Manžel si objednal eskort. Jak se zachovat?

14. říj 2021

Bohužel jsem zjistila, ze si manžel nejspíš objednaval eskort. Několikrát tam v ruzne dny volal …tak mi to z toho vyplývá. Vůbec teď ale nevím jak se zachovat …sem úplně mimo
Co by jste dělali vy ?

klokanka31
14. říj 2021

Myslím že to je jasné ne? Co s takovým chlapem. Ale taky záleží na tobě, jak jsi ochotná tolerovat nevěru atd.

te_reza
14. říj 2021

No, asi bych se ho na férovku zeptala,ne?

pampeliska1313
14. říj 2021

Zeptat se a pak řešit co k tomu vedlo.

petralafatova
14. říj 2021

Resila bych to s nim, ne s cizima zenskejma 🙄

cuuza
14. říj 2021

Chudák, někdo mu vleze do telefonu a hned z něj udělá kurevníka největšího...

sanyy22
14. říj 2021

Já bych se na férovku zeptala 😶

blondynka400
14. říj 2021

Normálně se ho zeptej. Já osobně i kdyby mi řekl ano, tak bych z toho trágu nedělala spíš řešila důvody, proč to dělá....

zuzkasim
14. říj 2021

Holky, jsem asi za blbku, ale co to je? Google mi našel ozbrojený doprovod vězňů, ale to mi do kontextu moc nezapadá... ať vím, čeho se bát.

koordinatorka_odboje
14. říj 2021

@zuzkasim jsi mě rozsekala. Miluju suchý humor 😀 Vzletný název pro prostitutku.

zuzkasim
14. říj 2021

@koordinatorka_odboje Aha, tak to se buď v mé sociální bublině nebo v našem kraji nepoužívá🙂 Jako kdyby tohle můj muž udělal a já na to přišla, asi bych ani neměla chuť zjišťovat proč...

malenka3
14. říj 2021

A to mě zajímá, jak jsi na to přišla 🤔 jak víš, že to je eskort?

te_reza
14. říj 2021

@zuzkasim to si zabila 🤣

autor
14. říj 2021

Do mobilu jsem mu nelezla...
Náš syn má po něm starý iphone...manželovi se tam pořád synchronizuji veci, syn vlezl do smsek a tam byla zprava od nejake slecny, ze ma od nej zmeskany hovor a zda se chce objednat na masaz, a predtím z jineho data ta samá sms...no tak jsem zacla hledat, volání na toto číslo jsem nenašla, takže to jasne smazal...v minulych hovorech byly i nejaké jiné ženské, ale myslím, že z většiny to smazal
no a kdyz sem si to cislo vyhledala na netu, vyjela mi ta slecna primo na strankach nabizejicích eskort... takze tak
Upřímně vím z čeho to vzniklo...ja proste posledni dobou na sex nemám takovou chut..snažím se to řešit, srovnat si hormony, beru vitaminy a ted uz i neco vylozene na povzbuzeni, ale minimalne jednou tydne sex mame....toto bych nečekala
Pro rýpalky nevím co je špatného na tom se s někým poradit... nechci plašit, dělat scény...chci si prostě nechat věci projít hlavou a nechci, aby to zbytečně někdo věděl, pokud jsou věci jinak...
To snad každý musí chápat

jjasmina
14. říj 2021

@te_reza taky bych se ho zeptala

autor
14. říj 2021

ano...asi se ho budu muset zeptat...pripadne mě ještě napadlo dát mu možnost, jestli mi sám nechce něco říct

blondynka400
14. říj 2021

Jestli má všech pět pohromadě tak se v životě nepřizná..... Tak jestli máš podobné problémy, tak si prostě kupuje služby, aby mu bylo lépe a třeba na tebe zbytečně netlačil. Na masáž s "koncovkou" chodí tolik chlapů a nikdo z nich to ani jako nevěru nebere ...

pipi_puncocha
14. říj 2021

Na to ti podle mě každý chlap řekne, že ne.😁😳

(Myslím poslední příspěvek, zeptat se, jestli ti nechce něco říct)

orisek56
14. říj 2021

@zuzkasim tak jsem si cakla do textilu 😂 hned mám lepší náladu

irmamala
14. říj 2021

Každý má míru tolerance nevěry jinde, takže ti nikdo neporadí. Můj osobní názor je, v nějaké podobě to v dlouhodobém vztahu zažije každý. Pokud ten vztah je jinak kvalitní, nemyslím si, že je důvod hned k nějakému radikálnímu řešení. Na jednu stranu je šlapka lepší jak milenka, která by ti mohla muže odloudit, ale zase já bych hned viděla ty prachy a pohlavní choroby, fujky 😀

orisek56
14. říj 2021

@zuzkasim ale jo vlastně když jde někdo za doprovodu eskorty, tak to je taky název pro hlídače vězňů. Tak teď otázka co je lepší 😆 jestli slapka nebo bachař.

klokanka31
14. říj 2021

@irmamala Ale jak si můžeš vážit chlapa co jde za štětkou? To už je teda lepší nějaká normální bokovka ne?

orisek56
14. říj 2021

Na tohle hlavně musíš znát míru, co je pro tebe akceptovatelné a jestli se s tím dokážeš srovnat. Každý má hranice jinde. U mě jsou třeba hodně krátké, takže by letěl, protože důvěra je křehká a ne každý dokáže pak zpátky po takovém problémů znovu naskočit do rozjetého vlaku. To že měl něčeho málo za mě osobně ho neomlouvá a neopravňuje k tomu, tohle ani nic podobného pak udělat, ale ti je zase jen můj názor. Když chybí komunikace, je to úplně největší průšvih. Já nejsem za to dělat tichou královnu a dělat že se nic neděje. Určitě by to chtělo si promluvit a to na férovku bez obalu, to je stejně ti jediné co ti můžeme poradit. Jak to budete řešit je pak už na vás, do toho vám nikdo kecat němuže.

camelinka
14. říj 2021

@blondynka400 Masaz s koncovkou😅🙈 ...ja bych mu pak udelala masaz koncovkou od krumpace🤔😅

irmamala
14. říj 2021

@klokanka31 Tak vážit, to je na delší diskuzi. Já si prostě myslím, že je to přirozené, tyhle pudy a kdo je nemá, tomu upřímně závidím 😀 Jít za štětkou je na jednu stranu nechutný, na druhou stranu tam máš jistotu, že jde opravdu jen o to tělesno a nezamiloval se.

camelinka
14. říj 2021

@irmamala nojo, jenze Richard se i tak zabouch... 🤔😱

tinaprofi
14. říj 2021

Na světě není nic jednoduššího než svést chlapa, kterej doma nešuká...myslim si, že to ani diskuzi nepotřebuje, víš dobře, proč to dělá. A jestli v tom bude pokračovat s tebou nebo bez tebe je jen otazka času.

letalnica
14. říj 2021

@camelinka Ale Julia je jen jedna 🙂

camelinka
14. říj 2021

@letalnica No jen aby😎😁

zelenaesmolda
14. říj 2021

Ja bych delala,ze nic nevim a pak bych dorazila na tu schuzku

autor
14. říj 2021

@zelenaesmolda nevím zda nějaká proběhla a už vůbec ne kde, kdy atd.