Ženy potřebuju poradit, manželovi jsem tuhle něco posílala z jeho mailu, když tu jsem si všimla, že má dva maily z nějakých seznamek, tak jsem na to klikla a hned se mi tam ukázaly nahý ženský a prý jestli chci nezávazný sex s někým v okolí. Já na to koukala, nemám se seznamkama sebe menší zkušenost, patrně se musel někde zaregistrovat, že mu přišly ty maily? Já vím, ptám se jak blbec, ale fakt s tím nemám zkušenost, nikdy jsem na seznamce nebyla, myslela jsem, že máme s manžel pěkný vztah a teď jsem v šoku. 😢
@adamnaty No ono záleží, jestli to byla jen obecná reklama, která může přijít do mailu každému, nebo už to byla nějaká odpověď, případně konkrétní nabídka. Možné je obojí.
Každopádně pokud by se skutečně někde zaregistroval, zbystřila bych; znamená to, že o nezávazném sexu vážně uvažuje. (S hezkým vztahem se to bohužel nevylučuje.)
@penelope87 no měl tam napsaný : máte shodu s ....(nějaký ženský nick), když jsem na to klikla, tak jsem se dostala jakoby do nějaké nabídky, kde se mě vyptávali, kolik mi je, jestli jsem na ženský a tak.
@adamnaty Asi bych z toho nedělala vědu, protože já osobně mám takových emailů denně asi 5. Nevím odkud se vzali, kdysi jsem byla na badoo, tak jestli od tama. Pak mi chodí i emaily se jménem mých kamarádek, ale ony to neposílají, jsou to spamy.
@stuplakova díky za uklidnění, snad to nic není. Mně právě nikdy nic takovýho nepřišlo, no. Jestli byl někdy někde registrovaný, to vůbec netuším, jsem spolu už 12 let, tak že by si vzpomněli po takové době? Nevím, no. Ale říkám si, jestli to může přijít i na mail nějakýmu dítku, vždyť tam hned byli roztažený nahý ženský, já se fakt hned vylekala.
@adamnaty Tak to bude jenom reklama. To už by ses dostala na jeho profil nebo by to po tobě chtělo přihlášení, kdyby se zaregistroval.
Nezlobte se na me, ale nikomu nechodi do mailu jen tak, ze ma shodu se sexmachine dafne nebo xxl koko*em Josem. Jen tak nahodou jsi posilala mimochodem z manzelova emailu co? Proste jsi pri smejdenitom objevila to, ze se manzel honi jinde..
Na mne to pusobi, ze je nekde na sex- seznamce zaregistrovany pod nejakym nickem a seznamka mu posila vhodne protejsky. Ovsem jak dlouho registrace trva a jestli na to nejak vubec reaguje nebo to maze, je vec dalsi. Zpozornila bych, muze to neco byt, ale i nemusi. Ze by te ale nechal odesilat maily z mailove schranky, kam mu chodi nabidky ze sex-seznamky, se mi uplne nezda. Riziko, ze by to prasklo, je dost velike.
V klidu. Manželovi to taky jednou přišlo a to na internet ani skoro vůbec nechodí .Tenkrát jsem ho trošku sprdla a on vůbec nevěděl o co jde. 😀 Měla jsem pochybnosti, ale když to pak přišlo i mně, tak jsem to vypustila z hlavy. Je to opravdu spam 😉
@tinaprofi to teda chodí!! mne chodí dokonce maily které mne přímo oslovují přezdívkou-co mám před @ 😁😁 A čekají na mne ženy i muži... Je toho plno, ja uz to nějak vypouštím. Stresovat se kvůli tomu nebo podezírat chlapa fakt nemá sebemenší smysl...
A tím, že to pěkně proklikáš jich bude chodit jen víc...
