ale nějak by mě to ze židle nevytrhlo..... Třeba jen dělá chlapáka na netu.
Pokud napíšeš sprostou zprávu tý dotyčné, tak co vím z okolí, tak to vždy pomohlo😁 Lekne se a většinou nenapíše. Já tak přišla o kamaráda, jeho psychopatická nová známost mi vyhrožovala, a můj profil zablokovala v jeho mobilu. Fakt to zafungovalo, protoze nemam na nej uz zádny kontakt. Velice me to mrzi, protoze jsme byli kamaradi. Jak jednoduche ze😁
@vendulis Nevím, jestli sprostá zpráva je dobré řešení. Pokud třeba manžel říká před kamarády, že má doma žárlivou fúrii, se kterou to chce skončit, tak hnusnými zprávami to jenom potvrdí.
Všechno je sázka do loterie. Já jsem třeba schopná si vyschlechnout normální ženskou, která se chová na úrovni. Ale každý to má asi jinak.
@adelisss Takto: žila jsem na jihu Evropy a Češky jsou studení psí čumáci, které si nechají všechno líbit. Tak jsem v mládí " vydrbalá" se spoustu zadaných žen, dívaly se na mě, jak směle flirtuji s jejími chlapy...bo puberta. Ráda převezmu "jižní" temperament, dívat se na ženskou, která osahává mého manžela, zabila bych ji na místě. Toto prostě ne🙂. S vašim přístupem se stane to, že si to dva " dovolí" daleko víc a víc. I mně se naopak stalo, že jsem byla tak hodná a blbá, že za zády mě boreček měsíce podváděl. Furie, proč ne, chlapi toho nakecají, to je mi ûplně jedno, lásku nezískaš, že se ukazuješ jen v dobrém světle. Ale každý je úplně jiný a každý pár je jiný🙂.
Já úplně nechápu proč často je první volba si to vyřídit se sokyní? Ona vám přece lásku a věrnost u oltáře neslíbila. Jak to cele vysvětlil muž? Prožila jsem nedávno něco podobného i když nešlo vyloženě o intimnosti, bylo to spis zvláštní přátelství. Manželovi jsem jasně řekla, ze baba po něm jde a ať si dobře tohle přátelství rozmysli protože já s tím mám problem a on to omezil a nyní je to ( co vím) u ledu. Řešit to přímo s ní mě taky napadlo, ale jen protože jsem jí znala osobně ( zběžně) a i tak jsem to neudělala. Držím palce ať se vám to taky podaří vyřešit a manžel ať má rozum. 🍀
Blbost není to tvoje chyba.Chlap si jen něco dokazuje což je klasika.A proč to dělá? Jen tak prostě, aby se cítil víc jako chlap. Doma už má svoje jistý a nikam mu to neuteče, říká se tomu stereotyp. Držím palce.
Ja v prvom rade ako s tou ženou som sa porozprávala s manželom a podľa toho sa zariadila, čo ďalej. Tento problém nevyriešiš, ak sa porozprávaš len s cudzou ženou a aj keby mu prestala písať myslíš, že si nenájde inú? Jednoducho ako priorita by bola u mňa zistiť dôvod od manžela potom riešiť čo ďalej. A ešte jedna vec žiaľ veľa ženám zadaní muži nevadia, naopak ich viac priťahujú ako slobodní a ak aj ona je jednou z nich tak to, že jej zavoláš naozaj nevyrieši vôbec nič.