Ja si na seznamu musela zalozit novy mail,protože ten starý jsem měla dlouho a tohle chodí denně,mail byl "ukradený" někde na fb,chodí tam spamy jak od mých přátel (nevědí o tom),tak i spousta mailů,že mám shodu s někým,včetně nabídky na sex,nic bych z toho nedělala
@tinaprofi ale chodi,to byste se divila,obzvlast na seznamu ktery neni schopny infiltrovat spam i kdyz zadate nekolikrat ze dany mail spam je
Já bych zůstala v klidu 😉 Manželovi to občas také přijde a očividně je kolikrát jasné, že je to spam..možná je to tím, že občas zabrousí na lechtivé stránky (kdo ne 🙂 ) a nebo že sleduje na fb fotky polonahých krásek (kdo ne 🙂 ). Pro svůj klid se ho ale přece můžeš zeptat, on ví, že jsi byla na jeho mailu a tak můžeš říct, že toto tě praštilo do očí..uvidíš z jeho reakce, že to opravdu nic není 😉
No jasne, ja mam emaily 20 let na trech adresach a v zivote mi neprisel podobnej email... takze na co cumite damy...
Normálně bych se zeptala,co ti to tam chodí za úchylárny🙂
@tinaprofi byl v nemocnici a potřeboval něco poslat zákazníkovi a jinak to v danou chvíli prostě nešlo, než že to pošlu já. Ty maily byli už hodně nízko, chodí mu hodně mailů, jeden přišel před 14 dny a jeden asi před 3mi měsíci. tak jasně, když už jsem tam byla, tak jsem to projela, to nepopírám.
@terezs2716 tak snad jo.
@emelemde :D :D :D
@tinaprofi Na pracovním notebooku na podobné stránky nechodím a přesto se po zavedení GDPR spustila doslova lavina podobných e-mailů.
Řeší to většina mých známých, co se pohybujeme v IT, že to je vyloženě paradox - firmy si nastavily pravidla a systémy práce s osobními daty (mezi něž konkrétně pracovní e-maily patří) a podobné sex servery tohle mají naprosto u paty a jsou čím dál víc agresivnější.
@adamnaty Dopouštíš se trestného činu a ještě o tom otevřeně píšeš na netu. Mno, hodně štěstí, ať se ti to ve zlém nevrátí.
Nic bych si z toho nedělala, protože to nemusí absolutně nic znamenat....dnešní doba je tak debilní, že nás zahlcuje neoprávněně milionem reklamních věcí, které s námi nemají nic společného...já mám každý den ve spamu různé prasárny a pozvánky a rádoby zprávy z nějakých sex serverů a v životě jsem se nikde neregistrovala a nemám s tím nic společného 😅😅😅
@tinaprofi nečumíme na nic 😃 a chodily nám tyhle seznamovací i na firemní e-maily jak v tomhle, tak v předchozím zaměstnání. Ne často, ale přece. A na tom seznamu např. Kristýna S. , jak by mě ráda poznala... Pavla B. mě pozvala na rande.... mám e-mail, kde není jasné , jestli jsem muž nebo žena, takže jdou do mě..😃
@brunetka11 tyjo, manžel jí požádal o odeslání emailu, když byl v nemocnici. Tak jí asi i dal heslo. Jo, jasně, sjela i emaily, do kterých jí nic nebylo, ale tak manžel jí dal heslo, tak musí počítat se vším. Kdyby tam lezla na tajňačku, to už je jiná. Ale i tak....
@adamnaty určitě bych takové emaily neřešila, mě to chodí taky. Hlavně Ti doporučuji na ně ůbec neklikat, právě, že můžou chtít vylákat informace. Je to nebezpečné. Manželovi bych se nezmiňovala, akorát to rozvíří naprosto zbytečně vodu, že mu nevěříš.
@adamnaty Původně jsem si myslela, že jsi na to narazila náhodou. Ale pokud byl manžel v nemocnici a lustrovala jsi mu poštu, tak ses měla podívat pořádně, co to je a jestli to vede někam dál. Jestli tvůj muž někam na seznamku chodí, tady nikdo z nás nevyvěští. Já když jsem byla v oficiálním vztahu a dívala se na seznamku, založila jsem si jiný email, o kterém nikdo nevěděl.
mému tátovi to chodí taky a taky se nikde neregistroval. podezřívá nějakého kolegu, ale taky jsem mu vysvětlovala, že na to není kolega potřeba, že je v tom zřejmě nevinně.
hele mne furt chodej taky z nějaký seznamky nahaty zensky 😁😁😁 a fakt sem se nikam neprihlasila... Určitě bych z toho nic nedelala...